Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ισπανία - Ολλανδία 1-5

Με μία καταπληκτική εμφάνιση η Ολλανδία "σόκαρε" τον πλανήτη, καθώς νίκησε με 5-1 την πρωταθλήτρια κόσμου, Ισπανία, κάνοντας μάλιστα ανατροπή!





Ο πλανήτης βέβαια σοκαρίστηκε και με το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Ισπανοί, ενώ όλοι βγάζουν το... καπέλο στον Λουί φαν Χάαλ, ο οποίος με το 5-3-2 πρόσφερε θέαμα με την απίστευτα ταλαντούχα ομάδα των "Oranje".
Ελεύθεροι στην επίθεση οι Ρόμπεν και Φαν Πέρσι πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις ο Ντάλεϊ Μπιντ με τις απίστευτες μπαλιές στα πρώτα δύο ολλανδικό γκολ.
Η Ολλανδία δεν έχει χάσει ποτέ σε πρεμιέρα σε Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ πήρε μικρή ρεβάνς για την ήττα πριν 4 χρόνια στον τελικό του Μουντιάλ 2010. Επίσης δεν έχει χάσει από παγκόσμια πρωταθλήτρια εδώ και 45 χρόνια (1969 από την Αγγλία η τελευταία ήττα).
Ο Ίκερ Κασίγιας δέχτηκε γκολ μετά από 477 λεπτά (ακολούθησαν άλλα 4) σε Μουντιάλ, ξεπερνώντας τον Σεπ Μάιερ, ενώ δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τους Βάλτερ Ζένγκα (517) και Πίτερ Σίλτον (500).

Η ταυτότητα του αγώνα


ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αθπιλικουέτα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο (63' Πέδρο), Νταβίντ Σίλβα (78' Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Ντιέγκο Κόστα (63' Τόρες).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (5-3-2): Σίλεσεν, Γιάνμαατ, Ντε Φράι (77' Φέλτμαν), Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (62' Βαϊνάλντουμ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι (79' Λενς).

Γκολ: 27' πέν. Τσάμπι Αλόνσο / 44' και 72' Φαν Πέρσι, 53' και 80' Ρόμπεν, 64' Ντε Φράι
Κάρτες: 25' Ντε Γκουζμάν, 41' Ντε Φράι, 65' Κασίγιας, 66' Φαν Πέρσι

Μπείτε επίσης στη σελίδα μας Mundial 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας