Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Έφτασε στη Βενεζουέλα η Εθνική

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο Καράκας της Βενεζουέλας όπου θα πάρει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά. Διαβάστε αναλυτικά.
Ηλίας Ζούρος
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο Καράκας της Βενεζουέλας, όπου θα πάρει μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά (2-8 Ιουλίου).

Οι διοργανωτές είχαν ετοιμάσει υποδοχή για την Εθνική ομάδα, καθώς με την άφιξη τους στο αεροδρόμιο βρέθηκαν... απέναντι σε παραδοσιακούς χορούς.

Στη συνέχεια οι διεθνείς μας ανέβηκαν σε πούλμαν, το οποίο μετέβη συνοδεία αστυνομίας και στρατού - τόσο για λόγους ασφαλείας όσο και για να ανοίγουν το δρόμο λόγω της κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους της πόλης - στο ξενοδοχείο.

Την αποστολή περίμεναν εκεί ο πρόξενος Άγγελος Χαρίτος και ο επιτετραμμένος του προξενείου, Συμεών Λιναρδάκης. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί στις 19:00 και στις 02:30 (ώρα Ελλάδος). Μεταξύ των προπονήσεων αναμένεται να ανακοινωθεί και η δωδεκάδα της Ελλάδας που θα λάβει μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά.

Από εκεί και πέρα, η ΕΡΤ θα δείξει τις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Βενεζουέλα. τα όποια προβλήματα υπήρχαν ξεπεράστηκαν και πλέον όλοι οι Έλληνες θα είναι σε θέση να δουν την προσπάθεια των παικτών του Ηλία Ζούρου από την ΕΤ1. Να θυμίσουμε η αρχή γίνεται απέναντι στην Ιορδανία την
Δευτέρα (2/07, 21:00).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας