Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Mundial U20: Μεξικό - Ελλάδα 1-2

Με σκόρερ τους Μπουχαλάκη και Κολοβό η Εθνική Νέων υπέταξε με 2-1 το Μεξικό ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ U20 της Τουρκίας. Πολύ καλή εμφάνιση από τα παιδιά του Κώστα Τσάνα και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.





Καλύτερο ξεκίνημα σε φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 δεν θα μπορούσε να κάνει. Τα πιτσιρίκια του Κώστα Τσάνα παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό σύνολο υπέταξαν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης το Μεξικό με 2-1 και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο στην διοργάνωση της Τουρκίας.

Η "γαλανόλευκη" πέτυχε την πρώτη της νίκη στην πρώτη της συμμετοχή σε Μουντιάλ στο  "Kamil Ocak Stadim" του Γκαζιαντέπ με γκολ των Μπουχαλάκη και Κολοβού, ενώ θα μπορούσε να πάρει και ένα πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής.

Για το Μεξικό που έδειξε πως διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον Καπίνο, το γκολ πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Εσπερικουέτα.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε όπως έπρεπε κόντρα στο Μεξικό, με τους Έλληνες διεθνείς να παίζουν ψυχωμένα και τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Κώστα Τσάνα να καταθέτει τα διαπιστευτήριά του, τόσο με τον τρόπο που παρέταξε την "γαλανόλευκη", όσο και για τον τρόπο που την κατηύθυνε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Νέων είναι την Τρίτη (25/6) στις 21.00 με αντίπαλο το Μάλι στο ίδιο γήπεδο.

Μεξικό U20 (Σέρχιο Αλμαγέρ): Σάντσες, Μαρίν, Μπρισένιο, Ερνάντες, Εσπερικουέτα, Μπουένο, Κορόνα, Αμπέγια, Τρεβίνιο (81' Φαν Ράνκιν), Λούνα (61' Λόπες), Εσκομπόσα (65' Γκονζάλες).

Ελλάδα U20 (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Σταφυλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουγαϊδης, Κωνσταντινίδης, Μπάλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (68' Φουρλάνος), Κολοβός, Γιαννιώτας (79' Λυκογιάννης), Διαμαντάκος (83' Ράνος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας