Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ελλάδα - Λετονία 1-0

Η Εθνική μας ομάδα έκανε το χρέος της κόντρα στην Λετονία την οποία νίκησε με 1-0 με γκολ του Σαλπιγγίδη. Παρέμεινε στην κορυφή με την Βοσνία η Ελλάδα "κλειδώνοντας" την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.



Με γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη η Εθνική μας ομάδα έκανε το χρέος της κόντρα στην Λετονία επικρατώντας με 1-0 και κλειδώνοντας την δεύτερη θέση του ομίλου που οδηγεί στα μπαράζ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είχε αρκετές φάσεις για γκολ, έφτασε έτσι στους 19 βαθμούς (όσους και η Βοσνία) και πλέον θέλει το απόλυτο στα δύο ακόμη ματς που ακολουθούν με Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

Τα σενάρια πρόκρισης και οι πιθανοί αντίπαλοι στα μπαράζ  

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα είχε την απόλυτη υπεροχή. Δημιούργησε ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Κώστα Μήτρογλου, ωστόσο έπεσε πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα των Λετονών ο οποίος κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα ουσιαστικά έπαιξε καλά για ένα δεκάλεπτο στο οποίο βρήκε τον τρόπο με τους Σαμαρά και Σαλπιγγίδη να ξεκλειδώσει την άμυνα των Λετονών και να πετύχει το πολυπόθητο γκολ.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (73' Καραγκούνης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Νίνης, Σαλπιγγίδης (65' Χριστοδουλόπουλος), Σαμαράς (89' Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

Λετονία (Πάχαρς): Κολίνκο, Γκάμποβς, Μπουλβίτις, Γκορκς, Μαξιμένκο, Λάζντινς (62' Σιελνίκοβιτς), Λάιζανς, Ρούγκινς, Ζιούζινς (68' Καρασκάουκς), Τσάουνα, Βερπακόβσκις (79' Ράκελς).
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας