Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Εθνικός Γαζώρου - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Επιτέλους νίκη για τον Εθνικό Γαζώρου, ο οποίος στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, δίνοντας τέλος στο άσχημο σερί των πέντε αγωνιστικών χωρίς επικράτηση.

Bρήκε το



Το παιχνίδι ήταν... σχεδόν οριακό για τον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει επίσης ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και ο Εθνικός έπρεπε να το εκμεταλλευτεί και το έκανε πανηγυρίζοντας την 5η του εντός έδρας νίκη. Όσο για την ομάδα των Αθηνών, το Δημοτικό γήπεδο... δεν της πάει, καθώς είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ και από τον Πανσερραϊκό πριν λίγο καιρό.

Οι 500 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι, με γρήγορο σε πολλές περιπτώσεις ρυθμό, αρκετές φάσεις, πάθος και από τις δύο ομάδες και δικαιολογημένα οι "μπλε" στο τέλος πήραν το χειροκρότημα.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ανακατέβοντας την τράπουλα, παρέταξε για ακόμη μια φορά την ομάδα του με αλλαγές, σε σχέση και με το προηγούμενο παιχνίδι, έχοντας και τις απουσίες του τιμωρημένου Κατσαβάκη και του τραυματία Ντε Πάουλα πέρα από τους γνωστούς και έτσι είχε πέντε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και συγκεκριμένα τους Καπία, Νύρλα, Διαμαντίδη, Σ. Κωνσταντινίδη και Μαχαιρούδη.

Και με την ομάδα ακόμη και... στα χαρτιά να μοιάζει πιο επιθετικογενής, κάτι ανάλογο παρουσιάστηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και κάνοντας φάση... με το καλημέρα έδειξαν τις διαθέσεις τους, ασχέτως αν ο Βασίλης Κωνσταντινίδης δεν βρήκε δίχτυα. Με τον "γιατρό" να κάνει εξαιρετική δουλειά στην μεσαία γραμμή και στον επιθετικό τομέα, τα άκρα να συνδυάζονται σωστά μεταξύ τους και να δημιουργούν ρήγματα, τον Βασίλη Κωνσταντινίδη να μπαίνει με ακόμη πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι και την άμυνα να λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις πολύ καλά, ο Εθνικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ήταν επικίνδυνος επιθετικά δημιουργόντας πέρα από προϋποθέσεις και φάσεις, ενώ και αμυντικά πέρα από λιγοστές στιγμές αδράνειας, δεν αντιμετώπισε προβλήματα, αλλά ακόμη και όταν χρειάστηκε ο Αποστολίδης δήλωσε παρών.

Πάντως χρειάστηκε να κερδίσει η ομάδα το πρώτο πέναλτι φέτος για να βρεί δίχτυα. Ο Γαϊδαρτζής το κέρδισε από τον Διαμάντη και ο Κωνσταντινίδης νίκησε τον Γουμάγια από τα 11 μέτρα, βάζοντας γκολ στην Football League μετά τις 02 Ιουνίου του 2010, όταν και είχε σκοράρει στον αγώνα Πανσερραϊκός-Πιερικός 2-0.

Έτσι με το γκολ να μπαίνει στο κατάλληλο σημείο οι "μπλε" πήραν προβάδισμα πριν μπουν στα αποδυτήρια και έπρεπε να το διαχειριστούν.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την γρήγορη αλλαγή του Σωτήρη Κωνσταντινίδη με τον Γεωργιάδη, ο Παναγιώτης Διλμπέρης έδειξε τις διαθέσεις του και πως θέλει να φυλάξει περισσότερο τα μετόπισθεν. Ο Εθνικός έδειξε να οπισθοχωρεί δίνοντας χώρο στον Απόλλωνα που όπως ήταν λογικό κάποια στιγμή θα διεκδικούσε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι με την είσοδο του Ντιαλό έγιναν κάπως πιο επιθετικοί, δημιούργησαν καταστάσεις, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Αποστολίδης κράτησε το σκορ.

Βέβαια οι Σερραίοι έβρισκαν χώρους στις αντεπιθέσεις και έκαναν τις δικές τους ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο γκολ και αφού χάθηκε λίγο πριν το φινάλε για τον Απόλλωνα η ευκαιρία με τον Ντιαλό, τίποτα δεν μπορούσε να στερήσει από την ομάδα τη νίκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκώλης, Καπίας, Νύρλας, Σαββίδης, Διαμαντίδης, Μαχαιρούδης (86' Μουσικάκης), Γαϊδαρτζής (77' Ναλμπάντης), Σ. Κωνσταντινίδης (48' Γεωργιάδης), Β. Κωνσταντινίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης (60' Καραδέμητρος), Διαμάντης, Κύργιας, Τσεμπερίδης, Λεοντίου (81' Τσιλιγκίρης), Κατσίκης, Φαρινόλα (46' Ντιαλό), Μπάρκογλου, Μανιάς, Κιάσσος

ΣΚΟΡΕΡ: 42' (πεν.) Σ. Κωνσταντινίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λάζρης (Καβάλας), Βάντσης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκώλης, Νύρλας, Β. Κωνσταντινίδης, Ναλμπάντης - Χατζηζήσης, Κιάσσος ΚΟΚΚΙΝΕΣ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας