Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μακάμπι Χάιφα - ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Ισραήλ από την Μακάμπι Χάιφα (0-0), παρέμεινε αήττητος στον όμιλο και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους "32" του Europa League. Το μοναδικό σενάριο που τον αφήνει εκτός διοργάνωσης.




Αλλος ΠΑΟΚ από αυτόν που έχουμε συνηθίσει φέτος, εμφανίστηκε στο ματς του "Κριάτ Ελιεζέρ" κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στην επίτευξη του στόχου που, όπως αποδείχθηκε, ήταν η κατάκτηση του ενός βαθμού που θα έβγαζε νοκ άουτ την ισραηλινή ομάδα από τη μάχη της πρόκρισης και θα έφερνε τον "Δικέφαλο" μία ανάσα από τους "32" του Europa League.

Η ομάδα του Στέφενς, προφανώς με εντολή του προπονητή της, θυσίασε μεγάλο μέρος της επιθετικότητάς της για να σιγουρέψει το μηδέν στα μετόπισθεν-αν και απειλήθηκε σοβαρά σε μία-δύο περιπτώσεις-αλλά και να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ίσως φέρει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα πρέπει να έχει μεγάλα πράπονα από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, σίγουρα, όμως θα περίμενε περισσότερα από την τριάδα Λούκας-Νίνη-Στοχ, και ειδικά ο Σλοβάκος άφησε με την πικρία ότι θα μπορούσε να δώσει στον ΠΑΟΚ το γκολ που θα έκανε την ομάδα του σούπερ φαβορί και για την πρωτιά του ομίλου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ, σαφώς εκμεταλλεύτηκε για να επιβάλλει αργό τέμπο και τη γκρίνια που επικρατούσε στις κερκίδες από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Μακάμπι Χάιφα (Αριέλ Μπενάντο): Σαράνοφ, Κεινάν, Μεσουμάρ, Φαλάχ, Ταουάθα, Εζρά, Βερέντ (58' Ράγιος), Αμπουκράτ, Μπόκολι, Γκοζλάν (46' Αμπουχατζίρα), Εντλόβου (79' Ραιάν)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Νίνης (62' Σαλπιγγίδης), Λάζαρ, Στοχ (68' Ολίσε), Λούκας (89' Λίνο), Αθανασιάδης

Για περισσότερα σχετικά με το Europa League μπείτε εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας