Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πανσερραϊκός - Ηρακλής 2-2

Σε ανίατη ασθένεια εξελίσσονται για τον Ηρακλή οι ισοπαλίες. Οι κυανόλευκοι έπαιζαν με παίκτη περισσότερο από το 47' στις Σέρρες, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, φέρνοντας 2-2 με τον Πανσερραϊκό.




Για να καταγραφεί η δέκατη ισοπαλία του Ηρακλή σε 16 αγώνες, συνέβησαν πολλά και διάφορα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αφήνοντας κατά μέρος το σχεδόν αδιάφορο πρώτο μέρος, το παιχνίδι "άναψε" στο 47', με τον Τριανταφύλλου να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πριν καν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, ο Ισαάκ άνοιξε το σκορ με πανέμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ, πετυχαίνοντας το 0-1 στο 51'.

Πλέον, ο αγώνας απαιτούσε ειδική διαχείριση από τον Ηρακλή, που έπρεπε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω και να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, που θα τελείωνε τον αγώνα. Ωστόσο, οι κυανόλευκοι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Δέχτηκαν γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό από τον Ανάκογλου, ενώ είδαν τον ίδιο παίκτη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Φερνάντεζ και να πετυχαίνει την ολική ανατροπή στο 83'. Η παρτίδα σώθηκε με το πλασέ του Σαράφογλου στο 88', αλλά καμία ομάδα δεν μπορεί να ανεβεί κατηγορία μόνο με ισοπαλίες.


Αν υπάρχει κάτι θετικό για τον Ηρακλή στη χθεσινή αναμέτρηση, πέραν της αποφυγής της ήτ
τας, είναι το καλό ντεμπούτο του Τούνι, που έδειξε να διαθέτει τεχνικές αρετές, αν και έχει μείνει πίσω ως προς την φυσική κατάσταση.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Καρασαλίδης (26' Παρασκευαΐδης), Σιάκκας, Ντα Κόστα (63' Κόντος), Ανάκογλου, Τοντόροφ, Μπανγκουρά, Τσούτσης (73' Κ. Τριανταφύλλου).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Γεωργίου (68' Σαράφογλου), Λόπεθ, Σαββίδης, Νατσούρας, Παληγεώργος (62' Παπαστεριανός), Χιονίδης, Φερνάντεζ, Στεφανίδης, Κριβόκαπιτς (78' Τούνι), Ισαάκ.


ΕΠΑΦΕΣ: Τελειώνει με Χατζηνικολάου
Στο γήπεδο των Σερρών βρέθηκε χθες και ο Γιάννης Χατζηνικολάου, που αργά χθες το βράδυ εμφανιζόταν ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Σε όσους αναρωτήθηκαν για την παρουσία του στις Σέρρες και απευθύνθηκαν γι' αυτό στον Έλληνα προπονητή, ο Χατζηνικολάου, απαντούσε ότι βρέθηκε εκεί κατόπιν πρόσκλησης της διοίκησης των κυανόλευκων. Πρόσθετε, ότι οι συζητήσεις βρίσκονταν σε καλό δρόμο, αλλά δεν έμπαινε στη διαδικασία να πει κάτι περισσότερο.
Ο πρώην προπονητής του Πλατανιά δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο έχει συζητήσει ο Ηρακλής. Ο Τάκης Γκώνιας, για παράδειγμα, δέχτηκε κρούση από τη Θεσσαλονίκη, την οποία επιβεβαίωσε και δημόσια. Το θέμα θα τελειώσει σήμερα, ώστε ο νέος προπονητής να πιάσει δουλειά ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Αναγέννηση Επανομής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας