Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 73-74

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιος είναι ο Αυτοκράτορας του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και πήρε μια τεράστια νίκη μέσα στην Μαδρίτη επικρατώντας της με 74-73 της Ρεάλ εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.



Ο Αργύρης Πεδουλάκης άρχισε τον αγώνα με την γνώριμη πεντάδα με εξαίρεση μία αλλαγή. Ο Γάιος Σκορδίλης ξεκίνησε αντί του Λάσμε με τους Διαμαντίδη, Ούκιτς, Ματσιούλις και Γκιστ να είναι οι υπόλοιποι.

Το Τριφύλλι μπήκε λίγο νευρικά στον κάνοντας λάθη κάτι που βοήθησε τη Ρεάλ να προηγηθεί με 7-2 (3'). Τα γρήγορα φάουλ του Ματσιούλις ανάγκασαν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να τον αποσύρει στον πάγκο με τον Μπράμο να περνά στην θέση του.
Οι πράσινοι άρχισαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και με τους Διαμαντίδη και Ούκιτς κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 17-12 (9). Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά με 17-14 και την Ρεάλ να είναι συνδεδεμένη με τη γραμμή των βολών αφού ήδη είχε εκτελέσει 8 έναντι καμίας του Τριφυλλιού.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη συνέχισαν την εξαιρετική τους άμυνα και στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου, την ώρα που ο Λάσο επέλεξε να το “γυρίσει” σε ζώνη. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε ωστόσο να βρίσκει λύσεις και να συντηρεί ένα μικρό προβάδισμα (23-14, 14').

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σέρτζιο Ροντρίγκεθ. Ο γκαρντ της Ρεάλ ανέτρεψε τα δεδομένα και κατάφερε να βάλει μπροστά την ομάδα του με 28-26 (17'). Ο Παναθηναϊκός όμως αντέδρασε με οδηγό του τους παλιούς Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή. Με δικά τους καλάθια οι πράσινοι έφυγαν με επτά (29-36, 19'), για να έρθει ο Ροντρίγκεθ και πάλι να κατεβάσει τη διαφορά. Τελικά με καλάθι του Ούκιτς οι πράσινοι πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 38-33.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 33-38, 53-49

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ντρέιπερ, Φερνάντεζ 17, Σουάρεζ 3, Ρέγιες 6, Μίροτιτς 17, Ροντρίγκεζ 10, Χέτσμειερ, Μπέγκιτς 9, Κάρολ 4, Γιουλ 7, Σλότερ.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 3, Ματσιούλις 4, Ούκιτς 12, Λάσμε 10, Τσαρτσαρής 16, Διαμαντίδης 14, Γκιστ 4, Μπανκς 3, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης 2, Σχορτσιανίτης 6.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας