Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

20000 προβολές !!!

Φτάσαμε τις 20000 προβολές στο blog μας !!!
Ευχαριστούμε τους επισκέπτες που μας
επισκέπτονται καθημερινά !!!


Μην ξεχάσετε να:
κάνετε like στη σελίδα μας SerreSport στο Facebook
και να εγγραφείτε στη σελίδα μας SerreSport στο YouTube.





Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 67-66

Στην πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 67-66 την Ζαλγκίρις και ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του. Άστοχος στο τέλος ο Λαβρίνοβιτς.




Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο TOP-16 της Ευρωλίγκας, καθώς μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, επιβλήθηκε με σκορ 67-66 της Ζαλγκίρις.

Οι "πράσινοι" ήταν πολύ καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως η Ζαλγκίρις κατάφερε να γυρίσει το ματς, να προηγηθεί με 56-59, να διεκδικήσει τη νίκη και να καρδιοχτυπήσει τους περίπου 12.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Στα 51'' πριν το τέλος, ο Λάσμε κέρδισε το φάουλ από τον Ντάρντεν και εκείνος με 1/2 βολές έκανε το σκορ 67-66. Ο Μάρκο Πόποβιτς στα 28'' πριν το τέλος έκανε το λάθος κι ο Παναθηναϊκός θα είχε μία ολόκληρη επίθεση μετά το τάιμ άουτ που κάλεσε ο Πλάθα.

Στην επίθεση, ο Μπανκς χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ στα 6,7'' πριν το τέλος και ήταν η σειρά του Πεδουλάκη να πάρει τάιμ άουτ. Άστοχος στο τελευταίο σουτ του αγώνα, ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς.

Είναι ακόμα πιο σημαντική η νίκη του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ο Σχορτσανίτης δεν αγωνίστηκε καθόλου στο παιχνίδι και ο Διαμαντίδης αγωνίστηκε μόλις για 4 λεπτά στην αναμέτρηση.
Εκπληκτικοί οι Καπόνο και Μπράμος που πέτυχαν 16 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 22-13, 43-33, 54-49, 67-66.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Μπράμος 15(5), Ματσιούλις 7(1), Καπόνο 16(4), Ούκιτς 2, Λάσμε 14, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 3(1), Γκιστ 2, Μπανκς 8(1).

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Πλάθα): Ντάρντεν 12(2), Τζάαμπερ 8, Πόποβιτς 6(2), Ν. Λαβρίνοβιτς 4, Γιανκούνας 9(1), Καουκένας, Ντέλας, Κουζμίνσκας 7(1), Κ. Λαβρίνοβιτς 13(3).


Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

NBA news (27/12/2012)

Οι Ντένβερ Νάγκετς αποδείχθηκαν "σκληρά καρύδια" για τους Λος Άντζελες Λέικερς και με τον Κόρεϊ Μπρούερ να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί των "Λιμνανθρώπων" (126-114). Εμφατική εκτός έδρας νίκη πήραν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Γιούτα Τζαζ (83-94), ενώ, αν και δυσκολεύτηκαν, εν τέλει, Νιου Γιορκ Νικς και Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Φοίνιξ Σανς (97-99) και Σάρλοτ Μπόμπκατς (95-102), αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα:
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 84-87
Σάρλοτ Μπόμπκατς - Μαϊάμι Χιτ 95-102
Ορλάντο Μάτζικ - Νιου Ορλίν Χόρνετς 94-97
Ιντιάνα Πέισερς - Σικάγο Μπουλς (αναβλήθηκε) 
Ατλάντα Χοκς - Ντιτρόιτ Πίστονς 126-119 
Μιλγουόκι Μπακς - Μπρούκλιν Νετς 108-93 
Μέμφις Γκρίζλις - Φιλαδέλφεια Σίξερς 99-89 
Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Χιούστον Ρόκετς 84-87 
Σαν Αντόνιο Σπερς - Τορόντο Ράπτορς 100-80 
Ντένβερ Νάγκετς - Λος Άντζελες Λέικερς 126-114 
Γιούτα Τζαζ - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 83-94
Φοίνιξ Σανς - Νιου Γιόρκ Νικς 97-99 
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Σακραμέντο Κινγκς 109-91


"Στοπ" στο σερί!
Στους Ντένβερ Νάγκετς σταμάτησε το νικηφόρο σερί των Λος Άντζελες Λέικερς. Οι "Σβώλοι" επικράτησαν εντός έδρας των"Λιμνανθρώπων" με 126-114 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, όπου ο Κόμπε Μπράιαντ "πυροβολούσε"… αδιακρίτως σκοράροντας 40π.. Για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κόρεϊ Μπρούερ (27π.), ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Κουφός έχοντας 10π. και 3ριμπάουντ.



Με τον Τζέι Αρ Σμιθ (27π.) να ντύνεται… Αϊ Βασίλης, οι Νιου Γιορκ Νικς πέρασαν από την έδρα των Φοίνιξ Σανς (99-97). Ο δυναμικός γκαρντ ήταν αυτός που με δικά του καλάθια στο τελευταίο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία παρατάχθηκε κόντρα στους "Ήλιους" χωρίς τους τραυματίες Ρέιμοντ Φέλτον και Καρμέλο Άντονι. Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Τζάρεντ Ντάντλεϊ (36π.) δεν ήταν αρκετή για το Φοίνιξ, το οποίο συνεχίζει να κατρακυλά στη βαθμολογία της Δύσης.



Έστω και δύσκολα, οι Χιούστον Ρόκετς άλωσαν την έδρα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς (87-84) φτάνοντας τις πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κέβιν ΜακΧέιλ μπορεί να μην σκόραρε με τον ρυθμό που το έκανε στις τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά έχοντας τον Τζέιμς Χάρντεν (30π.-6ριμπ.) σε ρόλο… ηγέτη πήρε μία σπουδαία νίκη"σκαρφαλώνοντας" στην έκτη θέση της Δύσης



Ούτε οι γιορτές, ούτε οι Γιούτα Τζαζ φάνηκε να αποπροσανατολίζουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι οποίοι πραγματοποιώντας ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισαν εκτός έδρας τους "Μορμόνους" με 94-83. Οι "Πολεμιστές"έβαλαν από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής τους και με τον Στίφεν Κάρι (23π.-8ριμπ.-7ασ.) να… δίνει τον τόνο έφτασαν στη νίκη.



Βαθμολογία


ΑΝΑΤΟΛΗ
Μαϊάμι Χιτ 20-6
Νιου Γιορκ Νικς 21-8
Ατλάντα Χοκς 17-9
Ιντιάνα Πέισερς 16-12
Σικάγο Μπουλς 15-12
Μιλγουόκι Μπακς 15-12
Μπόστον Σέλτικς 14-13
Μπρούκλιν Νετς 14-14
Φιλαδέλφεια Σίξερς 14-15
Ορλάντο Μάτζικ 12-16
Τορόντο Ράπτορς 9-20
Ντιτρόιτ Πίστονς 9-22
Σάρλοτ Μπόμπκατς 7-21
Κλίβελαντ Καβαλίερς 7-23
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 3-23


ΔΥΣΗ
Λος Άντζελες Κλίπερς 22-6
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 21-6
Σαν Αντόνιο Σπερς 22-8
Μέμφις Γκρίζλις 18-8
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 19-10
Χιούστον Ρόκετς 16-12
Ντένβερ Νάγκετς 16-14
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 14-13
Μινεσότα Τίμπεργουλς 13-13
Γιούτα Τζαζ 15-15
Λος Άντζελες Λέικερς 14-15
Ντάλας Μάβερικς 12-16
Φοίνιξ Σανς 11-18
Σακραμέντο Κινγκς 9-19
Νιου Ορλίν Χόρνετς 6-22

Η επική \

Είναι δύο από τους κορυφαίους (αν όχι οι κορυφαίοι) σέντερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Φόρεσαν την ίδια φανέλα, αλλά με διαφορά ολίγων ετών. Ο λόγος για τους Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, οι οποίοι αγωνίστηκαν επί σειρά ετών με τα χρώματα των Λος Άντζελες Λέικερς κατακτώντας ουκ ολίγες φορές το δαχτυλίδι του πρωταθλητή με τη φανέλα των"Λιμνανθρώπων".
Παρόλ' αυτά η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να μην συνυπάρξουν ποτέ στο ρόστερ των Καλιφορνέζων. Ίσως καλύτερα, γιατί οι λάτρεις του "μαγικού κόσμου" είχαν την ευκαιρία να τους δουν να μονομαχούν προσφέροντας απλόχερα θέαμα με τα εντυπωσιακά τους καρφώματα, σε μία "κόντρα" που έμεινε στην ιστορία…

Ικανοποιημένος ο Καρλ

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η εμφατική νίκη επί των Λος Άντζελες Λέικερς δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει πλήρως ικανοποιημένο τον Τζορτζ Καρλ. Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, η οποία στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται όλο και καλύτερη, όπως τόνισε ο ίδιος.
"Ήταν καλό να βλέπεις τους παίκτες μου να σουτάρουν καλά και να κερδίζουν μία καλή ομάδα που έχει αυτοπεποίθηση. Πιστεύω πως στα τελευταία δύο παιχνίδια παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και με μεγαλύτερη γνώση του τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε κλειστά παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των "Σβόλων" για να καταλήξει αναφερόμενος στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Κόρεϊ Μπρούερ:
"Είναι πολύ καλός αμυντικός και βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ, δίνει ενέργεια σε όλη την περιφέρειά μας. Ο Κένεθ προσθέτει τη δική του στο "ζωγραφιστό". Παίξαμε έξυπνα. Κάναμε καλή δουλειά δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να σουτάρουν υπό καλές προϋποθέσεις σχεδόν σε κάθε κατοχή".

Μετρά αντίστροφα ο Γκόρντον

Η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Έρικ Γκόρντον στα παρκέ έχει ξεκινήσει στη Νέα Ορλεάνη. Η απουσία του 24χρονου κόμπογκαρντ, άλλωστε, έχει "δέσει τα χέρια" του Μόντι Ουίλιαμς, ο οποίος προσπαθούσε από την αρχή του πρωταθλήματος να βρει τρόπους να καλύψει το κενό του.
Η… ταλαιπωρία φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, όμως, τόσο για τον άσο των Νιου Ορλίν Χόρνετς όσο και για τον προπονητή της ομάδας αφού δεν αποκλείεται ο Γκόρντον να ξαναπατήσει παρκέ το προσεχές Σάββατο απέναντι στους Σάρλοτ Μπόμπκατς.
"Αν έπρεπε να μαντέψω, τότε θα έλεγα πως θα παίξει το Σάββατο εναντίον της Σάρλοτ", δήλωσε αρχικά ο Μόντι Ουίλιαμς για το ενδεχόμενο επιστροφής του Έρικ Γκόρντον στη δράση για να συνεχίσει: "Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει όταν θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πέρασε πολύ καιρό κάνοντας θεραπεία, αλλά πρέπει να σιγουρευτούμε πως είναι σε θέση να αγωνιστεί πριν τον χρησιμοποιήσουμε".




Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χρόνια Πολλά από το SerreSport

Το SerreSport.blogspot.gr σας εύχεται καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος. Ξανά μαζί σας από το 2013 !!!



Μην ξεχάσετε να:
κάνετε like στη σελίδα μας SerreSport στο Facebook
και να εγγραφείτε στη σελίδα μας SerreSport στο YouTube.



Τσέλσι - Άστον Βίλα 8-0

Η Τσέλσι ξέσπασε στην Άστον Βίλλα για την απώλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ισοπεδώνοντας την με 8-0 (!) στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας επτά διαφορετικούς σκόρερ. Με τη νίκη τους αυτή οι μπλε ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.



Ο Τόρες  άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’. Ο Νταβίντ Λουίς (29’) διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών Ευρώπης και ο Ιβάνοβιτς (34’) έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0.  Ο Λάμπαρντ έκανε το 4-0 στο 59’ γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις 500 συμμετοχές του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ραμίρεζ πέτυχε το πρώτο του γκολ στον αγώνα στο 75’. Ακολούθησαν ένα εύστοχο πέναλτι του Όσκαρ (79’). Ο Αζάρ έγραψε κι αυτός το όνομα του στη λίστα των σκόρερ γράφοντας το 7-0 στο 83’ και ο Ραμίρεζ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε βαθμούς στην Ουαλία αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σουόνσι.  Ο Εβρά έβαλε μπροστά στο σκορ τους «μπέμπηδες» στο 16’ αλλά ο πρώτος σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, Μίτσου έφερε τον αγώνα στα ίσια στο 29’. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στη συνέχεια αφού είχαν δυο δοκάρια με τον Φαν Πέρσι και τον Κάρικ αντίστοιχα. Η συμπολίτισσα Σίτι εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της μειώνοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο στους τέσσερις βαθμούς.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Άσλεϊ Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ (61' Ραμίρες), Μάτα (75' Λούκας Πιαζόν), Μόουζες, Αζάρ, Τόρες (67' Οσκάρ).

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: (3-6-1): Γκούζαν, Χερντ, Κλαρκ, Μπέικερ, Μπάναν, Γουέστγουντ (56' Άιρλαντ), Λόουτον, Λιτσάι (56' Τζο Μπένετ), Βάιμαν, Χόλμαν (80' Μπάουερι), Μπεντέκ.
*χαμένο πέναλτι 89' Λούκας Πιαζόν





Απίστευτο χτύπημα στο κεφάλι του Φαν Πέρσι

Το Σουόνσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "πήρε φωτιά" λίγο πριν το φινάλε, με τον Γουίλιαμς να χτυπάει με δύναμη τη μπάλα στο κεφάλι του πεσμένου Φαν Πέρσι και να ακολουθεί σύρραξη.
 



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με τη Σουόνσι στο "Λίμπερτι" και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει 6 βαθμούς από τη συμπολίτισσα Σίτι, όμως αυτό που συζητιέται έντονα μετά το ματς δεν είναι οι δύο χαμένοι βαθμοί αλλά η φάση του 77ου λεπτού... Τότε που ο αμυντικός της Σουόνσι, Άσλεϊ Γουίλιαμς, χτύπησε με τρομερή δύναμη τη μπάλα στο κεφάλι του πεσμένου Ρόμπιν Φαν Πέρσι (είχε πέσει στο έδαφος μετά από φάουλ που του είχε γίνει) από απόσταση ελάχιστων εκατοστών, γεγονός που προκάλεσε "έκρηξη".


Το "θύμα" της φάσης, Φαν Πέρσι, σηκώθηκε σαν ελατήριο από το έδαφος και έπιασε από τη φανέλα τον Γουίλιαμς, στη μέση μπήκαν αρκετοί παίκτες και των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να αποφασίζει τελικά να δείξει από μία κίτρινη κάρτα στους δύο ποδοσφαιριστές.

"Το μυαλό μου ήταν να απομακρύνω τη μπάλα αλλά δυστυχώς βρήκε το κεφάλι του", δήλωσε για τη φάση ο Γουίλιαμς, ενώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε: "Ο Φαν Πέρσι θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί, ήταν το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω δει σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Η αγγλική ομοσπονδία θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό".



Κύπελλο Ελλάδας (Ενημέρωση)


3Η ΦΑΣΗ

1η αγωνιστική

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου
34. Φωστήρας – Πανιώνιος 1-0
42. ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 1-0
39. Λεβαδειακός – Πιερικός 2-0
38. Ολυμπιακός – Παναχαϊκή 2-0

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου
36. Τύρναβος – Κέρκυρα 0-2
31. Πανθρακικός – Νίκη Βόλου 2-0
46. Παναθηναϊκός – Προοδευτική 4-0
37. ΠΑΣ Γιάννινα – Πανσερραϊκός 1-0

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
35. Βέροια – Θρασύβουλος 0-0
43. Καλλιθέα – Άρης 3-1
41. Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος 1-1
45. ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου
44. Πλατανιάς – Αν. Καρδίτσας 3-1
32. Καβάλα – ΑΕΚ 0-0
40. Ακ. Πλαταμώνα – ΠΑΟΚ 1-3
33. Εθνικός Γαζώρου – Skoda Ξάνθη 1-1

2η αγωνιστική

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου
46. Προοδευτική - Παναθηναϊκός 1-2
31. Νίκη Βόλου - Πανθρακικός 1-1
34. Πανιώνιος – Φωστήρας 2-1
38. Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 1-1

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου
35. Θρασύβουλος - Βέροια 0-2
36. Κέρκυρα - Τύρναβος 0-0
39. Πιερικός - Λεβαδειακός 0-5
32. ΑΕΚ - Καβάλα 0-1

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου
42. Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 2-0παρ.(1-0)
45. Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 4-1
40. ΠΑΟΚ - Ακ. Πλαταμώνα 2-1
41. Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου
44. Αν. Καρδίτσας - Πλατανιάς 0-1
33. Skoda Ξάνθη - Εθνικός Γαζώρου 5-4πεν. (1-1)
37. Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2
43. Άρης - Καλλιθέα 2-1


4η ΦΑΣΗ (διπλοί αγώνες)

Καλλιθέα - ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός - Kέρκυρα
Ολυμπιακός - Καβάλα
Παναθηναϊκός - Πλατανιάς
Βέροια - Ξάνθη
Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός
Πανσερραϊκός  - Φωστήρας
Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Τρίπολης



Αποκλείστηκαν Γάζωρος και Πανσερραϊκός

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος γνώρισαν οι δύο σερραϊκές ομάδες. Στον αγώνα με τη SKODA Ξάνθη ο Εθνικός Γαζώρου στάθηκε άτυχος στα πέναλτυ όπου έχασε με 5-4 καιο Πανσερραϊκός με σημαντικές απουσίες ηττήθηκε 0-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών.



Για κάτι περισσότερο από 120 λεπτά, όσο διήρκησε η διαδικασία των πέναλτι στο γήπεδο των Πηγαδίων της Ξάνθης, ο Εθνικός Γαζώρου άγγιζε το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Skoda. Ωστόσο...ημέρες που είναι, ο Άγιος Βασίλης δεν του φέρθηκε καλά, δυστυχώς τον... προσπέρασε και άφησε το δώρο της νίκης στους "ακρίτες" που πανηγύρισαν δεόντως το γεγονός πως πέρασαν στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσουν πλέον την Βέροια.

Σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη και κορύφωση αγωνίας στο φινάλε, ο Εθνικός Γαζώρου στάθηκε εξαιρετικά άτυχος και μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, έχοντας προηγηθεί, ηττήθηκε με 5-4... στην ρώσικη ρουλέτα! Οι "μπλε" ευστόχησαν στα 4 πρώτα πέναλτι, αλλά αστόχησαν στα επόμενα τρία (!), χάνοντας τουλάχιστον δύο ευκαιρίες να σημαδέψουν σωστά από την λευκή βούλα και να προκριθούν και έτσι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού!

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος, Μαρκόφσκι (45' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Ονουάτσι (114' Νάκας), Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Πλατέλλας (76' Ράνος)


ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Bαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Αλεξάντροβιτς, Μαχαιρούδης (59' Ναλμπάντης), Μπεκιάρης (72' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης


Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το αγωνιστικό μέρος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ειδικά από την στιγμή που έγινε το 0-2 μόλις στο 56΄, καθώς το show που έδιναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στις κερκίδες τραβούσε τα βλέμματα φιλάθλων, δημοσιογράφων, ακόμα και των παικτών!

Οι... Σαψάληδες βλέποντας τον Πανσερραϊκό να παραδίδεται από νωρίς άνευ μάχης στον ΠΑΣ και ουσιαστικά να μη του βάζει κανένα εμπόδιο για την πρόκριση, προσπάθησαν να γλεντήσουν και να πολεμήσουν το κρύο φωνάζοντας συνθήματα... άκρως αντίθετα με ότι συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου. Ζήτησαν κατάκτηση του κυπέλλου μέσα στην Αθήνα, αποθέωσαν παίκτες, πρόεδρο, τις... λεπτομέρειες και εμμέσως τον προπονητή και πανηγύρισαν τόσο γκολ όσα χρειαζόταν ο Πανσερραϊκός για να προκριθεί!

Κατά τα άλλα, οι "κόκκινοι" έδειξαν να έχουν το μυαλό τους στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές πριν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Το ελαφρυντικό των σημαντικών απουσιών των Μπανγκουρά, Γκουγκουλιά και Σιάκκα σε συνδυασμό και με την φορμαρισμένη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ως ένα σημείο όμως, γιατί οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ελάχιστες φορές έδειξαν διάθεση τουλάχιστον να προσπαθήσουν να κοντράρουν τους Γιαννιώτες.

Το παιχνίδι ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΣ Γιάννινα που όταν ήθελε και...πατούσε γκάζι έφτανε εύκολα στην περιοχή του Πανσερραϊκού και δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι σημαντικότερες ευκαιρίες των "λιονταριών" στο παιχνίδι έγιναν στο 89΄ και στο 90+2΄!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ (68' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας (59' Παντελίαδης), Καρασαλίδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης (55' Δ. Τριανταφύλλου), Σερέκας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος (62' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (69' Βίλα), Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (81' Ιωάννου), Ίλιτς




Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ίκαροι Σερρών - ΠΑΟΚ 65-82

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι Ίκαροι ηττήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού από τον ΠΑΟΚ με 65-82 σε ένα γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών.


Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που μετράει είναι η κίνηση ανθρωπιάς. Θυμίζουμε ότι τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στον σύλλογο "Σερραίες Μανούλες". 

Πριν το παιχνίδι βραβεύτηκαν ο Σερραίος βετεράνος πρώην παίκτης των Ικάρων και του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μακαράς, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης και Γιώργος Θεοδωράκος για την συμμετοχή τους στην περσινή εκπληκτική πορεία των Ικάρων στο πρωτάθλημα της Α2  η οποία τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς και ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του Σερραϊκού συλλόγου, Ζήσης Παπούδας.


Τέλος ο πρόεδρος των Ικάρων, Άρης Αθανασιάδης παρέλαβε μια ασπρόμαυρη μπάλα από τον αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Eπίσης ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Σερρών, Στέργιος Γαλάνης, παρέδωσε τα βραβεία στους παίκτες και το τεχνικό τιμ των Ικάρων για την κατάκτηση της 3ης θέσης την περισνή σαιζόν.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή του Σάββα Καμπερίδη στην αναμέτρηση. Ο παλιός καλαθοσφαιριστής των «κυανοκίτρινων» και νυν βοηθός προπονητή στον Άρη από την κερκίδα βρέθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων και στο δεύτερο ημίχρονο φόρεσε φανέλα, σορτς και μπήκε στο παρκέ. 

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-13, 31-27, 50-58, 65-82

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Συμεωνίδης 10 (1), Τότσιος 17, Νικολούδης 12 (2), Βοϊβατόπουλος 7, Ιωσηφίδης, Καπινιάρης 12, Λαφτσής 3 (1), Τράκας, Χατζηανδρέου 2, Παπαδόπουλος, Καμπερίδης 2

ΠΑΟΚ: Νικολόπουλος 3 (1), Αμπαράς 3 (1), Χαραλαμπίδης 14 (2), Κασελάκης 7 (1), Θεοδωράκος 10 (2), Γκάτζιας, Δέδας 16 (4), Μαργαρίτης 4, Παπαδόπουλος 14, Τσαϊρέλης 7, Καλλές 2, Κόνιαρης 2



Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Live Scores !!!






NBA Top 5 (20/12/2012)

Δείτε τις 5 καλύτερες φάσεις του NBA από τους αγώνες που έγιναν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012.





Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κλήρωση Europa League (Φάση των 32)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τις φάσεις των «32» και των «16» στο Γιουρόπα Λιγκ. 


Τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα έχουν ως εξής για τη φάση των «32», όπου οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 14 Φεβρουαρίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 21/2: 

1. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)
2. Ίντερ (Ιταλία)-Κλουζ (Ρουμανία)
3. Λεβάντε (Ισπανία)-Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ)
4. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία)-Λίβερπουλ (Αγγλία)
5. Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)-Μπορντό (Γαλλία)
6. Λεβερκούζεν (Γερμανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία)
7. Νιούκαστλ (Αγγλία)-Μέταλιστ Χάρκιβ (Ουκρανία)
8. Στουτγκάρδη (Γερμανία)-Γκενκ (Βέλγιο)
9. Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
10. Άγιαξ (Ολλανδία)-Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
11. Βασιλεία (Ελβετία)-Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ (Ουκρανία)
12. Ανζί Μαχάτσκαλα (Ρωσία)-Ανόβερο (Γερμανία)
13. Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)-Τσέλσι (Αγγλία)
14. Γκλάντμπαχ (Γερμανία)-Λάτσιο (Ιταλία)
15. Τότεναμ (Αγγλία)-Λιόν (Γαλλία)
16. Νάπολι (Ιταλία)-Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
Στη φάση των «16» οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν ως εξής (πρώτες αναμετρήσεις στις 7 Μαρτίου, ρεβάνς στις 14/3):
Νικητής 16-Νικητής 1
Νικητής 6-Νικητής 5
Νικητής 12-Νικητής 7
Νικητής 8-Νικητής 14
Νικητής 15-Νικητής 2
Νικητής 3-Νικητής 9
Νικητής 11-Νικητής 4
Νικητής 10-Νικητής 13



Κλήρωση Champions League (Φάση των 16)

Τρία πολύ δυνατά ζευγάρια έβγαλε η κληρωτίδα για τη φάση των "16" του Champions League με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.


Στα βαθιά έπεσαν Άρσεναλ και Μίλαν που θα τεθούν αντιμέτωπες με Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, ενώ το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι εκείνο της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι μόνο το μέγεθος των δύο συλλόγων, αλλά και η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο "Ολντ Τραφορντ" που καθιστα ιδιαίτερο το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών εκατομμυρίων, η Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά θα βρει τη Γιουβέντους, ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπες αναμένεται να είναι οι μάχες της Πόρτο με τη Μάλαγα και της Σαχτάρ με την Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Γαλατασαράι - Σάλκε
Σέλτικ - Γιουβέντους
Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου
Σαχτάρ - Ντόρτμουντ
Μίλαν - Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Βαλένθια - Παρί Σεν Ζερμέν
Πόρτο - Μάλαγα

Να σημειωθεί πως η ομάδα που αναγράφεται πρώτη έχει τη ρεβάνς εκτός έδρας και πως οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 12/13 και 19/20 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί 5/6 και 12/13 Μαρτίου.



Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

People Are Awesome 2012

Δείτε 3 βίντεο με τα πιο απίστευτα πράγματα που έγιναν το 2012 σε όλο τον κόσμο.


 





Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

NBA Top 10 (17/12/2012)

Δείτε τις 10 καλύτερες φάσεις του NBA από τους αγώνες που έγιναν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012.





Super League Ενημέρωση (18/8/2012)


Αποτελέσματα 15ης Αγωνιστικής

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012








Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012





 

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012



Δείτε τα βίντεο από τους αγώνες εδώ.

Βαθμολογία

Ομάδα Αγώνες Βαθμοί     +     -  ΔΙΑΦ.  Ν.  Ι.  H.







  1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15 39 35 10 +25 12 3 0







  2. Π.Α.Ο.Κ. 15 31 21 9 +12 9 4 2







  3. ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15 25 19 10 +9 7 4 4







  4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15 25 15 12 +3 6 7 2







  5. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 15 21 11 12 -1 6 3 6







  6. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15 21 15 14 +1 6 3 6







  7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15 21 17 20 -3 7 0 8







  8. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15 20 16 16 0 6 2 7







  9. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15 20 16 15 +1 5 7 3







10. Ο.Φ.Η. 15 17 16 18 -2 4 5 6







11. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15 16 13 18 -5 4 4 7







12. ΒΕΡΟΙΑ 15 15 10 17 -7 3 6 6







  -. SKODA ΞΑΝΘΗ 15 15 11 16 -5 3 6 6







14. ΑΡΗΣ 15 13 12 22 -10 2 7 6







15. A.E.K. 15 12 11 17 -6 3 3 9







  -. ΚΕΡΚΥΡΑ 15 12 7 19 -12 2 6 7








Πρόγραμμα 16ης Αγωνιστικής

Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013




ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - A.E.K. 17:15  NOVA


ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15  NOVA
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19:30  NOVA


Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013




ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15:00  NOVA


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15  NOVA
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 17:15  NOVA


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 19:30  NOVA



Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013



SKODA ΞΑΝΘΗ - Ο.Φ.Η. 19:30  NOVA

Στατιστικά
 

Σκορερ



1. ΤΖΕΜΠΟΥΡ 12| ΟΣΦΠ

2. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 9| ΠΑΟΚ

3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 7| ΠΑΝΘ


Ασιστ



1. ΑΜΠΝΤΟΥΝ 7| ΟΣΦΠ

2. ΡΑΓΙΟΣ 4| ΑΣΤ

3. ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ 3| ΠΑΟΚ
 



Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας