Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Στον τελικό η Εθνική πινγκ-πονγκ!

Χρυσή σελίδα γράφτηκε στην ιστορία της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης την Κυριακή, αφού για πρώτη φορά η εθνική ανδρών προκρίθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Τη μεγαλύτερη επιτυχία της πανηγυρίζει η εθνική ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καθώς την Κυριακή στο Σβέσατ γράφτηκε ένα έπος.

Η εθνική μας ομάδα νίκησε με απίστευτη ανατροπή 3-2 τη Λευκορωσία και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!



Το Σάββατο έγραψε ιστορία εξασφαλίζοντας μετάλλιο στο ομαδικό του θεσμού για πρώτη φορά στα χρονικά, και μία μέρα μετά πήγε παραπέρα και πρόσθεσε την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας. Είναι μία μεγάλη, μία ονειρεμένη στιγμή, καθώς το βράδυ της Δευτέρας στις 21.00 θα βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης και θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στη μόνιμη τα τελευταία χρόνια πρωταθλήτρια Ευρώπης Γερμανία!

Εάν το Σάββατο ήταν η αξία του 1ου φαβορί της διοργάνωσης, της Πορτογαλίας, που πρόσθεσε δόξα σε μία σπουδαία επιτυχία της εθνικής με την είσοδο στα ημιτελικά, σήμερα ήταν η εκπληκτική ανατροπή από 0-2, που μεγεθύνει ακόμα περισσότερο τη διάκριση των αθλητών του Κώστα Βατσακλή. Χωρίς να το βάλουν κάτω, με τεράστιες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις, Παπαγεωργίου, Γκιώνης και στο τέλος ο Κρεάνγκα πέτυχαν από μία νίκη και υπέγραψαν την ιστορική στιγμή! 

Μοιάζει δύσκολο να το συνειδητοποιήσει κανείς, αλλά είναι αλήθεια: Η Ελλάδα στον τελικό ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος! Αθλητές, προπονητές και όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής πανηγύρισαν έξαλλα την τρομερή, την περήφανη πρόκριση χορεύοντας, τραγουδώντας «Ελλάς Ελλάς» και κρατώντας μία μεγάλη ελληνική σημαία!

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Ελλάδα-Λευκορωσία 3-2:
Παναγιώτης Γκιώνης-Πάβελ Πλατόνοφ 0-3 (9-11, 9-11, 9-11)
Καλλίνικος Κρεάνγκα-Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ 2-3 (10-12, 13-11, 11-9, 8-11, 6-11)
Κώστας Παπαγεωργίου-Εβγένι Τσετίνιν 3-2 (11-7, 12-10, 3-11, 7-11, 11-9)
Γκιώνης-Σαμσόνοφ 3-2 (12-10, 9-11, 7-11, 11-8, 11-6)
Κρεάνγκα-Πλατόνοφ 3-1 (11-6, 11-5, 9-11, 11-6)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας