Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ελλάδα - Ιταλία 79-65

Ανώτερη η εθνική από την ελλιπή Ιταλία πήρε τη νίκη με 79-65 και την πρώτη θέση στο "Ακρόπολις" έξι ημέρες πριν το τζάμπολ στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.






Στο τελευταίο της τεστ πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας η εθνική νίκησε την Ιταλία με 79-65, τερματίζοντας παράλληλα και στην πρώτη θέση του τουρνουά "Ακρόπολις".

Οι διεθνείς μας έλεγξαν το παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, δεν... τσίμπησαν στα νεύρα του Τσιντσιαρίνι στο τέταρτο δεκάλεπτο και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αντρέα Τρινκέρι είδε τους δώδεκα που θα έχει μαζί του στη Σλοβενία μετά και το "κόψιμο" του Ίαν Βουγιούκα, ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δείχνει να ανεβάζει στροφές έξι ημέρες πριν το τζάμπολ κόντρα στην Σουηδία.

Οι Ιταλοί που έχουν πολλές απουσίες (Μαντσινέλι, Γκαλινάρι, Μπαρνιάνι, Χακέτ) παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 16 πόντους στο ημίχρονο το πάλεψαν, όπως σε όλα τους τα παιχνίδια, όμως δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Ζήσης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, ενώ ο Ιταλός Κουζέν πήρε το βραβείο του πρώτου ριμπάουντερ.
Τέλος, ο Ζακ Ράιτ της Βοσνίας ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 24-17, 46-30, 59-47, 79-65.

Ελλάδα (Τρινκέρι): Μπουρούσης 8, Ζήσης 12, Σπανούλης 9(1τρ., 6ασ.), Περπέρογλου 4, Φώτσης 5(1), Παπανικολάου 3, Μαυροκεφαλίδης 9, Καϊμακογλου 9, Μπράμος 5(1), Πρίντεζης 4, Σλούκας 9(1), Καββαδάς 2.

Ιταλία (Πιανιτζάνι): Καβαλιέρο, Μέλλι 2, Βιτάλι 4, Κουζέν 4, Ντατόμε 19(3), Ντάινερ, Τζίγκλι, Ροσέλι, Τσιντσιαρίνι 7(1), Μπελινέλι 12, Τζεντιλε 9, Αραντόρι 10.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας