Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 73-78

Νίκη χρυσάφι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφυγε με το διπλό από το Κάουνας επικρατώντας με 78-73 της Ζαλγκίρις. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ούκιτς, καθοριστικός και πάλι ο Διαμαντίδης. 




Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο στο Κάουνας κι έφυγε με σπουδαίο "διπλό" στις αποσκευές του, που του δίνει τη δυνατότητα να αγκαλιάσει την πρόκριση. 

Το 78-73, υπέρ των πράσινων, ήταν απόρροια του εξαιρετικού παιχνιδιού που έκαναν οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Δημήτρης Διαμαντίδης οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Πλέον, με απολογισμό 5-3 ο Παναθηναϊκός πρέπει απλά να διαφυλάξει την έδρα του και να παλέψει τα παιχνίδια σε Μπάμπεργκ και Μάλαγα, ούτως ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται.
Στο β' ημίχρονο, οι "πράσινοι" βελτίωσαν την άμυνα τους, περιόρισαν τα λάθη τους και κατάφεραν να φύγουν με ένα σπουδαίο διπλό από το Κάουνας, παρ' ότι έχασαν τα ριμπάουντ (40-29).

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ούκιτς ο οποίος τελείωσε το ματς με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, έχοντας 8/10 σουτ εντός πεδιάς. Νταμπλ νταμπλ πέτυχε ο Διαμαντίδης με 13 πόντους και 10 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Γκιστ με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Μάρκους Μπανκς ο οποίος ήταν στην 12άδα.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 43-40, 58-56, 73-78

Ζαλγκίρις (Πλάθα): Ντάρντεν 9(1), Πόποβιτς 10, Λαβρίνοβιτς Ντ. 4, Γιουσκεβίτσιους, Λιπκεβίτσιους, Γιαβτόκας 8, Κουζμίνσκας 5(1), Λαφαγιέτ 15(3), Καουκένας 4, Φουτ 7, Λαβρίνοβιτς Κ. 11(1).

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 8(1), Ματσιούλις 4, Καπόνο 4(1), Ούκιτς 21(3), Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 13(4), Γκιστ 12, Ξανθόπουλος, Σχορτσανίτης 3.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας