Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης: Τρία Μετάλλια για την Ελλάδα

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία των ελληνικών συμμετοχών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης «Μόντρεαλ 2013».


Ο Γιάννης Κωστάκης, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα S3, το τρίτο προσωπικό στη διοργάνωση, ενώ χάρισε στην Ελλάδα ένα ακόμη μετάλλιο και συγκεκριμένα το όγδοο συνολικά (1 χρυσό, 1 ασημένιο, 6 χάλκινα).

Ο Κωστάκης, που ήταν χρυσός στα 50μ. πρόσθιο SB2 και χάλκινος στα 200μ. ελεύθερο S3, έχασε μοναδική ευκαιρία στα 50μ. πεταλούδα να προσθέσει στη συλλογή του ένα μετάλλιο ασημένιας απόχρωσης.

Με υπερπροσπάθεια στα τελευταία 25 μέτρα κάλυψε τη διαφορά από τον Σουηδό Μίκαελ Φρέντρικσον, όμως στην τελευταία κυριολεκτικά χεριά, ο Σκανδιναβός πήρε την δεύτερη θέση, αφήνοντας στην τρίτη τον κολυμβητή των Αετών (1:03.15 έναντι 1:03.45 ο χρόνος των δύο αθλητών). Φυσικά η παρουσία του Κωστάκη στη διοργάνωση κρίνεται άκρως θετική, αφού πανηγύρισε τρία μετάλλια επί συνόλου πέντε τελικών.

Τέταρτος ο Τσαγκάρης

Σημείωσε καλύτερο χρόνο σε σχέση με τον πρωινό προκριματικό, όμως αυτό δεν τον βοήθησε ώστε να βρεθεί στο βάθρο των νικητών στον τελικό των 50μ. πρόσθιο SB3. Ο Βασίλης Τσαγκάρης, όπως και στα προκριματικά, έτσι και στον τελικό, ολοκλήρωσε το αγώνισμα με την τέταρτη καλύτερη επίδοση, με το χρονόμετρο να «γράφει» 54 δεύτερα 56 εκατοστά (54.90 το πρωί). Να θυμίσουμε ότι ο αθλητής του Νίκου Τσόλτου είναι ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο αγώνισμα με 50.71 από την Ολλανδία το 2010.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας