Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Εθνικός Γαζώρου - Άρης (21/7/2013)



"Στον αέρα" είναι η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα Εθνικός Γαζώρου-Άρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 18:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, καθώς ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α(Αθλητικός Οργανισμός) με απόφαση που κοινοποιήθηκε σήμερα στης ΠΑΕ Πανσερραϊκός και Εθνικός Γαζώρου Σερρών, άρει την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου λόγω της απουσίας άδειας καταλληλότητας. Έτσι σε αυτό το διάστημα οι δύο ομάδες δεν έχουν δικαίωμα χρήσης του γηπέδου για φιλικούς η επίσημους αγώνες.

Σημειώνεται πως οι προσωρινές άδειες καταλληλότητας όλων των αθλητικών εγκταστάσεων τελείωσαν στις 30 Ιουνίου, ωστόσο η κυβέρνηση έχει ήδη ετοιμάσει τροπολογία ώστε να δοθεί παράταση ενός ακόμη χρόνου, μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και να μην ισχύσουν όσα προβλέπονται σχετικά με τις άδειες καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων και τα οποία ψηφίστηκαν από τη Βουλή τον Φεβρουάριο του 2012. Βέβαια ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές λόγω του ανασχηματισμού της κυβέρνησης.
Τις επόμενες ημέρες και σύμφωνα με απόφαση του γενικού γραμματέα της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης συγκροτείται η επιτροπή που διενεργεί τους ελέγχους καταλληλότητας και έτσι τόνε αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου.

Όσον αφορά το φιλικό Εθνικός Γαζώρου-Άρης, είτε θα αλλάξει έδρα(είναι σε αναζήτηση γηπέδου), είτε θα ακυρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας