Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ελλάδα - Ρουμανία 3-1

Με το ένα πόδι στα τελικά της Βραζιλίας βρίσκεται η Ελλάδα, η οποία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και με κορυφαίους τους Μήτρογλου-Σαλπιγγίδη νίκησε με 3-1 την Ρουμανία στο πρώτο ματς των μπαράζ. Χάνει την ρεβάνς της Τρίτης (19/11) στο Βουκουρέστι ο Κατσουράνης.




Ενενήντα λεπτά χωρίζουν πλέον την Ελλάδα από τα γήπεδα της Βραζιλίας εκεί όπου το καλοκαίρι θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η "γαλανόλευκη" με κορυφαίους τους Μήτρογλου και Σαλπιγγίδη και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε με 3-1 την Ρουμανία στο πρώτο ματς των μπαράζ και έχει πλέον το πάνω χέρι για την πρόκριση.

Η Εθνική μας ομάδα θα ολοκληρώσει την δουλειά που έκανε στο κατάμεστο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την προσεχή Τρίτη (19/11) στην ρεβάνς του Βουκουρεστίου, από την οποία θα λείπει ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά καλό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με την Εθνική μας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τους Μήτρογλου και Σαλπιγγίδη να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη οι Ρουμάνοι προσπάθησαν να απειλήσουν από στημένες φάσεις σε μια από αυτές πέτυχαν γκολ, ενώ στο υπόλοιπο διάστημα ο Καρνέζης δεν είχε και πολύ πίεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι οι Ρουμάνοι ξεκίνησαν να πιέζουν ψηλά, δεν απείλησαν την Ελληνική εστία σε αντίθεση με την Εθνική μας η οποία από το 60' και μετά έπαιξε μονότερμα του φιλοξενούμενους και καθάρισε την νίκη με το νέο εκπληκτικό γκολ του Μήτρογλου.

Γκολ: Μήτρογλου (14', 67', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (20', Ελλάδα)-Στάνκου (19', Ρουμανία)


Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης (85' Σάμαρης), Τζιόλης, Μανιάτης (77' Καραγκούνης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (80' Γκέκας).

Ρουμανία (Πιτσούρκα): Λόμποντς, Ματσέλ, Γκάρντος, Γκοϊαν, Ρατς, Μπουρτσεάνου (75' Λάζαρ), Κότσις, Τόρζε (74' Γκροσάβ), Στάνκου, Τανάσε (86' Μαξίμ), Μάρικα.

Επόμενος Αγώνας:
(19/11/2013, 21:00) Ρουμανία - Ελλάδα

Για τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων μπείτε εδώ
Για βίντεο των υπόλοιποων αγώνων μπείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας