Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1

Η Εθνική μας ομάδα πήρε ΕΠΙΚΗ πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, επικρατώντας απολύτως δίκαια με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού και την Κυριακή αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα (23:00).





Δεν υπάρχει αυτός ο άθλος! Δείχνοντας απίστευτα ψυχικά αποθέματα, η Εθνική μας ομάδα πανηγύρισε μια ανεπανάληπτη πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, επικρατώντας απολύτως δίκαια με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού στην Φορταλέζα και έγραψε ιστορία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε συγκλονιστική εμφάνιση και πλέον την Κυριακή αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα (23:00) με φόντο το εισιτήριο για τις οκτώ κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Όλοι τους ήταν υπέροχοι. Κανείς δεν υστέρησε. Οι πάντες έκαναν απίστευτη εμφάνιση και προσέφεραν στιγμές υπερηφάνειας σε εκατομμύρια Έλληνες. Ο Φερνάντο Σάντος κοουτσάρισε μαεστρικά τους ποδοσφαιριστές του, εκείνοι ακολούθησαν το πλάνο και ήρθε η νίκη-πρόκριση απέναντι σε ένα σπουδαίο σύνολο, όπως είναι αυτό του Σαμπρί Λαμουσί.

Αυτά τα παιδιά που τόσα πολλά έχουν ακούσει, πέτυχαν έναν άθλο και η υπέρβαση είναι γεγονός. Από εδώ και πέρα, κοιτάζουν βήμα-βήμα τα παιχνίδια  και θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους μέχρι τέλους. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σάμαρης άνοιξε το σκορ στο 42', ο Μπονί ισοφάρισε στο 74' και στο 93' με εκτέλεση πέναλτι ο Σαμαράς έστειλε στους επτά ουρανούς όλους τους συμπατριώτες μας. Η Εθνική μας είχε και τρία δοκάρια, αλλά... νίκησε και την ατυχία, συνεχίζοντας το υπέροχο "ταξίδι" της!

 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Εστάντιο Καστελάο"

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης (24' Γλύκος), Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης (78' Γκέκας), Κονέ (12' Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Μποκά, Κολό Τουρέ, Καλού, Τιοτέ (61' Μπονί), Ζερβίνιο (83' Σιό), Ντρογκμπά (78' Ντιομαντέ), Οριέ, Γιαγιά Τουρέ, Σερεΐ, Μπαμπά.

Γκολ: 42' Σάμαρης, 74' Μπονί, 93' Σαμαράς (πέναλτι)
Κάρτες: 37' Ντρογκμπά, 62' Καλού, 70' Ντι

Επόμενος Αγώνας (29/6/2014, 23:00)
Κόστα Ρίκα - Ελλάδα


Βαθμολογία 3ου Ομίλου

# Ομάδα Αγ. Βαθμοί Ν Ι Η Γκολ
1 Κολομβία 3 9 3 0 0 9-2
2 Ελλάδα 3 4 1 1 1 2-4
3 Ακτή Ελεφαντοστού 3 3 1 0 2 4-5
4 Ιαπωνία 3 1 0 1 2 2-6

Για περισσότερα σχετικά με το Mundial μπείτε στη σελίδα μας Mundial 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας