Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Σαχτιόρ Καραγκάντι - ΠΑΟΚ 0-2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τη Σαχτιόρ με όμορφα γκολ των Λούκας και Κίτσιου, προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Europa League και παραμένει αήττητος τρία χρόνια μακριά από την Τούμπα στους ομίλους της διοργάνωσης.





Με τον αέρα του Ευρωπαίου που έχει αποκτήσει με τις επιτυχίες του τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη από την παγωμένη Αστάνα, κερδίζοντας με 2-0 την Σαχτιόρ.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς, εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία της παιχνίδια (της πάει η διάταξη με τρεις μεσοεπιθετικούς πίσω από τον Κλάους, από τη στιγμή που "ξύπνησαν" Λούκας, Στοχ), αλλά και με την τύχη με το μέρος της στη φάση του γκολ του Λούκας έδειξε ότι δεν την αρκεί η πρόκριση (την έπαιρνε και με την ισοπαλία), αλλά θέλει και την πρωτιά στον όμιλο την οποία θα προσπαθήσει να σφραγίσει στην Τούμπα στον αγώνα με την Αλκμααρ.

Ο ΠΑΟΚ, είχε κάποια αμυντικά κενά, κυρίως από την πλευρά του Λίνο και χωρίς την παρουσία κλασικού στόπερ (χρησιμοποιήθηκε το δίδυμο Κατσουράνη-Τζαβέλα), κινδύνευσε σε ορισμένες φάσεις μετά το 0-1, όμως ο Γλύκος ήταν σε καλή βραδιά (και οι επιθετικοί της Σαχτιόρ σε κακή) και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Μάλιστα, στο τέλος με ένα όμορφο γκολ του Κίτσιου σφράγισε τη νίκη του, διευρύνοιντας το σερί που έχει χωρίς ήττα στην κανονική περίοδο του Europa League σε εννιά ματς.

Γκολ: Λούκας 54', Κίτσιου 90+

Σαχτιόρ (Βίκτορ Κουμίκοφ): Μόκιν, Ταρασόφ, Μάλι, Ντίντιτς, Σίμσεβιτς, Ποριβάεφ (82' Μπαϊζάνοφ), Κάνας, Βίσιους, Γκαζαριάν (66' Λουνίν), Φινοτσένκο, Χιζνιτσένκο (76' Ζένκοβιτς)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ (78' Βούκιτς), Νίνης (83' Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας