Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πανσερραϊκός - Δόξα Δράμας 0-1




Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ήττες και... ήττες! Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία κερδίζει ο αντίπαλος σου και παιχνίδια που...χάνεις εσύ! Η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού κόντρα στη Δόξα Δράμας, που πραγματικά θύμισε ένα ντέρμπι από τα παλιά, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, καθώς έτσι όπως εξελίθχηκε το παιχνίδι η αλήθεια είναι πως οι Δραμινοί έκλεψαν την ύστατη στιγμή και... μέσω της εσχάτης των ποινών, το τρίποντο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τα "λιοντάρια" που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν και αυτό το ματς.


Έτσι το σερί του Πανσερραϊκού σταμάτησε στις πέντε νίκες με την ήττα από την Δόξα να είναι μόλις η 2η φέτος εντός έδρας για την ομαδα του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς η μοναδική που υπήρχε μέχρι τώρα ήταν από τον Εθνικό Γαζώρου. Πάντως το έργο της ομάδας εξ αρχής ήταν δύσκολο μόνο και μόνο επειδή ποτέ δεν είναι εύκολο και για καμία ομάδα να κάνει δύο σερί εντός έδρας νίκες. Έτσι και αλλιώς το μαρτυρούν και τα στατιστικά, καθώς όποτε ο Πανσερραϊκός είχε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο "σπίτι" του μόνο στο 40% των περιπτώσεων πέτυχε το απόλυτο.

Από την άλλη όμως η Δόξα Δράμας επέκτεινε το δικό της αήττητο στις 11 αγωνιστικές, καθώς η τελευταία της ήττα ήταν στις 12 Δεκεμβρίου από την Καλλονή (1-0) και έκτοτε έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και το ρεπό της.


Η εικόνα πάντως στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν αυτή που επιθυμούν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι. Περίπου 2.000 φίλαθλοι στις κερκίδες (από τους οποίους 400 ήταν αυτοί της Δόξας), ωστόσο στο τέλος αυτοί που έμειναν να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα ήταν οι Δραμινοί, καθώς οι Σερραίοι είδαν την ομάδα τους να... πληρώνει την αστοχία της στην τελική προσπάθεια με τον χειρότερο τρόπο.

Και αυτό γιατί παρότι στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε τις ευκαιρίες, στο δεύτερο, ο Πανσερραϊκός "ξύπνησε" επιθετικά, έφτασε σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις φάτσα με το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο και λίγο πριν το φινάλε ένα λάθος από τον Παρασκευαϊδη, μια καλή κίνηση του Κάσσου, μία λάθος εκτίμηση του Κουτζαβασίλη ή του διαιτητή (θα φανεί στο replay) έφεραν αρχικά το πέναλτι και στην συνέχεια το γκολ του Ταραλίδη.


Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, τις ευκαιρίες η Δόξα

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου να παρατάσσει την ομάδα του με αλλαγές, καθώς Σιάκκας και Δαμιανός Τριανταφύλλου βρήκαν και πάλι θέση στην ενδεκάδα, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός και ο Μισέλ Μίλιεβιτς.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι πιέζοντας στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, αλλά η Δόξα έστειλε το μήνυμα ότι είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις όταν στο 5' απείλησε με τον Κάπελ, με τον Κουτζαβασίλη να αντιδρά θετικά.

Στην συνέχεια το... καρπούζι κόπηκε στην μέση με τον Πανσερραϊκό να έχει μια ελεφρά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να βρει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Δόξας, καθώς Μίλιεβιτς και Κόντος δεν έβρισκαν χώρους από τα άκρα, ενώ και ο Μπανγκουρά μπλοκαρίστηκε σε πολλές περιπτώσεις από τους Κοντέων και Μιλένκοβιτς, που έχουν φορέσει στο παρελθόν την κόκκινη φανέλα.

Η ομάδα όμως που είχε τις ευκαιρίες ήταν η Δόξα Δράμας με τον δραστήριο Λεάντρο Κάπελ που αναστάτωνε την άμυνα του Πανσερραϊκού και δημιούργησε ακόμη μια ευκαιρία για τον Πουλάκο που απομάκρυνε ο Κουτζαβασίλης, ενώ οι "κόκκινοι" από την πλευρά τους έγιναν αισθητοί στην αντίπαλη περιοχή μόνο από τα πολλά στημένα που κέρδιζαν συνεχώς, χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν την μεγάλη φάση. 


Πιο επιθετικός ο Πανσερραϊκός, χωρίς γκολ και το πλήρωσε...

Στο δεύτερο ημίχρονο ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Πανσερραϊκός αφού αρικά θωρακίστηκε αμυντικά ανεβάζοντας την απόδοση του και με τον Δαμιανό Τριανταφύλλου να παίζει εξαιρετικά τον Κάπελ, ώθησε τους Δραμινούν να κλειστούν στην άμυνα τους και από εκεί και πέρα έκανε το παιχνίδι του. Παίζοντας κυρίως από τον άξονα και με τον Ντα Κόστα να είναι παρών σχεδόν σε όλες τις φάσεις ο Πανσερραϊκός απείλησε πολλές φορές είτε με τον Πορτογάλο, είτε με τον Μπανγκουρά κυρίως, βρέθηκε αρκετές φορές απέναντι από την εστία του Δαύκου και μια ανάσα πριν το γκολ, αλλά σε όλες τις φάσεις μια μακρόσυρτη φωνή απογοήτευσης από τον κόσμο ολοκλήρωνε την προσπάθεια. Και αφού η Δόξα δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνη ο Πανσερραίκός συνέχισε να πιέζει, ο Μιχάλης Γρηγορίου πριν το 70' έκανε και τις τρεις του αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι Ράνιτς, Τσούτση και Στεφανίδη αλλά το γκολ δεν ερχόταν και στο 85' σε μια από τις λιγοστές φάσεις που η Δόξα πίεσε ψηλά, ο Παρασκευαϊδης έκανε το μοιραίο λάθος στην άμυνα, έχασε την μπάλα από τον Κασσό που μπήκε στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Κουτζαβασίλη που διαμρτυρήθηκε έντονα για την υπόδειξη του πέναλτι που ήρθε στην συνέχεια από τον κ. Φωτιάδη, αλλά το 0-1 με τον Ταραλίδη ήταν γεγονός και δεν μπόρεσε να αλλάξει μέχρι το φινάλε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ "SERRES SPORT NEWS" LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας (60' Ράνιτς), Ντα Κόστα, Μπανγκουρά, Μίλιεβιτς (62΄ Στεφανίδης), Κόντος (67' Τσούτσης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου (65'  Στόϊκος), Ρούσεφ (75' Μπαλής), Κοντέων, Κάπελ, Μπουτζίκος, Πουλάκος (81' Κάσσος), Μπάρος, Μιλένκοβιτς

ΣΚΟΡΕΡ: 86' Ταραλίδης (πεν.) 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Αργυρός, Νικολάδος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Στεφανίδης - Ιντζόγλου, Κοντεών, Μπουτζίκος, Μιλένκοβιτς 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας