Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Καβάλα - Εθνικός Γαζώρου 1-2

Με το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές του επιστρέφει στις Σέρρες ο Εθνικός Γαζώρου. Οι μπλε επιβλήθηκαν της Καβάλας με 2-1 στο “Ανθή Καραγιάννη” αν και έπαιζαν από το 65΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοσμίδη.


Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησαν τα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου. Στο 24΄ ένα κερδισμένο κόρνερ για τον Εθνικό, εκτελέστηκε , όμως μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η Καβάλα μέχρι το 30΄ δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μέλκα. Στο 33΄ μετά από λάθος του Κονατέ, ο Σκέριαντς του έκλεψε την μπάλα και αφού διένυσε 40 περίπου μέτρα βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννίκογλου, και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΕΘΝΙΚΟ κάνοντας το 0-1.

Η απάντηση όμως ήρθε γρήγορα από τους Καβαλιώτες καθώς στο34΄ μετά από σέντρα του Παπαργυρίου, ο Καπνίδης με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, διαμορφώνοντας και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Μέλκας αποκρούει σέντρα του Καπνίδη και αποφεύγει τον κίνδυνο. Στο 65΄ ο ΕΘΝΙΚΟΣ μένει με 10 παίκτες μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κοσμίδη. Στο 70΄ ο Ναστέφσκι εκτελεί ένα μακρινό φάουλ και η μπάλα φεύγει άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 75΄. Ο Σκέριαντς, βλέποντας τον Γιαννίκογλου εκτός θέσης, προσπάθησε να τον κρεμάσει με σουτ από την σέντρα, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Καβάλας. Στο 85΄ ο ΕΘΝΙΚΟΣ μπήκε και πάλι μπροστά στο σκόρ με πλασέ του Ναστέφσκι και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 89΄ ο Μέλκας αποκρούει κεφαλιά του Ντομί μέσα από την μικρή περιοχή και δεν δίνει την ευκαιρία στην Καβάλα να ισοφαρίσει.

Το σφύριγμα της λήξης  του αγώνα βρήκε τον ΕΘΝΙΚΟ νικητή με 1-2 και έφυγε από την Καβάλα με τους τρεις βαθμούς.

ΚΑΒΑΛΑ (Απόστολος  Χαραλαμπίδης): Γιαννίκογλου, Παπαγεωργίου (88΄ Ντομί), Πόπτσης, Ντουτσαρίδης (72΄ Παπαδόπουλος), Άρτσε, Πάλλας (46΄ Αλεξίου), Κονατέ, Καπνίδης, Πρίττας, Κουρέλας, Γκαρακλίδης,

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης  Κατσαβάκης): Μέλκας, Κοσμίδης, Κουκόλης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης (58΄ Παπαβασιλείου), Παπαδόπουλος (81΄ Κωφοκώτσιος), Σκέριαντς, Ναστέφσκι, Σέρντιτς (46΄ Γαϊδαρτζής).

Για περισσότερα μπείτε στη σελίδα μας Σερραϊκές Ομάδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας