Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟΚ - Μακάμπι Χάιφα 3-2

Σε ματς που θα μείνει στην ιστορία η ομάδα του Στέφενς κέρδισε με 3-2 την Μακάμπι Χάιφα, ενώ έχανε με 0-2 στο 20΄. Βίτορ, Νίνης και Σάλπι τα γκολ, έχασε και δύο πέναλτι ο Στοχ.




Πρόκριση με ανατροπή που θα τη θυμούνται για πολλά χρόνια οι οπαδοί του "αγκαλιάζει" ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του επί της Μακάμπι Χάιφα στην Τούμπα.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς βρέθηκε να χάνει από τους Ισραηλινούς με 0-2 μόλις στο 21', εξαπέλυσε, όμως αντεπίθεση διαρκείας και κατάφερε να γυρίσει το ματς με 3-2, έχοντας μάλιστα στο... παθητικό του και δύο χαμένα πέναλτι του Μίροσλαβ Στοχ.

Το συνπαρπαστικό τρίποντο, μάλιστα, φέρνει τον "Δικέφαλο" στην πρώτη θέση του ομίλου του στο Europa League, με δύο βαθμούς διαφορά από την Αλκμααρ, την οποία θα αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα και κατά συνέπεια έχει το πάνω χέρι για να καταλάβει την πρώτη θέση.

Το συγκλονιστικό ματς της Τούμπας πέρα από το χαρακτήρα μεγάλης ομάδας που διαθέτει ο ΠΑΟΚ,ήταν και η απόλυτη επιβεβαίωση της σούπερ επιθετικής διάθεσης με την οποία ο Στέφενς αντιμετώπισε τον αγώνα ("σημασία έχει να πετύχουμε τουλάχιστον ένα παραπάνω γκολ από τον αντίπαλο στις ευκαιρίες που θα έχουμε και οι δύο" δήλωσε την παραμονή του ματς).

MVP
Ο Λίνο κατάφερε να κλέψει την δόξα από τους σκόρερ με δύο πάρε βάλε σέντρες στα δύο από τα τρία γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στο ύψος του και στα αμυντικά του καθήκοντα. Δικαίως έγινε και πάλι σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του "Δικεφάλου".

Γκολ: Βίτορ 34', Νίνης 38', Σαλπιγγίδης 66', Εντλόβου 13', Γκολάσα 21'

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (60' Λούκας), Στοχ (87' Λόρενς), Σαλπιγγίδης (C) (78' Βούκιτς), Αθανασιάδης

Μακάμπι Χάιφα (Αριέλ Μπενάντο): Σαράνοφ, Τουάθα, Μεσούμαρ (73' Αζουλάι), Πιλιάφσκι, Μπόκολι (C), Τσότσαλιτς, Γκολάσα, Γιαντλίν (69' Κατάν), Εζρά, Εντλόβου (46' Αμπουχατζίρα), Ράγιος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας