Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ελλάδα - Γερμανία 80-52

Με επιβλητική εμφάνιση η εθνική ομάδα μπάσκετ σκόρπισε τη Γερμανία και διπλασίασε τις νίκες της στο τουρνουά του Στρασβούργου. Τρίτο τεστ με τη Γαλλία την Κυριακή (19:00).




Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο για το δεύτερο φιλικό του στο τουρνουά του Στρασβούργου επικράτησε της Γερμανίας με 80-52.

Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκέρι παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι στην αμυντική τους λειτουργία, με τους Γερμανούς στο τέταρτο δεκάλεπτο να μένουν για έξι λεπτά χωρίς καλάθι!

Ο Σάφαρτζικ με σουτ τριών πόντων έδωσε τέλος στην ανομβρία της Γερμανίας που δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την εθνική μας. Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Κώστας Βασιλειαδης σημείωσαν από 12 πόντους, ενώ ο Αντώνης Φώτσης είχε 11 πόντους και ο Κώστας Παπανικολάου 9.

Από την Γερμανία που προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να τα καταφέρει ο Σάφαρτζικ ήταν ο μοναδικός που ξέφυγε από την κακή εικόνα της ομάδας του, πετυχαίνοντας 11 πόντους. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Γερμανούς από τη γραμμή των 6μ.75, καθώς ευστόχησε σε 10/18 σουτ τριών πόντων.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 26-39,  43-61, 52-80.

Ελλάδα (Τρινκέρι): Βασιλειάδης 12 (2), Ζήσης 2, Περπέρογλου 7 (2), Φώτσης 11 (3), Παπανικολάου 9 (3), Μαυροκεφαλίδης 8, Βουγιούκας 8, Μπράμος 2, Πρίντεζης 12, Σλούκας 4, Κατσίβελης 5, Καββαδάς.

Γερμανία (Μεντς): Γκίφεϊ 4, Γκίντερ 2, Τσβάινερ 6, Σάφαρτζικ 11 (3), Στάιγκερ 5 (1), Πλάις 8, Ντόρετ 8, Σάιφερτ 2, Ζιρμπς 1, Κινγκ 3 (1), Λίσκα 2, Τάντα.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας