Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Aπίστευτο περιστατικό στην Αγγλία

Έναν απροσδόκητο πρωταγωνιστή είχε ο επαναληπτικός ημιτελικός του Λιγκ Καπ μεταξύ των Σουόνσι και Τσέλσι. Ο λόγος για ένα ballboy, το οποίο έκλεψε την παράσταση λίγο μετά το 80' για μία αψιμαχία που είχε με τον Έντεν Αζάρ.



Αιτία αυτής ήταν η απόφαση του νεαρού Τσάρλι Μόργκαν, γιου του διευθυντή της Σουόνσι, Μόργκαν, να κάνει καθυστερήσεις και να μη δώσει εγκαίρως την μπάλα για να γίνει το ελεύθερο. Αυτό εκνεύρισε τον Αζάρ, ο οποίος αρχικά τον έσπρωξε και στη συνέχεια τον κλώτσησε με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Αυτό το περιστατικό ήταν αρκετό για να γίνει διάσημος ο Μόργκαν, ο οποίος από τους 3.500 followers που είχε στο Twitter ξεπέρασε μέσα σε λίγες ώρες τους 78.000!
Μέσω αυτού, μάλιστα, ενημέρωσε για το πώς έφτασε να είναι τελικά ένα από τα ball boys της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Αρχικά έκανε το ακόλουθο  tweet: "Ο βασιλιάς των ball boys επέστρεψε για να κάνει την τελευταία του εμφάνιση".

"Όταν λες τελευταία;" ήταν η ερώτηση που δέχτηκε για να απαντήσει ο Μόργκαν: "Δεν κάνω αυτή τη δουλειά φέτος. Μου ζητήθηκε να επιστρέψω και να τους βοηθήσω, επειδή ένα παιδί δεν μπορούσε να πάει λόγω του χιονιού". 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας