Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Άλκμααρ - ΠΑΟΚ 1-1

Με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ. Δύο δοκάρια ο "δικέφαλος του βορρά" με Τζιόλη και Λούκας.



ΑΖ Αλκμαάρ - ΠΑΟΚ 1-1 Τα γκόλ από Ampalinio

Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια. Τον παραπάνω κανόνα επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο "Αφάς Στάντιον" του Άλκμααρ, καθώς μέσα στα δέκα λεπτά συμμετοχής του έφερε τα πάνω-κάτω και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ που μπορεί να αποδειχθεί το πλέον καθοριστικό για να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρωτιά στον 12ο όμιλο του Europa League.

O ΠΑΟΚ είχε πολλά θετικά, αλλά και αρνητικά σημεία στο παιχνίδι του κόντρα στους Ολλανδούς θα μπορούσε και να κερδίσει και να χάσει, αλλά το τελικό 1-1 απέδωσε δικαιοσύνη.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς είχε τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ (οι κυριότερες τα δύο δοκάρια με Τζιόλη και Λούκας), προδόθηκε, όμως, πολλές φορές από τα κενά του και τα προσωπικά λάθη στην άμυνα με αποτέλεσμα προς το τέλος του αγώνα να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και να χρειαστεί το μαγικό δεξί πόδι του Σάλπι για να αποκαταστήσει την τάξη.

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε βελτιωμένος σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, κυρίως λόγω της πολύ καλής συνεργασίας Λάζαρ-Τζιόλη, είχε όμως σε κάκιστη μέρα Στοχ και Λούκας (δεν φάνηκαν επιθετικά και δεν κάλυπταν τα μπακ αμυντικά) και ευτυχώς δεν το πλήρωσε. Μερίδιο στην επιτυχία πλην  του Σαλπιγγίδη δικαιούται ο Χακόμπο που κάποιες στιγμές έπιανε τα άπιαστα.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με τον βαθμό στις αποσκευές του από την έδρα της Άλκμααρ, έφθασε τους 4 συνολικά και πλέον είναι το αφεντικό του ομίλου.

Γκολ: Χούβελεου 82', Σαλπιγγίδης 93'

Αλκμάαρ (Μάρτιν Χέερ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Χούβελεου, Φίργκεφερ, Βάιτενς, Γκούντελ, Ελμ (80' Οβερτούμ), Σέλσο Ορτίς, Μπίρενς (69' Γκούντμουντσον), Γιόχανσον (90+ Άβντιτς), Μάρτενς

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ (84' Σαλπιγγίδης), Στοχ, Λούκας (72' Ολίσε), Νίνης (76' Λόρενς), Αθανασιάδης

  • Δείτε βίντεο από τους υπόλυπους αγώνες εδώ.
  • Δείτε βαθμολογίες και πρόγραμμα του Europa League εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας