Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Euro 2012 U19 -> Εσθονία - Ελλάδα 1-4

 Η Εθνική Νέων επιβλήθηκε 4-1 της Εσθονίας για την 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τα ημιτελικά. Εξασφαλισμένη ουσιαστικά η θέση της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013.


Η ομάδα του Κώστα Τσάνα ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Euro U-19, χάνοντας με 2-1 από την Ισπανία, όμως στη 2η αγωνιστική ήταν καταιγιστική και με το εντυπωσιακό 4-1 επί της διοργανώτριας Εσθονίας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που την συνόδευε πριν την αναμέτρηση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Δημήτρης Διαμαντάκος, καθώς πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ, το τρίτο και το τέταρτο, ενώ ήταν και ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος, βγάζοντας εξαιρετική ασίστ για τον Σπύρο Φουρλάνο.

Πλέον, η εθνική θα διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Πορτογαλία την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά, όπου ίσως και η ισοπαλία να της είναι αρκετή για να πετύχει το στόχο της (σε αυτή την περίπτωση θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων των δύο ομάδων).

Με τη νίκη πάντως αυτή, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφάλισε ουσιαστικά την τρίτη θέση στον όμιλο, κάτι που σημαίνει πως θα δηλώσει "παρών" (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νίκη δηλαδή της Εσθονίας επί της Ισπανίας την 3η αγωνιστική) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει το 2013 στα γήπεδα της Τουρκίας.


Εσθονία: Γκούρνικ, Κούκεμπαλ, Ίνγκερμαν, Μετς, Πικ, Κλέμερ (62' Μέτσα), Άνιερ, Ράουντσεπ, Λεπίστου (53' Ράτελ), Λούγκεντ, Κάσε (46'  Γκαβρίλοφ)

Ελλάδα: Καπίνο, Μαρινάκης (46' Λυκογιάννης), Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Κουρμπέλης, Μπάλλας (61' Ρουγκάλας), Μαυρίας, Φουρλάνος (69'  Μπακασέτας), Διαμαντάκος, Κατίδης, Γιαννιώτας

Επόμενος Αγώνας:
Ελλάδα - Πορτογαλία (9/7/2012, 17:00)
Δείτε τον στη σελίδα μας Live Αγώνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας