Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ελλάδα - Λιχτενστάιν 2-0

Με γκολ των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη η Εθνική ομάδα έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 2-0 του Λιχτενστάιν και πλέον μέσω του μπαράζ θα προσπαθήσει να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Θετικό ντεμπούτο στην ανδρών για τον Σάμαρη.




 
Μέσω της διαδικασίας των μπαράζ θα προσπαθήσει η Εθνική μας ομάδα να βρεθεί το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με γκολ των Σαλπιγγίδη και Καραγκούνη έκανε το καθήκον του επικρατώντας με 2-0 του Λιχτενστάιν, όμως κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο μετά τη νίκη της Βοσνίας στη Λιθουανία με 1-0.

Έτσι η Ελλάδα τον Νοέμβριο σε δύο αγώνες (14 και 19) θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ του 2014.
Στα θετικά της Εθνικής η καλή παρουσία του Ανδρέα Σάμαρη στην πρώτη του εμφάνιση με την Ανδρών.

Η Ελλάδα στο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυνατά πέτυχε το γρήγορο γκολ που ήθελε με τον Σαλπιγγίδη, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, παρά την πρωτοβουλία που είχε.
Στο δεύτερο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν εμφανώς πως είχε το μυαλό στο Κάουνας και "κλείδωσε" τη νίκη με ένα ωραίο απευθείας χτύπημα φάουλ του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα, πετυχαίνοντας και ένα όμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η απογοήτευση

Ο άτυχος του αγώνα είναι ο Παναγιώτης Κονέ, ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή και θα απουσιάσει από τον πρώτο αγώνα των μπαράζ.


Γκολ: Σαλπιγγίδης (7', Ελλάδα), Καραγκούνης (81', Ελλάδα)

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Βύντρα, Κατσουράνης, Σιόβας, Χολέμπας, Τζιόλης, Κονέ (46' Σάμαρης), Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς (69' Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου (85' Αθανασιάδης).

Λιχτενστάιν (Πάουριτς): Γέλε, Ντ. Χάσλερ (90' Γιλντίζ), Μπούργκμαϊερ, Κάουφμαν, Ερί, Μ. Κρίστεν (82' Ερνέ), Στόκλασα, Α. Κρίστεν, Ν. Χάσλερ, Ποβλερίνο, Βίζερ. 

Για περισσότερα μπείτε στη σελίδα μας Ποδόσφαιρο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας