Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός - Παρί Σεν Ζερμέν 1-4

Ο Ολυμπιακός έκανε μαγικό πρώτο ημίχρονο με δύο δοκάρια, μια γκολάρα του Βάις και 10-1 τελικές, όμως στην επανάληψη κατέρρευσε και ηττήθηκε με 1-4 από την Παρί στο "Γ. Καραϊσκάκης". Και τα τρία γκολ των Γάλλων στο β' μέρος μπήκαν έπειτα από κόρνερ. Δείτε ποιος είναι ο MVP και ποιος η απογοήτευση του ματς.



"Από τον παράδεισο στην κόλαση"! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την σημερινή εικόνα και το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα με την Παρί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Πειραιώτες έκαναν ένα συγκλονιστικό πρώτο μέρος, ρίχνοντας στα σχοινιά τους Πρωταθλητές Γαλλίας, όμως ακόμα και έτσι το μόνο που κατάφεραν ήταν το 1-1 σκορ ημιχρόνου.

Με 10-1 τελικές υπέρ τους, δύο δοκάρια στο πρώτο 15λεπτο, αρκετές ευκαιρίες και μια γκολάρα του Βάις, οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω από το να ισοφαρίσουν τους Πρωταθλητές Γαλλίας.

Και εκεί που η εξαιρετική παρουσία των παικτών του Μίτσελ στο πρώτο μέρος έφερε έναν άνεμο αισιοδοξίας, στο δεύτερο μέρος ήρθε η κατάρρευση. Οι Παριζιάνοι πάτησαν τέρμα γκάζι, ο Λαβέτσι που πήρε τη θέση του Μόουρα αναστάτωσε την "ερυθρόλευκη" άμυνα και με τρία γκολ από κόρνερ (!) ήρθε το τελικό 1-4.

Ο Ανδρέας Σάμαρης που στο πρώτο μέρος ήταν ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, στην επανάληψη έχασε τον Μότα στο 1-2 και στο 1-3, ενώ έκανε και ανόητο πέναλτι στον Ιμπραχίμοβιτς που ευτυχώς έσωσε ο Ρομπέρτο. Η κούραση και η έλλειψη εμπειρίας φέρνουν λάθη, όμως χρειάζεται υπομονή για να βγει ένας παίκτης...

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός ξεκινά με ήττα τους ομίλους του Champions League, όμως η αίσθηση που άφησε η προσπάθεια της ομάδας, έφερε το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Γκολ: 25' Βάις / 19' Καβάνι, 68', 73' Τιάγκο Μότα, 86' Μαρκίνιος

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μπονγκ, Μετζανί, Σιόβας, Μανιάτης, Σάμαρης, Μασάντο, Τσόρι Ντομίνγκες (61' Κάμπελ), Βάις (84' Γιαταμπαρέ), Φουστέρ (74' Σαβιόλα), Μήτρογλου.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μάξουελ, Βεράτι, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Μόουρα (46' Λαβέτσι), Ματουϊντί, Καβάνι (90' Μενές), Ιμπραχίμοβιτς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας