Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: Τα αποτελέσματα των σερραϊκών ομάδων

Από το Κύπελλο Ελλάδος απκλείστηκε ο Πανσερραϊκός καθώς έχασε στα πέναλτυ με 7-8 από τον Κιλκισιακό και ο Εθνικός Γαζώρου που ηττήθηκε με 1-2 από την Νίκη Βόλου. Η μόνη σερραϊκή ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος της Γ' Εθνικής είναι ο Εθνικός Σιδηροκάστρου ο οποίος νίκησε με 3-2 τα Μουδανιά μετά από ανατροπή και θα αντιμετωπίσει στις 13 Οκτωβρίου τον Αγροτικό Αστέρα.


Πανσερραϊκός - Κιλκισιακός 1-1 (7-8 πεν.)

Μπορεί να χάθηκε η πρόκριση σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για τους παίκτες του Πανσερραϊκού, αφού στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι οι φιλοξενούμενοι του Κιλκισιακού αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι ή πιο τυχεροί, κέρδισαν όμως τις καρδιές μας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σ. Αναστασιάδης): Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Κατσαβάκης, Γκάγκας, Κούτλας (66' Σερέκας), Παπαδόπουλος (78' Μπονέρης), Σ. Τσιμίκας, Κράββαρης, Γιαννόπουλος, Ασλανίδης (46' Κ. Τσιμίκας)

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Γ. Σημαιοφορίδης): Μπαντής, Σερταρίδης (68' Κωνσταντίνιδης), Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Σαβελίδης (66' Μανάλης), Τζεβελέκης, Μπολόσης (75' Μωυσίδης), Λογγινίδης, Μπελίτσας

Εθνικός Γαζώρου - Νίκη Βόλου 1-2

Ο Εθνικός Γαζώρου πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς αποκλείστηκε από την Νίκη Βόλου, χάνοντας με 1-2, για την πρώτη Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ(Μ.Κατσαβάκης): Παπαθανασίου, Κοσμίδης, Νίρλας, Κουκόλης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος(46΄ Σκέριαντς), Γαϊδαρτζής, Παπαβασιλείου(60΄ Σέρντιτς), Ναστέφσκι(67΄ Κωνσταντινίδης)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Π.Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Τζιώρας, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης(66΄ Αναστασόπουλος), Μανουσάκης, Ζουλιώτης, Γέσιτς, Ακάσουν(74΄ Πιτταράς), Γιώτας, Ισαάκ(46΄ Παπαδόπουλος Θ.), Σεϊμάντ

Εθνικός Σιδηροκάστρου - Μουδανιά 3-2

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’Εθνικής εξασφάλισε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που επικράτησε με 3-2 στην παράταση της ομάδας των Μουδανιών, στον αγώνα που έγινε στο Σιδηρόκαστρο. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι «μπλε» με 0-2, ανέτρεψαν προγνωστικά και σκορ πήραν μια μεγάλη πρόκριση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβριηλίδης, Τζήμας, Πετρίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Τσεμπερίδης(66΄ Αμπαδίνης), Μουτεσίδης, Μπουζούρας, Παπαδόπουλος(46΄ Διαμαντής), Σαχπατζίδης(57΄ Γρούλιος), Ρόβας

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: Ζιρινόγλου, Μπερμπερίδης, Σαμπούρης, Καραγλίδης, Νρινιώτης, Κάρτας, Μπιμπισίδης(46΄Στόικος), Αποστόλου, Γεροθανάσης, Ταρασίδης, Αλμανίδης
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας