Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ελλάδα - Λιθουανία 80-62

Με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, λίγα λάθη και όμορφο μπάσκετ η εθνική νίκησε τη σκληροτράχηλη Λιθουανία με 80-62.






Η εθνική μας νίκησε τη Λιθουανία για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά "Ακρόπολις" με 80-62 και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκέρι με εξαιρετικό passing game και καλή αμυντική λειτουργία κατά διαστήματα πήραν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία Λιθουανία που έδειχνε να θέλει πολύ τη νίκη.

Οι Λιθουανοί παρότι βρήκαν λύσεις από τη γραμμή του τριπόντου δεν μπορούσαν να σταματήσουν την εξαιρετική ομαδική λειτουργία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ακόμα σε σημεία, όπου κατάφεραν να πλησιάσουν, η εθνική δεν ανησύχησε.

Παρόλα αυτά, τα ποσοστά των διεθνών μας από τα 6μ.75 ήταν απογοητευτικά. Μόλις 2/18 και 11.1%. Η λήξη του αγώνα βρήκε τον κόσμο να χειροκροτά την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι που πραγματοποίησε συνολικά μία πολύ καλή εμφάνιση.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 39-31, 60-51, 80-62

Ελλάδα (Τρινκέρι): Μπουρούσης 9 (5ριμπ.), Ζήσης 9, Σπανούλης 12, Περπέρογλου 4, Φώτσης 2, Παπανικολάου 7(1), Μαυροκεφαλίδης 6, Βουγιούκας 6, Καϊμακόγλου 2, Μπράμος, Πρίντεζης 23(1τρ, 5ριμπ.), Σλούκας.

Λιθουανία (Καζλάουσκας): Πότσιους 11, Καλνιέτις 13, Ματσιούλις 9, Σεϊμπούτις 2, Κλέιζα 7, Λαβρίνοβιτς, Γιαβτόκας 4, Βαλαντσιούνας, Σιζάουσκας 1, Κουζμίνσκας 3, Μοτιεγιούνας 6.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας