Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πρόγραμμα Ολυμπιακών Αγώνων 2012

Δευτέρα 30/7/2012


Κολύμβηση (Ελληνικές συμμετοχές)

Στα αυριανά προκριματικά της κολύμβησης ελληνική συμμετοχή υπάρχει μόνο στα 200μ. πεταλούδα των ανδρών, και μάλιστα διπλή. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος (3η σειρά, 1η διαδρομή) και ο Στέφανος Δημητριάδης (4η σειρά, 8η διαδρομή) θα δώσουν γύρω στις 12:30 την μάχη για πρόκριση στους βραδινούς ημιτελικούς, έργο πολύ δύσκολο, καθώς ο μεν Δρυμωνάκος έχει την 21η επίδοση και (όπως φάνηκε στα 400μ. μικτή ατομική) δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο δε Δημητριάδης έχει τον 23ο χρόνο, κι αυτόν από πέρυσι.

Κωπηλασία
Στο Ιτον Ντόρνεϊ, μπαίνει στη μάχη των Αγώνων και το τελευταίο ελληνικό πλήρωμα της κωπηλασίας. Ο λόγος για την τετράκωπο ανδρών, την οποία αποτελούν οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Γιάννης Χρήστου. Η ελληνική ομάδα μετέχει στην 3η και τελευταία σειρά, που θα αρχίσει στη 1 μ.μ., μαζί με τα πληρώματα της Ολλανδίας, των ΗΠΑ και της Ιταλίας. Οι τρεις πρώτοι προκρίνονται απευθείας στα ημιτελικά της Πέμπτης (2/8), ενώ ο τέταρτος της κούρσας θα δώσει ρεπεσάζ την Τρίτη 31/7.

Σκητ

Αύριο επίσης αρχίζουν την προσπάθειά τους στο σκητ της σκοποβολής οι Ευθύμης Μίττας και Νίκος Μαυρομμάτης. Ο προκριματικός, που αρχίζει στις 11:00 στο «Royal Artillery Barracks», θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ ο τελικός (με τη συμμετοχή έξι σκοπευτών) θα γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ο Μίττας, που πριν λίγο καιρό ισοφάρισε το παγκόσμιο ρεκόρ στο αγώνισμα, έχει ελπίδες διάκρισης, σε ένα αγώνισμα που μεταξύ των φαβορί συγκαταλέγεται ο Κύπριος Γιώργος Αχιλλέως.

Πινγκ Πονγκ

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα αντιμετωπίζει στη 1 μ.μ. στο Excel τον Δανό Μάικλ Μέιζ, στον 3ο γύρο του απλού ανδρών στο πινγκ πονγκ, με στόχο να πετύχει την υπέρβαση και να περάσει στους «16» του Ολυμπιακού τουρνουά, ώστε να ισοφαρίσει την επιτυχία του Πεκίνου. Δύο ώρες αργότερα αγωνίζεται στην ίδια φάση ο Παναγιώτης Γκιώνης, που θα βρει στο δρόμο του τον Ιάπωνα Σέιγια Κισικάουα.

Ιστιοπλοϊα
Στο Γουεϊμάουθ ρίχνονται στη μάχη άλλα τρία πληρώματα ιστιοπλοϊας. Πρόκειται για τους Διονύση Δήμου/Μιχάλη Πατενιώτη (49er), την Αννα Αγραφιώτη (Laser radial) και τον Βαγγέλη Χειμώνα (Laser). Στις κλάσεις αυτές θα διεξαχθούν οι δύο πρώτες ιστιοδρομίες, ενώ παράλληλα συνεχίζονται με την 3η και 4η κούρσα τα Star (Παπαθανασίου/Τσότρας) και τα Finn (Μιττάκης). Η εκκίνηση σε όλες τις κατηγορίες δίνεται στις 14:00.

Μπιτς βόλεϊ

Στις 18:30 στο «Horse Guards Parade» οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσαρτσιάνη δίνουν τον δεύτερο αγώνα τους στο τουρνουά του μπιτς βόλεϊ, απέναντι στις Ρωσίδες Βάσινα/Βοζάκοβα, και μόνο με νίκη θα διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Τοξοβολία
Τέλος, στο «Lord's Cricket Ground», η Ευαγγελία Ψάρρα αντιμετωπίζει στους «64» της τοξοβολίας την Ινδή Λάισραμ. Ο αγώνας αρχίζει στις 12:57 και, αν η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκριθεί, θα παίξει αμέσως μετά με τη νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Μεξικανής Ρονάν και της Μπάνοβα από το Καζακστάν.

Κολύμβηση
Στο αγωνιστικό πρόγραμμα συνεχίζει να δεσπόζει η κολύμβηση, που περιλαμβάνει και αύριο τέσσερις τελικούς: στα 200μ. ελεύθερο ανδρών, όπου απόντος του Φελπς αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Αμερικανό Λόχτε, τον Κινέζο Σουν και τον Γάλλο Ανιέλ, στα 100μ. πρόσθιο γυναικών, όπου αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι η Αμειρκανίδα Ρεμπέκα Σόνι, και στα 100μ. ύπτιο ανδρών και γυναικών. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τελικός του σύνθετου ομαδικού ανδρών στην ενόργανη γυμναστική, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τελικούς στις καταδύσεις (συγχρονισμένες 10μ. ανδρών), στην ξιφασκία (ξίφος μονομαχίας γυναικών), στο τζούντο (-73κ. ανδρών και -57κ. γυναικών), στη σκοποβολή (10μ. αεροβόλο τουφέκι ανδρών) και στην άρση βαρών (62κ. ανδρών και 58κ. γυναικών).

Άρση Βαρών


Με στόχο μία καλή παρουσία και κρυφό όνειρο μία θέση στο βάθρο, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα ανοίγει την ελληνική παρουσία των λεγόμενων «βαριών» αθλημάτων στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Η Γιαννιώτισσα πρωταθλήτρια μετέχει στην κατηγορία των -57κ., που θα αρχίσει στις 11:30 (ώρα Ελλάδας), στο ExCel, και θα ολοκληρωθεί στις 6 μ.μ. με τον τελικό. Πρώτος αντίπαλος της «ασημένιας» πρωταθλήτριας Ευρώπης (φέτος στη Ρωσία) θα είναι η Λουπετέι Κόμπας από την Κούβα, ενώ στη συνέχεια, εφόσον προκριθεί στη 16άδα, την περιμένει η Ρωσίδα Ζαμπλούντινα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας