Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες, επικρατώντας 2-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και βρίσκεται μία... ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν απ' ευθείας στην Super League. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντα Κόστα για τους γηπεδούχους, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα των Σερραίων.
 


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα «Λιοντάρια», καθώς μόλις στο 12' ο Ντα Κόστα άνοιξε το σκορ απέναντι στην Αναγέννηση με ένα εξαιρετικό τέρμα. Οι μέσοι των φιλοξενούμενων έχασαν την μπάλα, ο Ντα Κόστα είδε τον Λαμπάκη εκτός φάσης και με δυνατό σουτ, λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του πορτιέρο της ομάδας των Γιαννιτσών.

Μάλιστα, στο 20' οι Σερραίοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μπριλάκη, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μια και ο αμυντικός του Πανσερραϊκού ήταν πιο μπροστά από τους αμυντικούς. Η Αναγέννηση προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 25' ο Κουτζαβασίλης ενήργησε σωστά σε πλασέ του Ζαγοριανού.

Στο 32' οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και πάλι με... δράστη τον Ντα Κόστα, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε για δεύτερη φορά τον Λαμπάκη, διαμορφώνοντας το 2-0 και στο 39' ο Ζαγοριανός απώλεσε την ευκαιρία να μειώσει για την Αναγέννηση, καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ, από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Πανσερραϊκό να κρατά την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειχνε πως δεν θα είχε πρόβλημα να πάρει το «τρίποντο», ωστόσο στο 92' ο Χαρμάνας μείωσε για την Αναγέννηση και έδωσε άλλο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, όμως, δεν άλλαξε τίποτα και οι Σερραίοι πήραν τη νίκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σέζος (Κιλκίς), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μπριλάκη και Στεφανίδη.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Τσαούσης, Μπριλάκης, Καρασαλίδης, Σιάκκας (67' Παρασκευαΐδης), Ράνιτς, Ντα Κόστα (58' Κ. Τριανταφύλλου), Κόντος (58' Σίμιτς), Τσούτσης, Στεφανίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Άρτσε, Καπνίδης (55' Χαρμάνας), Σερέτης, Βλαχόπουλος, Καρλόπουλος, Αντρεΐνι (65' Καρακάσογλου), Χατζόγλου, Ζαγοριανός, Σπαθάρας, Γκαρακλίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας