Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ίκαροι - Στρατώνι 60-58

Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα, για τον θεσμό του Κυπέλλου, κόντρα στο Ψυχικό οι Ίκαροι κέρδισαν με 60-58 το Στρατώνι στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο κλειστό της Κοιλάδας.


Με καλάθι του Αργύρη Σιώπη 3'' πριν το φινάλε οι "κυανοκίτρινοι" πήραν νίκη γοήτρου απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Σερραίου coach Μύθου. Στην άμυνα οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου στάθηκαν αρκετά καλά, ενώ τα προβλήματα στον επιθετικό τομέα, έχουν εξήγηση, καθώς οι διπλές προπονήσεις κρατούν σφιγμένους τους παίκτες!

Kατά τα άλλα αποδεσμεύθηκε από τη Σερραϊκή ομάδα ο Ραφαήλ Ελευθερίου, καθώς έπιανε θέση κοινοτικού, την οποία πήρε τελικά ο Ούγγρος σέντερ Γκεόργκι Κίντερ. ενώ το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου θα λάβει μέρος στο γνωστό τουρνουά «Μαυροσκούφεια» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιβανώφειο από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, του ΚΑΟΔ, της Καβάλας, του Ερμή Λαγκαδά, της ΧΑΝΘ, του Αίαντα Ευόσμου, του Αργοναύτη Καλαμαριάς, των Μαχητών Πεύκων και της Κοζούφ Γεβγέλιτσα από τα Σκόπια.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 33-32 (ημ.), 46-44, 60-58

Ίκαροι (Οικονόμου): Μποχωρίδης 8, Γρίψιος 2, Δήμας 5 (1), Κουτίνας 7 (1), Συμεωνίδης 22, Σιώπης 6, Ναούμης 4, Κίντερ 7, Χορτομάρης, Γεωργιανός, Μαρίνος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας