Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Eurobasket U20: Ελλάδα - Γεωργία 75-61

Πανηγυρική πρόκριση στη β' φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ταλίν, πήρε η Ελλάδα μετά τη νίκη της με 75-61 επί της Γεωργίας. Εξαιρετικό γ' δεκάλεπτο κι επιμέρους 27-11 με τον Παπαπέτρου να είναι ο πρώτος σκόρερ για την εθνική.




Το "3 στα 3" και μάλιστα με ευκολία έκανε η εθνική νέων ανδρών, η οποία επιβλήθηκε της Γεωργίας με σκορ 75-61 για την 4η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού (είχε ρεπό την 1η αγωνιστική).

Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα διατήρησαν την ψυχραιμία τους όταν οι Γεωργιανοί είχαν το προβάδισμα και με εξαιρετικό γ' δεκάλεπτο κατάφεραν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Σε εκείνο το σημείο, οι διεθνείς βελτίωσαν την άμυνα τους, αλλά κυρίως έπαιξαν εξαιρετικά στην επίθεση ευστοχώντας σε διαδοχικά σουτ τριών πόντων που εκτός από σκορ τους έδωσαν και ψυχολογία.

Ο Παπαπέτρου ήταν εξαιρετικός και κράτησε την ομάδα, όταν αυτή αντιμετώπισε προβλήματα στην επίθεση, ενώ και οι Καραμαλέγκος, Αγραβάνης προσέφεραν επιθετικά βάζοντας καθοριστικά καλάθια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έμεινε στους 5 πόντους, όμως μάζεψε 7 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ κι έκανε 2 τάπες. Εξίσου αποτελεσματικός κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 10 πόντους, 4 πόντους και 8 ασίστ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (13/7, 1.30μ.μ.), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία για το τελευταίο της παιχνίδι στον Α' όμιλο, παιχνίδι στο οποίο θα παιχτεί η πρωτιά.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 37-41, 64-52, 75-61.

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Μίσσας): Μποχωρίδης 10 (2), Παπαπέτρου 15 (1), Καραμαλέγκος 13 (2), Καλογιαννίδης 2, Σλαφτσάκης 4, Μήτσιαλος 1, Αντετοκούνμπο 5 (1), Μελισσαράτος 2, Αγραβάνης 13 (1), Καμπερίδης 10, Γόντικας.

ΓΕΩΡΓΙΑ (Νταβίντ Ουστιασβίλι): Ορμοτσάτζε, Ο. Πχακάτζε 11 (1), Μικελάτζε 12 (2), Κβανταλιάνι 2, Τσιρεκίτζε 21 (4), Ρογκάβα 5 (1), Γκελαζόνια 8, Τζιντσαράτζε 2.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας