Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πανσερραϊκός - Αγροτικός Αστέρας 1-1

Σε ένα ματς απόλυτα μοιρασμένο, ο Πανσερραϊκός άφησε τους πρώτους δύο βαθμούς και αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.


Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 22ο λεπτό από το γκολ του Παναγιώτη Μπεκιάρη και τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν με τον Βασίλη Κωσταντινίδη.

Από 7 βαθμούς έχει η κάθε ομάδα, με αυτή να είναι η πρώτη απώλεια βαθμών για τον Πανσερραϊκό στο πρωτάθλημα. Περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι έδωσαν το παρόν στο δημοτικό γήπεδο και υποστήριξαν την ομάδα με πάθος, ενώ στο βόρειο πέταλο φιλοξενήθηκαν και περίπου 30 φίλαθλοι του Αγροτικό Αστέρα.

Στο 7ο λεπτό του αγώνα, ο Γιαννόπουλος θα εκτελέσει το κόρνερ ο Γκάγκας θα πάρει την κεφαλιά, ο Ταταρίδης μπλοκάρει. Στο 16ο λεπτό σουτ από μακριά από τον Ρούμπο, η μπάλα φεύγει άουτ, μια ακόμα καλή στιγμή. Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης σε μια προσπάθεια ο Γκάγκας να διώξει την μπάλα, ο Σαμουηλίδης θα πάρει μια γυριστή κεφαλιά, η μπάλα θα στρωθεί μέσα στην περιοχή για τον Παναγιώτη Μπεκιάρη που με κοντινό πλασέ θα κάνει το 0-1 για τον Αγροτικό Αστέρα, ανοίγοντας το σκορ.

Τρία λεπτά κράτησε όμως η χαρά των Θεσσαλονικέων, αφού σε επίθεση του Πανσερραϊκού το φάουλ που εκτέλεσε ο Γιαννόπουλος, ο Ασλανίδης στο πρώτο δοκάρι δίνει κάτι σαν ασίστ στο δεύτερο για τον Βασίλη Κωνσταντινίδη και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1, ισοφαρίζοντας για τον Πανσερραϊκό. Στο 30ο λεπτό, ο Κουκουλέκης την σέντρα η μπάλα από τον Βελλίνη ξυστά άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος απευθείας εκτέλεση η μπάλα περνά άουτ. Και στις καθυστερήσεις, ο Γεωργιάδης για τον Αθανασιάδη η μπάλα περνά άουτ. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Ασλανίδης εκτελεί φάουλ, ο Κωνσταντινίδης την γυριστή κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει άουτ.

Στην επανάληψη, στο 51ο λεπτό ο Βελίνης θα κάνει την σέντρα, το σουτ από τον Μπεκιάρη η μπάλα άουτ. Στο 58ο λεπτό ένα σουτ από τον Ρούμπο η μπάλα άουτ. Στο 74ο λεπτό η μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανσερραϊκού για το 2-1, ο Κ.Τσιμίκας θα ξεπεράσει δύο αντιπάλους, δίνει για τον Κασσέρη που σε καλή θέση κάνει το σουτ η μπάλα περνά άουτ.

Στο 82ο λεπτό ο Βελίνης είχε μια ακόμα ευκαιρία μετά την σέντρα του Χουρουζίδη. Και στις καθυστερήσεις ξανά ο Βελίνης θα χάσει μοναδική ευκαιρία μετά από ατομική προσπάθεια, στέλνει την μπάλα μέσα από την περιοχή άουτ. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο σκορ 1-1.
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Γκάγκας, Ρούμπος, Τσιμίκας Στ, Μπονέρης (57΄ Τσιμίκας Κ), Γιαννόπουλος (65΄ Κασσέρης), Ασλανίδης (75΄ Κράββαρης), Κωνσταντινίδης.

 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης (58΄ Χουνουζίδης), Κουκουλέκης, Καραντασιάδης, Βαφέας, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης (46΄ Λαζαρίδης), Σαμουηλίδης, Μπεκιάρης (87΄ Κρυστάλλης), Παπαδόπουλος, Βελλίνης.

Γ Εθνική, Α Όμιλος

3η Αγωνιστική

ΠΑΟ Κοσμίου – Διγενής Λακκώματος 2-2
Πανσερραϊκός – Αγροτικός Αστέρας 1-1
Αρης Ακροποτάμου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-1
Εβρος Σουφλίου – Κιλκισιακός 0-1
Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Νέστος Χρυσούπολης 0-0
Ορφέας Ελευθερούπολης – Mακεδονικός 1-1
Μουδανιά – Δόξα Πετρούσας 1-0

4η Αγωνιστική (20/10/2013, 16:00)

Πανσερραϊκός – ΠΑΟ Κοσμίου
Διγενής Λακκώματος – Αρης Ακροποτάμου
Αγροτικός Αστέρας – Εβρος Σουφλίου
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αγιονερίου
Κιλκισιακός – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Εθνικός Σιδηροκάστρου – Ορφέας Ελευθερούπολης
Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Πετρούσας
Μακεδονικός – Μουδανιά

1
Αγροτικός Αστέρας







7
2
Ηρακλής Αμπελοκήπων







7
3
Πανσερραϊκός







7
4
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος







7
5
Εθνικός Αγιονερίου







5
6
Διγενής Λακκώματος







4
7
Άρης Ακροποτάμου







4
7
Νέστος Χρυσούπολης







4
9
Δόξα Πετρούσας







4
10
Εθνικός Σιδηροκάστρου







4
11
Έβρος Σουφλίου







3
12
Κιλκισιακός







3
13
Π.Ο. Μουδανιών







3
14
Μακεδονικός







1
15
Ορφέας Ελευθερούπολης







1
16
ΠΑΟ Κοσμίου







1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας