Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Γερμανία - Ελλάδα 62-78

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η εθνική νίκησε την Γερμανία με 78-62, σημειώνοντας την πρώτη της νίκη στο τουρνουά του Ουλμ.


Η εθνική επικράτησε της Γερμανίας με 78-62 στο τρίτο της φιλικό στο τουρνουά του Ουλμ, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, ενώ με το συγκεκριμένο σκορ είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2005 και πάλι κόντρα στους Γερμανούς.

Οι διεθνείς μας κατάφεραν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Βασίλης Σπανούλης τελείωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης είχε 10. Για τη Γερμανία, ο Πλάις ήταν ο μοναδικός που ξέφυγε από τη μέτρια εικόνα της Γερμανίας, τελειώνοντας τον αγώνα με 18 πόντους και 4 ριμπάουντ.
Πλέον οι παίκτες του Αντρέα Τρινκέρι στρέφουν την προσοχή τους στο τουρνουά "Ακρόπολις", το οποίο και είναι το τελευταίο τεστ της εθνικής πριν από την έναρξη της ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Σλοβενία.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 30-41, 46-65, 62-78.

Γερμανία (Μεντς): Γκίφεϊ 3, Σβάινερ 3(1), Σάφαρτζικ 7(1), Τάντα, Πλάις 18, Μπένζινγκ 7(1), Ντόρεθ 5, Τσίρμπες 1, Κινγκ, Σίμον.

Ελλάδα (Τρινκέρι): Βασιλειάδης, Ζήσης 8(1), Σπανούλης 19(4), Περπέρογλου 3, Φώτσης 3, Παπανικολάου 5, Μαυροκεφαλίδης 8, Βουγιούκας 2, Μπράμος 6, Πρίντεζης 10(1), Σλούκας 7(1), Κατσίβελης 7(1).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας