Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 65-63

Χρειάστηκαν δύο αποφασιστικά τρίποντα του Διαμαντίδη, μία βολή του Γκιστ στα 5΄΄ πριν το τέλος και ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην τελική επικράτηση με 65-63, κάνοντας το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα.



Στιγμιότυπα του αγώνα



Το τελευταίο λεπτό



Η καλύτερη φάση του αγώνα




Ο Παναθηναϊκός μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που για μία ακόμα φορά κρίθηκε στις λεπτομέρειες επικράτησε με σκορ 65-63 της Μπαρτσελόνα και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στο Final-4.

Οι "πράσινοι" έκαναν το 2-1 επί της Μπαρτσελόνα και πλέον την Πέμπτη με τον κόσμο και πάλι στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για το Λονδίνο.

Καθοριστικός για μία ακόμα φορά ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος πέτυχε τα δύο αποφασιστικά τρίποντα που έδωσαν σε δύο περιπτώσεις το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Εξαιρετική άμυνα κι από τις δύο πλευρές, ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα στο γ' δεκάλεπτο με την άμυνα προσαρμογής του Πασκουάλ, ωστόσο όταν μπήκαν τα μακρινά σουτ δεν μπορούσε να χάσει.

Στο 39' το τρίποντο του Διαμαντίδη έκανε το σκορ 64-63 και χάρισε ξανά το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Στα 44'' πριν το τέλος, ο Τόμιτς πήγε στις βολές αλλά τις έχασε και τις δύο, όντας μοιραίος για την ομάδα του. Ακολούθησε το λάθος του Λάσμε, το κομμένο σουτ του Ναβάρο και η Μπαρτσελόνα είχε νέα επίθεση στα 10.6'' πριν το τέλος.

Στα 5'' πριν το τέλος, ο Γκιστ ευστόχησε σε 1/2  βολές που είχε γράφοντας το τελικό 65-63.

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 38-29, 50-51, 65-63

Παναθηναϊκός (πεδουλάκης): Μπράμος 14(2), Ματσιούλις 5(1), Ούκιτς 6(1), Λάσμε 11, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 12(2), Γκιστ 9(1), Μπανκς, Ξανθόπουλος, Σχορτσανίτης 4.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα, Χουέρτας, Αρμπίνες 6, Ναβάρο 17(3), Γιασικεβίτσιους 13(3), Γουάλας 5(1), Ίνγκλις, Λόρμπεκ 8, Τζαγουάι 2, Τόμιτς 12.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας