Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 2-1

Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νόου", χάρη σε τέρματα των Νεϊμάρ και Αλέξις Σάντσες, ενώ μείωσε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ. Φοβερό το γκολ του Χιλιανού, νίκη μετά από 5 "clásicos" η "Μπάρτσα" που πήγε στο +6 από την "βασίλισσα".




Mετά από 5 "clásicos" χωρίς νίκη η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Καμπ Νόου" και την άφησε 6 βαθμούς πίσω της.

Οι Νεϊμάρ και Αλέξις Σάντσες πέτυχαν τα γκολ για τους Καταλανούς, με το τέρμα του Χιλιανού να είναι εκπληκτικό, ενώ μείωσε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ στο 91'.

Όταν ξεκίνησε το "clásico" δεν υπήρχε κανείς πραγματικός επιθετικός στον αγωνιστικό χώρο του "Καμπ Νόου", καθώς αυτό που κάνει η Μπαρτσελόνα το έκανε και η Ρεάλ, με τον Μπενζεμά να μην ξεκινά στην 11άδα.

Μπέιλ και Ντι Μαρία και Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η τριάδα που επέλεξε ο Αντσελότι, ο οποίος έβαλε και αμυντικό χαφ τον Σέρχιο Ράμος (δεν δικαιώθηκε σε τίποτα).

Η Μπαρτσελόνα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή φάση του αγώνα, με τον Νεϊμάρ να κάνει το 1-0 στο 19', με κοντινό πλασέ από αριστερά, με την μπάλα όμως να έχει κοντράρει και στον Βαράν πριν καταλήξει στα δίχτυα του Ντιέγκο Λόπεθ. 

Στο 21' ο Μέσι έφυγε μόνος από δεξιά, αλλά το αριστερό πλασέ του ήταν άστοχο, ενώ στο 42' η Ρεάλ έχασε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Βαλντές να αποκρούει την προβολή του Κεντίρα μέσα από την μικρή περιοχή, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ζήτησε πέναλτι για χέρι του Αντριάνο η Ρεάλ μετά την απόκρουση (χτύπησε στο χέρι μετά το στήθος του όταν ήταν πεσμένος, φυσικά δεν το ήθελε και δύσκολα δίνεται πέναλτι), ενώ αργότερα ζήτησε και πέναλτι ο Ρονάλντο για ανατροπή του από τον Μαστσεράνο (τζαρτζάρισμα).

Στο 54' ο Ντιέγκο Λόπεθ σταμάτησε το σουτ του Νεϊμάρ και στο 58' ο Βίκτορ Βαλντές αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Μπενζεμά μπήκε στο 61' και στο 72 έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς το φοβερό του σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της "Μπάρτσα".

Το δεύτερο γκολ των Καταλανών ήρθε στο 78', με τον Αλέξις Σάντες να κάνει το 2-0 με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς με καταπληκτικό "σκαφτό" σουτ έξω από την περιοχή "κρέμασε" τον Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος είχε κάνει βήματα μπροστά που δεν επέτρεψαν να αντιδράσει.

H "βασίλισσα" το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 91' με τον Χεσέ Ροντρίγκεθ, ο οποίος από μπαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε στην αντεπίθεση και με σουτ νίκησε τον Βίκτορ Βαλντές για το τελικό 2-1. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (77' Σονγκ), Φάμπρεγκας (70' Αλέξις Σάντσες), Μέσι, Νεϊμάρ (84' Πέδρο).

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καρβαχάλ, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο, Σέρχιο Ράμος (56' Ιγιαραμέντι), Κεντίρα, Μόντριτς, Μπέιλ (61' Μπενζεμά), Ντι Μαρία (76' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κρ. Ρονάλντο.

Η βαθμολογία


1. Μπαρτσελόνα 28
2. Ατλέτικο 24
3. Ρεάλ 22
4. Βιγιαρεάλ 17
5. Χετάφε 16
6. Μπιλμπάο 16
7. Λεβάντε 16
8. Εσπανιόλ 14
9. Βαλένθια 13
10. Έλτσε 12
11. Γρανάδα 11
12. Σεβίλλη 10
13. Σοθιεδάδ 10
14. Βαγιαδολίδ 10
15. Θέλτα 9
16. Μάλαγα 9
17. Ράγιο Βαγιεκάνο 9
18. Μπέτις 8
19. Οσασούνα 7
20. Αλμερία 3

Ο πίνακας των σκόρερς


10 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

5 γκολ
Ρόντρι (Αλμερία)
Πέδρο (Μπαρτσελόνα)
Χάβι Γκέρα (Βαγιαδολίδ)
Αλέξις Σάντσες (Μπαρτσελόνα)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας