Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Euro 2012 U19 -> Ισπανία - Ελλάδα 1-0

Η Ισπανία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη σερί χρονιά σε επίπεδο Νέων, καθώς νίκησε με 1-0 την Ελλάδα στον τελικό του Ταλίν.




Σκόρερ: 80' Χεσέ Ροντρίγκεθ
Γήπεδο: "Lilleküla", Ταλίν
Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 80', έτσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 5 τέρματα, ενώ στην δεύτερη θέση με 3 γκολ είναι δύο Έλληνες, οι Δημήτρης Διαμαντάκος του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Κατίδης του Άρη.
Champions again: Spain's U19 team celebrate

Η "Furia Roja" ήταν ανώτερη και κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά, ενώ έπιασε την Αγγλία στην κορυφή των κατακτήσεων με 9.

Σε αυτές τις 9 κατακτήσεις υπολογίζεται και το under-18 που ήταν η κατηγορία μέχρι το 2001, από το 2002 που η κατηγορία έγινε under-19 έχουν 6 κατακτήσεις οι Ισπανοί!

Κορυφαίος της Ελλάδας ήταν ο Σωκράτης Διούδης, ο τερματοφύλακας του Άρη, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Κώστα Τσάνα χάθηκε στο 33' με την κεφαλιά ενός ακόμη παίκτη του Άρη, του Γιώργου Κατίδη.

Για δεύτερη φορά η χώρα μας σε επίπεδο Νέων φτάνει στον τελικό, αλλά χάνει ξανά από την Ισπανία με 0-1, όπως και το 2007, ενώ και το 1998 θυμίζουμε πως η Ελπίδων είχε χάσει στον τελικό επίσης με 0-1 από την Ισπανία.

 

 

Α' ημίχρονο
Η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 18' για τους Ισπανούς, με τον Χεσέ Ροντρίγκεθ να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Σωκράτη Διούδη να αποκρούει χαμηλά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.
Από πάσα του Χεσέ Ροντρίγκεθ από δεξιά στο 31' ο Ζεράρ Ντεουλοφέου βρέθηκε μόνος λίγο έξω από την μικρή περιοχή, αλλά έκανε κακό κοντρόλ, η μπάλα πέρασε άουτ και ο άσος της Μπαρτσελόνα έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς αν είχε πλασάρει πιθανότατα θα είχε σκοράρει.
Στο 33' η Ελλάδα έχασε πολύ σπουδαία ευκαιρία, με τον Γιώργο Κατίδη να αστοχεί σε κοντινή κεφαλιά, (στο δεύτερο δοκάρι από δεξιά προσπάθησε να την στείλει στην απέναντι γωνία), ενώ την σέντρα την έκανε ο Γιαννιώτας που έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια από αριστερά.
Γιαννιώτας και Μαυρίας άλλαξαν πλευρές, έτσι ο πρώτος από αριστερά στο 36' δημιούργησε ξανά πρόβλημα στους Ισπανούς, κάνοντας την σέντρα, αλλά ο Διαμαντάκος δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά.
Το σουτ του Όλιβερ Τόρες στο 40' ήταν επικίνδυνο, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σωκράτη Διούδη.

Β' ημίχρονο
Το δυνατό σουτ του Χοσέ Καμπάνια μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Διούδης στο 48', ενώ στο 56' και πάλι ο μέσος της Σεβίλλης σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη, ο οποίος πάντως είχε αρχικά βρει την μπάλα, έτσι έκανε σωτήρια επέμβαση.
Ο τερματοφύλακας του Άρη έκανε στο 61' εντυπωσιακή διπλή απόκρουση, αρχικά με το πόδι στο σουτ του Χεσέ Ροντρίγκεθ και εν συνεχεία με το αριστερό χέρι στο νέο σουτ του Γκριμάλδο.
Η "Furia Roja" κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 80' με τον Χεσέ Ροντρίγκες της Ρεάλ Μαδρίτης να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Διούδη αριστερά στην περιοχή και με δεξί πλασέ τον νίκησε εύκολα για το 1-0.
Δημιουργός του γκολ ήταν Ζεράρ Ντεουλοφέου, με τον άσο της Μπαρτσελόνα από δεξιά να κάνει εντυπωσιακή προσπάθεια και δίνει έτοιμο γκολ στον Χεσέ Ροντρίγκεθ.
Στο 82' από την σέντρα του Κατίδη από αριστερά ο Μπάμπης Λυκογιάννης έπιασε την κοντινή κεφαλιά, αλλά ήταν αδύναμη και ο Κέπα Αριθαμπαλάγα μπλόκαρε την μπάλα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Αριθαμπαλάγα, Χόνι, Ραμάλιο, Οσέντε, Γκριμάλδο, Όλιβερ Τόρες, Χοσέ Καμπάνια, Σούσο (71' Ντένις Σουάρεθ), Χεσέ Ροντρίγκεθ (91' Μπερνάτ), Ντεουλοφέου (84' Χουάνμι), Πάκο Αλκάθερ.
ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Μαρινάκης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης, Σταφυλίδης, Μπάλλας, Φουρλάνος (85' Μπακασέτας), Γιαννιώτας, Μαυρίας, Κατίδης (90' Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος (67' Λυκογιάννης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας