Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Βύζας Μεγάρων - Πανσερραϊκός 0-1

Για τρίτη συνεχόμενη φορά (1970, 2012, 2013) η ομάδα φεύγει από την έδρα του Βύζαντα νικήτρια και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1).

Έχει τον τρόπο του στα Μέγαρα! ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  0-1


Χαρακτηριστικό είναι επίσης πως ο Αλέξης Κόντος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 73ο λεπτό, όπως ακριβώς είχε κάνει πέρυσι και ο Τέλης Καρασαλίδης και αυτό το γκολ αποδείχθηκε αρκετό προκειμένου για πρώτη φορά την φετινή σαιζόν ο Πανσερραϊκός να πάρει δεύτερη συνεχόμενη νίκη η οποία του δίνει φόρα, βαθμολογική και ψυχολογική, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Για το φινάλε του πρώτου γύρου και τον αγώνα με τον Φωκικό, αλλά και για την έναρξη του δευτέρου γύρου και του ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου είδαν στην Αθήνα το... χρώμα του χρήματος, καθώς η κάθοδος τους στην πρωτεύουσα συνδυάστηκε με καταβολή κάποιων εκ των οφειλομένων και με θετική ψυχολογία και παρά την απουσία του προέδρου Πέτρου Θεοδωρίδη που ήταν άρρωστος, έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο των Μεγάρων πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου από το ξεκίνημα του αγώνα και απόντος του τιμωρημένου τελικά (δηλώθηκε χθες να εκτίσει μια αγωνιστική ποινής από τις δύο), Γιώργου Σιάκκα, παρέταξε την ομάδα του με επιθετική διάθεση βάζοντας στο αρχικό σχήμα και τον Ράνιτς και τον Ντα Κόστα, ενώ η δεξιά πλευρά απαρτιζόταν από τους επιθετικογενείς Τοντόροφ και Τσούτσης. Άλλωστε ο Πανσερραϊκός δεν είχε να φοβηθεί τίποτα στα Μέγαρα και έπρεπε να διεκδικήσει εξ αρχής τη νίκη.

Αυτό και έκανε... Από τα πρώτα λεπτά οι "κόκκινοι" ήταν ανώτεροι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις με τους Μπανγκουρά και Τσούτση, χωρίς να μπορέσουν να βρουν δίχτυα.

Από κάποιο σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, ο ρυθμός έπεσε, οι δύο ομάδες δεν απέφυγαν τα λάθη και ο Πανσερραϊκός έγραψε με σπουδαία ευκαιρία από τον Μπανγκουρά τον... επίλογο του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγές από τον Μιχάλη Γρηγορίου προκειμένου να δώσει πιο επιθετική οντότητα στην ομάδα με την είσοδο των Κόντου, Γκουγκουλιά και στη συνέχεια του Δαμιανού Τριανταφύλλου, που ανέβασε στην μεσαία γραμμή τον Τοντόροφ και ο Πανσερραϊκός συνέχισε να έχει τον έλεγχο, απειλήθηκε ελάχιστα και στο 73' κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Κόντο. O 26χρονος μεσοεπιθετικός μετά το εκρηκτικό του ξεκίνημα, είχε να σκοράρει από τις 21 Οκτωβρίου και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο αυτή την φορά χάρισε ακόμη τρεις βαθμούς στην ομάδα. Μάλιστα στην συνέχεια ο Πανσερραϊκός όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το γκολ, αλλά είχε ευκαιρίες και για δεύτερο, ωστόσο ο Πουρής είπε "όχι" σε αρκετές προσπάθειες. Δικαιολογημένα πάντως στο τέλος πανηγυρίστηκε η νίκη...

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Θύμιος Γεωργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Χαρτσιάς, Αρναρέλης (72' Θ. Βλάχος), Γκεμίσης, Π. Βλάχος (77' Μαζιώτης), Δημητρίου, Λιόλιος (85' Πούρνος), Νικολόπουλος, Κρολ, Κορώνης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παρασκευαϊδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ράνιτς, Ντα Κόστα (69' Γκουγκουλιάς), Τσούτσης (56' Δ. Τριανταφύλλου), Στεφανίδης (46' Κοντός), Μπανγκουρά

ΣΚΟΡΕΡ:  73' Κόντος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζαφόλιας (Δ. Αττικής), Καραγεώργος (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κορώνης, Π. Βλάχος - Καρασαλίδης (πάγκος), Ράνιτς, Γκουγκουλιάς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας