Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού και τα υπόλοιπα παιχνίδια του Champions League των 16

Κόντρα την αγγλική ομάδα που δεν βρίσκεται και στα... καλύτερά της θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός να κάνει την υπέρβαση της... υπέρβασης στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η κληρωτίδα… αποφάνθηκε.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διπλές αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Champions League. Το ραντεβού με την ιστορία και με τους «κόκκινους διαβόλους» δίνεται για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν στο πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Μόγιες και να ετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην ιστορία τους.

Το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων θα γίνει στις 18 ή 19 Φεβρουαρίου και 25 ή 26 Φεβρουαρίου, ενώ στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ολυμπιακός θα πάει είτε στις 11/12 Μαρτίου, είτε στις 18 ή 19 Μαρτίου. Αν γίνει το… θαύμα και η ελληνική ομάδα καταφέρει να γράψει ιστορία και να περάσει στα προημιτελικά, τότε θα μπει στην κληρωτίδα και στις 21 Μαρτίου για τα προημιτελικά και τους ημιτελικούς, όπου δεν θα υπάρχουν περιορισμοί.
Από εκεί και πέρα, προέκυψαν μεγάλες «μάχες» στα υπόλοιπα παιχνίδια της φάσης των «16», με το «ζευγάρι» της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. Δυνατή αναμένεται και η μονομαχία της Άρσεναλ με τη Μπάγερν Μονάχου αλλά και της Τσέλσι με τη Γαλατάσαραϊ, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να επιστρέφει για πρώτη φορά στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας