Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Καβάλα - Εθνικός Γαζώρου 2-2

alt

Την ισοπαλία με 2-2 πήρε ο Εθνικός Γαζώρου από την Καβάλα στον αγώνα που έκλεισε σήμερα την 24η αγωνιστική της Football League. Τα γκόλ για την ομάδας μας πέτυχαν, ο Κατσαβάκης και ο Γαϊδαρτζής. Στο 22΄ η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Εθνικό Γαζώρου να ανοίξει το σκορ, με τον Διαμαντίδη να εκτελεί φάουλ και τον Μερεσιώτη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Καβάλας να κάνει το πλασέ, που όμως κατέληξε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 23΄ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με σουτ του Ντουτσαρίδη έξω από την περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 28΄ η Καβάλα κερδίζει πέναλτι όταν μετά από σέντρα του Ντο Σάντος η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Κατσαβάκη και ο διαιτητής υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Ο Ντιαγέ εκτελεί εύστοχα και κάνει το 2-0 για την Καβάλα.

Με την λήξη του ημιχρόνου έγινε μια συμπλοκή μέσα στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, ο Ντιαγέ φαίνεται να χτυπάει τον Κοσμίδη και ο Ντουτσαρίδης που βρίσκεται εκεί, παίρνει την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα μπήκε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ντουτσαρίδη.
Στο 61΄ σουτ του Χαριτίδη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας.
Οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου βγήκαν επιθετικά με στόχο να σκοράρουν, κάτι που το πέτυχε ο Κατσαβάκης στο 80΄ με σουτ μέσα από την περιοχή και μείωσε σε 2-1 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γαϊδαρτζής έκανε το 2-2, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Εθνικό Γαζώρου.
                                                                                                        
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: (Παναγιώτης Διλμπέρης) Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλος, Κουκώλης, Μερεσιώτης (35΄ Γαϊδαρτζής), Κατσαβάκης, Διαμαντίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης Β.
(56΄ Χαριτίδης), Μουσικάκης (65΄ Κωνσταντινίδης Σωτήρης), Μαχαιρούδης
ΚΑΒΑΛΑ: (Νίκος Παπαδόπουλος) Αποστολίδης, Κοτίτσας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Τριποτσέρης, Χλωρός (75΄ Γελαδάρης), Ντο Σάντος (60΄ Μπρατσιάνι), Ενταγέ (46΄ Παγώνης), Πάτο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Τάσιτς, Κοτίτσας, Κατσαβάκης, Κοσμίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Ντουτσαρίδης



Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Πανσερραϊκός - Δόξα Δράμας 0-1




Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ήττες και... ήττες! Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία κερδίζει ο αντίπαλος σου και παιχνίδια που...χάνεις εσύ! Η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού κόντρα στη Δόξα Δράμας, που πραγματικά θύμισε ένα ντέρμπι από τα παλιά, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, καθώς έτσι όπως εξελίθχηκε το παιχνίδι η αλήθεια είναι πως οι Δραμινοί έκλεψαν την ύστατη στιγμή και... μέσω της εσχάτης των ποινών, το τρίποντο στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τα "λιοντάρια" που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν και αυτό το ματς.


Έτσι το σερί του Πανσερραϊκού σταμάτησε στις πέντε νίκες με την ήττα από την Δόξα να είναι μόλις η 2η φέτος εντός έδρας για την ομαδα του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς η μοναδική που υπήρχε μέχρι τώρα ήταν από τον Εθνικό Γαζώρου. Πάντως το έργο της ομάδας εξ αρχής ήταν δύσκολο μόνο και μόνο επειδή ποτέ δεν είναι εύκολο και για καμία ομάδα να κάνει δύο σερί εντός έδρας νίκες. Έτσι και αλλιώς το μαρτυρούν και τα στατιστικά, καθώς όποτε ο Πανσερραϊκός είχε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο "σπίτι" του μόνο στο 40% των περιπτώσεων πέτυχε το απόλυτο.

Από την άλλη όμως η Δόξα Δράμας επέκτεινε το δικό της αήττητο στις 11 αγωνιστικές, καθώς η τελευταία της ήττα ήταν στις 12 Δεκεμβρίου από την Καλλονή (1-0) και έκτοτε έχει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και το ρεπό της.


Η εικόνα πάντως στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν αυτή που επιθυμούν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι. Περίπου 2.000 φίλαθλοι στις κερκίδες (από τους οποίους 400 ήταν αυτοί της Δόξας), ωστόσο στο τέλος αυτοί που έμειναν να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα ήταν οι Δραμινοί, καθώς οι Σερραίοι είδαν την ομάδα τους να... πληρώνει την αστοχία της στην τελική προσπάθεια με τον χειρότερο τρόπο.

Και αυτό γιατί παρότι στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα είχε τις ευκαιρίες, στο δεύτερο, ο Πανσερραϊκός "ξύπνησε" επιθετικά, έφτασε σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις φάτσα με το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο και λίγο πριν το φινάλε ένα λάθος από τον Παρασκευαϊδη, μια καλή κίνηση του Κάσσου, μία λάθος εκτίμηση του Κουτζαβασίλη ή του διαιτητή (θα φανεί στο replay) έφεραν αρχικά το πέναλτι και στην συνέχεια το γκολ του Ταραλίδη.


Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, τις ευκαιρίες η Δόξα

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου να παρατάσσει την ομάδα του με αλλαγές, καθώς Σιάκκας και Δαμιανός Τριανταφύλλου βρήκαν και πάλι θέση στην ενδεκάδα, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός και ο Μισέλ Μίλιεβιτς.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε με όρεξη στο παιχνίδι πιέζοντας στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, αλλά η Δόξα έστειλε το μήνυμα ότι είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις όταν στο 5' απείλησε με τον Κάπελ, με τον Κουτζαβασίλη να αντιδρά θετικά.

Στην συνέχεια το... καρπούζι κόπηκε στην μέση με τον Πανσερραϊκό να έχει μια ελεφρά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να βρει τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Δόξας, καθώς Μίλιεβιτς και Κόντος δεν έβρισκαν χώρους από τα άκρα, ενώ και ο Μπανγκουρά μπλοκαρίστηκε σε πολλές περιπτώσεις από τους Κοντέων και Μιλένκοβιτς, που έχουν φορέσει στο παρελθόν την κόκκινη φανέλα.

Η ομάδα όμως που είχε τις ευκαιρίες ήταν η Δόξα Δράμας με τον δραστήριο Λεάντρο Κάπελ που αναστάτωνε την άμυνα του Πανσερραϊκού και δημιούργησε ακόμη μια ευκαιρία για τον Πουλάκο που απομάκρυνε ο Κουτζαβασίλης, ενώ οι "κόκκινοι" από την πλευρά τους έγιναν αισθητοί στην αντίπαλη περιοχή μόνο από τα πολλά στημένα που κέρδιζαν συνεχώς, χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν την μεγάλη φάση. 


Πιο επιθετικός ο Πανσερραϊκός, χωρίς γκολ και το πλήρωσε...

Στο δεύτερο ημίχρονο ίσχυσε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Πανσερραϊκός αφού αρικά θωρακίστηκε αμυντικά ανεβάζοντας την απόδοση του και με τον Δαμιανό Τριανταφύλλου να παίζει εξαιρετικά τον Κάπελ, ώθησε τους Δραμινούν να κλειστούν στην άμυνα τους και από εκεί και πέρα έκανε το παιχνίδι του. Παίζοντας κυρίως από τον άξονα και με τον Ντα Κόστα να είναι παρών σχεδόν σε όλες τις φάσεις ο Πανσερραϊκός απείλησε πολλές φορές είτε με τον Πορτογάλο, είτε με τον Μπανγκουρά κυρίως, βρέθηκε αρκετές φορές απέναντι από την εστία του Δαύκου και μια ανάσα πριν το γκολ, αλλά σε όλες τις φάσεις μια μακρόσυρτη φωνή απογοήτευσης από τον κόσμο ολοκλήρωνε την προσπάθεια. Και αφού η Δόξα δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνη ο Πανσερραίκός συνέχισε να πιέζει, ο Μιχάλης Γρηγορίου πριν το 70' έκανε και τις τρεις του αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι Ράνιτς, Τσούτση και Στεφανίδη αλλά το γκολ δεν ερχόταν και στο 85' σε μια από τις λιγοστές φάσεις που η Δόξα πίεσε ψηλά, ο Παρασκευαϊδης έκανε το μοιραίο λάθος στην άμυνα, έχασε την μπάλα από τον Κασσό που μπήκε στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Κουτζαβασίλη που διαμρτυρήθηκε έντονα για την υπόδειξη του πέναλτι που ήρθε στην συνέχεια από τον κ. Φωτιάδη, αλλά το 0-1 με τον Ταραλίδη ήταν γεγονός και δεν μπόρεσε να αλλάξει μέχρι το φινάλε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ "SERRES SPORT NEWS" LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ...


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Κ. Τριανταφύλλου, Σιάκκας (60' Ράνιτς), Ντα Κόστα, Μπανγκουρά, Μίλιεβιτς (62΄ Στεφανίδης), Κόντος (67' Τσούτσης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου (65'  Στόϊκος), Ρούσεφ (75' Μπαλής), Κοντέων, Κάπελ, Μπουτζίκος, Πουλάκος (81' Κάσσος), Μπάρος, Μιλένκοβιτς

ΣΚΟΡΕΡ: 86' Ταραλίδης (πεν.) 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Αργυρός, Νικολάδος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Στεφανίδης - Ιντζόγλου, Κοντεών, Μπουτζίκος, Μιλένκοβιτς 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - 




Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 73-78

Νίκη χρυσάφι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφυγε με το διπλό από το Κάουνας επικρατώντας με 78-73 της Ζαλγκίρις. Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ούκιτς, καθοριστικός και πάλι ο Διαμαντίδης. 




Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο στο Κάουνας κι έφυγε με σπουδαίο "διπλό" στις αποσκευές του, που του δίνει τη δυνατότητα να αγκαλιάσει την πρόκριση. 

Το 78-73, υπέρ των πράσινων, ήταν απόρροια του εξαιρετικού παιχνιδιού που έκαναν οι Ρόκο Λένι Ούκιτς και Δημήτρης Διαμαντίδης οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Πλέον, με απολογισμό 5-3 ο Παναθηναϊκός πρέπει απλά να διαφυλάξει την έδρα του και να παλέψει τα παιχνίδια σε Μπάμπεργκ και Μάλαγα, ούτως ώστε να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται.
Στο β' ημίχρονο, οι "πράσινοι" βελτίωσαν την άμυνα τους, περιόρισαν τα λάθη τους και κατάφεραν να φύγουν με ένα σπουδαίο διπλό από το Κάουνας, παρ' ότι έχασαν τα ριμπάουντ (40-29).

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ούκιτς ο οποίος τελείωσε το ματς με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, έχοντας 8/10 σουτ εντός πεδιάς. Νταμπλ νταμπλ πέτυχε ο Διαμαντίδης με 13 πόντους και 10 ασίστ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Γκιστ με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ. Καθόλου δεν αγωνίστηκε ο Μάρκους Μπανκς ο οποίος ήταν στην 12άδα.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 43-40, 58-56, 73-78

Ζαλγκίρις (Πλάθα): Ντάρντεν 9(1), Πόποβιτς 10, Λαβρίνοβιτς Ντ. 4, Γιουσκεβίτσιους, Λιπκεβίτσιους, Γιαβτόκας 8, Κουζμίνσκας 5(1), Λαφαγιέτ 15(3), Καουκένας 4, Φουτ 7, Λαβρίνοβιτς Κ. 11(1).

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 8(1), Ματσιούλις 4, Καπόνο 4(1), Ούκιτς 21(3), Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 13(4), Γκιστ 12, Ξανθόπουλος, Σχορτσανίτης 3.



Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πανσερραϊκός - Καλλιθέα 1-0

Ασταμάτητος δείχνει ο Πανσερραϊκός μετά και την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ. Τα "λιοντάρια" του Μιχάλη Γρηγορίου επικράτησαν και της Καλλιθέας με σκορ 1-0 και συνεχίζουν τις... υψηλές πτήσεις αφού βρίσκονται στις πρώτες θέσεις έχοντας 37 βαθμούς.




ΣΚΟΡΕΡ: 55' Παρασκευαϊδης 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρίγκος (Γρεβενών), Τίκας (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τοντόροφ, Παρασκευαίδης, Μπανγκούρα - Βιγιαρέχο, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Μαρουκάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Οι "κόκκινοι" χωρίς να παίξουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατάφεραν και πήραν μια επαγγελματική νίκη και φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις αυτό που μετράει είναι η... ουσία και οι τρεις βαθμοί.

Ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 800 φίλαθλοι, ο Πανσερραϊκός είχε την εδαφική υπεροχή και η Καλλιθέα πρόσεχε πρωτίστως την αμυντική της λειτουργία και εφάρμοζε αρκετές φορές το σύστημα τον αντεπιθέσεων. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να βρει διαδρόμους απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της Καλλιθέας και τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν δύο φάσεις στις οποίες χρειάστηκε να επέμβει ο Κουτζαβασίλης, μία με τον Βιγιαρέχο (19') και μία με τον Κατσικογιάννη (45').

Αξίζει να σημεωθεί πως στο μεγαλύτερο διάστημα του α' μέρους, οι Αθηναϊοι προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο πέφτοντας στο έδαφος, πράγμα που ουκ ολίγες φορές προκάλεσε τις αποδοκιμασίες της κερκίδας. Βέβαια σε μια από τις περιπτωσεις αυτές τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Θανάσης Μιχελής, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών. 

Στο β' ημίχρονο οι "κόκκινοι" με κύριο εκφραστή τον Σαμπέγκου Μπανγκούρα στον οποίο δόθηκαν τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες (52', 59', 68') να σκοράρει χωρίς να τα καταφέρει, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να βρει... στόχο στο 55' με τον Παρασκευαϊδη. Ο 31χρονος μεσοαμυντικός με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπανγκούρα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να "κλειδώσουν" τη νίκη. Στη συνέχεια η Καλλιθέα προσπάθησε να γίνει απειλητική με πρωταγωνιστές τους Ντακόλ (70', 76'), Σταύρου (73') και Κατσικογιάννη (74') χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι περισσότερο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαίδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ράνιτς, Ντα Κόστα (80' Καρασαλίδης), Μπανγκούρα, Στεφανίδης (46' Κόντος), Τσούτσης (63' Μίλιεβιτς).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής (27' λ.τ. Κατσούλης), Φαγιέ, Ντακόλ, Βιγιαρέχο, Μαρουκάκης, Μουσταφίδης (28' λ.τ. Χριστοφιλέας) (46' λ.τ. Δρόσος), Θεολόγου, Σταύρου, Φουτσίνι, Κατσικογιάννης, Πίκολο.



Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αφιέρωμα στον Michael Jordan !!!

Ο Μάικλ Τζόρνταν έκλεισε τα 50 του χρόνια και εσείς μπορείτε να απολαύσετε τις 50 κορυφαίες φάσεις της καριέρας και να ξαναθυμηθείτε ή να μάθετε την «μαγεία» του «Air».



Οσο για το αν πρόκειται να δούμε και πάλι τον Μάικλ να επιστρέφει στα παρκέ, την απάντηση την έδωσε ο ίδιος: «Μην απορήσετε αν με δείτε να επιστρέφω στα 50».

Το αν τελικά κάνει πράξη την δήλωση αυτή ή απλά χαριτολογούσε θα το μάθουμε σύντομα, απλά να υπενθυμίσουμε ότι έχει ήδη κάνει δύο come back, το 1995 (σ.σ. για τους Μπουλς) και το 2001 (για τους Ουίζαρντς).



Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Λάρισσα - Πανσερραϊκός 0-1



Παίζοντας έξυπνα ο Πανσερραϊκός και έχοντας μια άμυνα γρανιτένια, κατάφερε να αποδράσει με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο από το  AEL FC Arena, το οποίο τον φέρνει στην τρίτη θέση, για πρώτη φορά φέτος τόσο ψηλά, έστω και με παιχνίδι περισσότερο και να το αφιερώσουν όλοι οι παίκτες μαζί, όπως είχαν υποσχεθεί, στον Πρόεδρο, Πέτρο Θεοδωρίδη που περνάει δύσκολες στιγμές.

Τα Λιοντάρια ευτύχησαν με την αριστουργηματική εκτέλεση του φάουλ από τον Ντα Κόστα να πάρουν κεφάλι στο σκορ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο πιο ωραίο χρονικά σημείο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι οι Θεσσαλοί πίεσαν για να πετύχουν το γκολ, δεν τα κατάφεραν αφού οι παίκτες του Πανσερραϊκού είχαν καλά κλειστούς τους διαδρόμους χωρίς μάλιστα να κινδυνεύουν ουσιαστικά στο παιχνίδι. δεν βρήκαν τους διαδρόμους.

ΛΑΡΙΣΑ (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας(79΄ Δημόπουλος), Μπλέντι (46΄Κρητικός), Τσίγκας, Χασομέρης, Αλεξάντροβιτς(46΄ Δεινόπαπας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Τοντόροφ(79΄ Τσούτσης), Σιάκκας, Τριανταφύλλου Δ., Τριανταφύλλου Κ., Κόντος, Ντα Κόστα(69΄ Ράνιτς), Μπανγκουρά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολάκακης (Ηρακλείου), Δουδούμης (Φθιώτιδας)
ΚΙΤΡΙΝΗ: Σερεμέτ, Νεμπεγλέρας, Σκόνδρας  - Τριανταφύλλου Κ., Τοντόροφ, Τριανταφύλλου Δ., Κουτζαβασίλης, Παρασκευΐδης



Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

NBA Top 10 (11/2/2013)

Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις του NBA από τους αγώνες που έγιναν στις 11 Φεβρουαρίου 2013.





Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 78-81

Από τη στιγμή που εκκενώθηκε το γήπεδο, οι λιγοστοί που παρέμειναν στο Ελληνικό, παρακολούθησαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να νικάει 81-78 τον Ολυμπιακό και να στέφεται Κυπελλούχος Ελλάδας.



Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, νίκησε με σκορ 81-78 τον Ολυμπιακό και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς το τρίποντο του Σπανούλη στο τέλος για την ισοφάριση δεν βρήκε στόχο.

Οι "πράσινοι" παγίδευσαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, τους αντιπάλους τους σε χαμηλό τέμπο και είχαν συνεχώς το προβάδισμα πλην μίας φοράς (72-71).

Εξαιρετικό παιχνίδι από τους Διαμαντίδη, Λάσμε, Ούκιτς, με τον τελευταίο να παίρνει πολύ καθοριστικά σουτ και να τα πετυχαίνει.

Στο τέλος, ο Λο με 6 συνεχόμενους διαδοχικούς πόντους, μείωσε σε 76-78 για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι "πράσινοι" διατήρησαν την ψυχραιμία τους.

Στα 25'' πριν τη λήξη του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας χτύπησε το πόδι κι έφυγε από το παρκέ κουτσαίνοντας, ενώ έδειχνε να πονάει πολύ. Ο Λάσμε με 2/2 βολές έκανε το 76-80 στα 25'' πριν το τέλος, ενώ στη συνέχεια είχε 1/2 βολές (78-81). Ο Σπανούλης

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 30-41, 53-62, 78-81

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 8, Λο 15(1), Άντιτς 17(4), Σπανούλης 12(2), Περπέρογλου 2, Σερμαντίνι 4, Σλούκας 10(2), Παπανικολάου 2, Πάουελ 2, Πρίντεζης 6(1), Γκετσεβίτσιους.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 6, Μπράμος, Σκορδίλης, Ματσιούλις 3(1), Καπόνο 8, Ούκιτς 18(3), Λάσμε 16, Τσαρτσαρής, Διαμαντιδης 19(1), Γκιστ 11, Μπανκς.




Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πανσερραϊκός - Φωκικός 2-1

Τους τρεις βαθμούς της νίκης και το 3 στα 3 έκανε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε του Φωκικού με 2-1, στον αγώνα που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.



Οι «κόκκινοι» απέφυγαν το σταβοπάτημα και «καθάρισαν» με γκολ των Παρασκευαϊδη και Μπαγκουρά. Μάλιστα το μυαλό όλων ήταν στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρος Θεοδωρίδη, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ιατρικό διαβαλκανικό κέντρο της Θεσσαλονίκης σε σοβαρή κατάσταση.

Περίπου 700 φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν το παρόν στο γήπεδο και υποστήριξαν τον Πανσερραϊκό. Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης σέντρα του Κόντου η μπάλα kοντά στο δοκάρι και κεφαλιά του Στεφανίδη άουτ.

Στο 21ο λεπτό ο Μπαγκουρά θα κάνει ένα ψαλιδάκι έξω από την περιοχή ο Γεωργίου θα μπλοκάρει. Τρία λεπτά αργότερα, φάουλ του Ράνιτς, κεφαλιά από τον Παντελιάδη, προβολή από τον Μπαγκουρά η μπάλα άουτ.

Και νέα φάση στο 26ο λεπτό με τον Μπαγκουρά μέσα από την περιοχή το σουτ άουτ. Στο 33ο λεπτό σουτ από τον Γκόμεζ για τον Φωκικό η μπάλα μακριά από τα δοκάρια του Κουτζαβασίλη. Στο 39ο λεπτό σέντρα από τον Τοντόροφ κεφαλιά του Στεφανίδη μπλοκάρει με δυσκολίες ο Γεωργίου. Στο 43ο εκτέλεση κόρνερ του Κόντου, ο Παρασκευαϊδης θα πάρει την κεφαλιά άουτ.

Στην επανάληψη, στο 50ο λεπτό κόρνερ του Ταμπάκη ο Γκόμεζ την κεφαλιά άουτ. Ένα λεπτό μετά κόρνερ από τον Κόντο, κεφαλιά του Μπαγκουρά η μπάλα άουτ. Στο 63ο λεπτό πίεσε ο Πανσερραϊκός με το σουτ του Κόντου η μπάλα να περνά άουτ.

Στο 66ο λεπτό ο Κόντος το κόρνερ ο Γιώργος Παρασκευαϊδης θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. Στο 70ο λεπτό σουτ του Παντελιάδη η μπάλα άουτ. Στο 86ο λεπτό σουτ του Τοντόροφ ο Γεωργίου μπλοκάρει. Στο 88ο λεπτό όμως, ο Παντελιάδης θα δώσει για τον Κόντο που πασάρει στην κατάλληλη στιγμή στον Μπαγκουρά και κάνει με πλασέ το 2-0.

Στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φωκικός θα μειώσει με τον Λουκίνα να δίνει για τον Γούρντεν που με σουτ από την μικρή περιοχή θα κάνει το 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης, Παρασκευαίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Κ. Τριανταφύλλου, Ράνιτς (64' Τσούτσης), Στεφανίδης (61' Ντα Κόστα), Κόντος (89' Τσαούσης), Μπανγκουρά.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Χαλούλος, Παπαζούδης, Νάστος, Γουόρντεν, Εσόνο (72' Σουλελές), Λίτσος, Ταμπάκης (87' Λουκίνας), Ν' Γκουέμ, Μαρτίνος, Γκόμες. 

Αποτελέσματα – 21η Αγωνιστική

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΦΩΚΙΚΟΣ 2 - 1
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 1 – 0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ (Δ) ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1 - 1
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1 - 1
ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΚΑΒΑΛΑ 0 - 2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 2 - 0
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΛΑΡΙΣΑ 0 - 1
ΑΝΑΓ.ΕΠΑΝΟΜΗΣ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 0 - 0
ΡΕΠΟ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Βαθμολογία

1. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 41
2. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 38
3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 34
4. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 33
5. ΛΑΡΙΣΑ 33
6. ΟΛ. ΒΟΛΟΥ 32
7. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31
8. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 30
9. ΗΡΑΚΛΗΣ 29
10. ΚΑΒΑΛΑ 28
11. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 27
12. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 27
13. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 27
14. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 24
15. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 23
16. ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 21
17. ΦΩΚΙΚΟΣ 19
18. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 18
19. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 17
20. ΑΝ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 11
21. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 11 

Πρόγραμμα - 22η Αγωνιστική

Παρασκευή, 15.02.2013



Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας