Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πανσερραϊκός - Καλλιθέα 1-0

Ασταμάτητος δείχνει ο Πανσερραϊκός μετά και την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ. Τα "λιοντάρια" του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησαν και της Καλλιθέας με σκορ 1-0 και συνεχίζουν τις... υψηλές πτήσεις αφού βρίσκονται στις πρώτες θέσεις έχοντας 37 βαθμούς.




ΣΚΟΡΕΡ: 55' Παρασκευαϊδης 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρίγκος (Γρεβενών), Τίκας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τοντόροφ, Παρασκευαίδης, Μπανγκούρα - Βιγιαρέχο, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Μαρουκάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Οι "κόκκινοι" χωρίς να παίξουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατάφεραν και πήραν μια επαγγελματική νίκη και φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που μετράει είναι η... ουσία και οι τρεις βαθμοί.

Ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 800 φίλαθλοι, ο Πανσερραϊκός είχε την εδαφική υπεροχή και η Καλλιθέα πρόσεχε πρωτίστως την αμυντική της λειτουργία και εφάρμοζε αρκετές φορές το σύστημα τον αντεπιθέσεων. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να βρει διαδρόμους απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Καλλιθέας και τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν δύο φάσεις στις οποίες χρειάστηκε να επέμβει ο Κουτζαβασίλης, μία με τον Βιγιαρέχο (19') και μία με τον Κατσικογιάννη (45').

Αξίζει να σημεωθεί πως στο μεγαλύτερο διάστημα του α' μέρους, οι Αθηναϊοι προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο πέφτοντας στο έδαφος, πράγμα που ουκ ολίγες φορές προκάλεσε τις αποδοκιμασίες της κερκίδας. Βέβαια σε μια από τις περιπτωσεις αυτές τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Θανάσης Μιχελής, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών. 

Στο β' ημίχρονο οι "κόκκινοι" με κύριο εκφραστή τον Σαμπέγκου Μπανγκούρα στον οποίο δόθηκαν τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες (52', 59', 68') να σκοράρει χωρίς να τα καταφέρει, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να βρει... στόχο στο 55' με τον Παρασκευαϊδη. Ο 31χρονος μεσοαμυντικός με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπανγκούρα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να "κλειδώσουν" τη νίκη. Στη συνέχεια η Καλλιθέα προσπάθησε να γίνει απειλητική με πρωταγωνιστές τους Ντακόλ (70', 76'), Σταύρου (73') και Κατσικογιάννη (74') χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι περισσότερο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ράνιτς, Ντα Κόστα (80' Καρασαλίδης), Μπανγκούρα, Στεφανίδης (46' Κόντος), Τσούτσης (63' Μίλιεβιτς).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής (27' λ.τ. Κατσούλης), Φαγιέ, Ντακόλ, Βιγιαρέχο, Μαρουκάκης, Μουσταφίδης (28' λ.τ. Χριστοφιλέας) (46' λ.τ. Δρόσος), Θεολόγου, Σταύρου, Φουτσίνι, Κατσικογιάννης, Πίκολο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας