Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Εχασε το αεροπλάνο της επιστροφής ο Ρονάλντο !!!

Ο ...αφηρημένος Κριστιάνο Ρονάλντο ξέχασε να επιβιβαστεί στην πτήση της επιστροφής της Εθνικής Πορτογαλίας στη Λισσαβόνα και παρέμεινε επί σερά ετών στο αεροδρόμιο του Ντόνεσκ.

 

Το έκανε και αυτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Πορτογάλος αστέρας κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσει την πτήση της επιστροφής της Εθνικής Πορτογαλίας από το Ντόνεσκ στη Λισσαβόνα και να ταλαιπωρηθεί άνευ λόγου και αιτίας.
Ο Ρονάλντο εξέφρασε την επιθυμία να καθίσει στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και εν συνεχεία μετέβη σε κυλικείο του αεροδρομίου του Ντόνεσκ για να αγοράσει γλυκά. Η ώρα όμως πέρασε, ο άσος της Ρεάλ δεν το κατάλαβε, ουδείς από την αποστολή τον αναζήτησε (κάθονταν όλοι στο μπροστινό μέρος) και το αεροπλάνο απογειώθηκε χωρίς αυτόν!
"Προφανώς δεν έπρεπε να πάω για γλυκά" αστειέυτηκε στη συνέχεια ο Ρονάλντο ο οποίος όμως έπρεπε να περιμένει αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο για να πάρει την επόμενη πτήση. Ας πρόσεχε...



Απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων στον Γάζωρο

Ο ουρανός τον Σερρών άστραψε από τα πυροτεχνήματα, η κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων βάφτηκε "μπλε" και ο Εθνικός Γαζώρου Σερρών πανηγύρισε την Πέμπτη το βράδυ την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League2 και παράλληλα την άνοδο στη Football League.











Πρωταθλητής ο Εθνικός Γαζώρου !!!


Στην Β' Εθνική είναι και επίσημα πλέων ο Εθνικός Γαζώρου, αφού μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, στέφθηκε πρωταθλητής στον Βόρειο Όμιλο της Γ' Εθνικής και μπορεί να πανηγυρίζει για την άνοδό του. 
Την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο, πέτυχε ο Εθνικός Γαζώρου, αφού πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον Τύρναβο με σκορ 3-0 και έτσι κατέκτησε επίσημα το πρωτάθλημα στον Βόρειο όμιλο.
Το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής, ανάμεσα στον Εθνικό και τον Τύρναβο δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας από την Λάρισα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, μέλη της αποστολής του Τυρνάβου, να καταλήξουν στο νοσοκομείο.
Παρόλα αυτά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αποφάσισε να κατοχυρώσει το παιχνίδι στον Εθνικό, με την αιτιολογία ότι η αποστολή του Τύρναβου, δεν ήρθε ποτέ στη σέντρα για να ξεκινήσει ο αγώνας! Μάλιστα, εκτός από τον αγώνα που έχασε, ο Τύρναβος καλείται να πληρώσει και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Η ομάδα ζει ιστορικές στιγμές καθώς πανηγυρίζει την άνοδο στη Football League και αναμφίβολα είναι η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της ομάδας η οποία τα τελευταία 2 χρόνια πήρε συνεχόμενες ανόδους.

Μάλιστα άπαντες πλέον περιμένουν και μια φιέστα για να πανηγυριστεί η άνοδος όπως της πρέπει...

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 43
2. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 40
3. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 39



Προολυμπιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2012

Μετά την κλήρωση του Γενάρη, η εθνική ομάδα μπάσκετ, αν θέλει να πάει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου , πρέπει να κατακτήσει μιά απ τις 3 πρώτες θέσεις στο τουρνουά.

Στον πρώτο όμιλο αντιμέτωπη με Πουέρτο Ρίκο και Ιορδανία κληρώθηκε η «επίσημη» αγαπημένη, που «σταυρώνει» στα προημιτελικά (όπου προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε γκρουπ) με τον πρώτο ή δεύτερο του ομίλου που συνθέτουν Λιθουανία, Βενεζουέλα και Νιγηρία.




Οι όμιλοι

Α' Όμιλος: Ελλάδα, Πουέρτο Ρίκο, Ιορδανία.
Β' Όμιλος: Λιθουανία, Βενεζουέλα, Νιγηρία.
Γ' Όμιλος: Ρωσία, Δομινικανή Δημοκρατία, Κορέα.
Δ' Όμιλος: ΠΓΔΜ, Νέα Ζηλανδία, Ανγκόλα. 

Πρόγραμμα Εθνικής

02/07/2012: Ελλάδα - Ιορδανία
04/07/2012: Ελλάδα - Πουέρτο Ρίκο

Ρόστερ Εθνικής Ελλάδος

1. Βασιλειάδης Κώστας (Μπιλμπάο)
2. Ζήσης Νίκος (Σιένα)
3. Καββαδάς Βασίλης (Πανιώνιος)
4. Καϊμακόγλου Κώστας (Παναθηναϊκός)
5. Καλάθης Νικ (Παναθηναϊκός)
6. Μάντζαρης Βαγγέλης (Ολυμπιακός)
7. Μαυροειδής Δημήτρης (Μπιλμπάο)
8. Μπουρούσης Γιάννης (Αρμάνι Μιλάνο)
9. Μπράμος Μάικ (Γκραν Κανάρια)
10. Παπανικολάου Κώστας (Ολυμπιακός)
11. Πρίντεζης Γιώργος (Ολυμπιακός)
12. Σλούκας Κώστας (Ολυμπιακός)
13. Σπανούλης Βασίλης (Ολυμπιακός)
14. Φώτσης Αντώνης (Αρμάνι Μιλάνο)



Γερμανία - Ιταλία 1-2 (Euro 2012)

Η Ιταλία νίκησε 2-1 την Γερμανία στον ημιτελικό με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι και εξαιρετική εμφάνιση, έτσι θα είναι η αντίπαλος της Ισπανίας στον τελικό του Euro 2012 την Κυριακή στο Κιέβο.





Σκόρερς: 92' πέν. Μεσούτ Εζίλ / 20' και 36' Μπαλοτέλι
Γήπεδο: "National Stadium", Βαρσοβία
Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Με δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι η Ιταλία νίκησε 2-1 την Γερμανία στον ημιτελικό και έτσι θα είναι η αντίπαλος της Ισπανίας στον τελικό του Euro 2012 στο Κίεβο (Κυριάκη 1 Ιουλίου, 21:45).
Από ασίστ του Κασάνο ο super-Μάριο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 20' και από μπαλιά του Μοντολίβο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με άπιαστο σουτ στο 36'.

Γενικότερα η Ιταλία ήταν εξαιρετική, καθώς πέραν των όμορφων τερμάτων του Μπαλοτέλι κυρίευσε στον αγωνιστικό χώρο, έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ έβγαλε πολλές εντυπωσιακές φάσεις με ντρίμπλες και πάσες στο κέντρο, κυρίως με τον Πίρλο πρωταγωνιστή.

Η Γερμανία λίγο έλειψε να... αναστηθεί στις καθυστερήσεις, καθώς στο 92' κέρδισε πέναλτι με το χέρι του Μπαλτζαρέτι, αλλά με τους Ιταλούς να αδικούνται, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Κλόζε στον αμυντικό της Παλέρμο.

Ο Μεσούτ Εζίλ ευστόχησε από τα 11 βήματα και διαμόρφωσε το τελικό 1-2, δίνοντας απλά έντονο ενδιαφέρον στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Προϊστορία

Αυτός είναι ο τρίτος τελικός Euro για την Ιταλία, η οποία έχει νικήσει την Γιουγκοσλαβία το 1968 και έχει χάσει από την Γαλλία το 2002.
Οι Γερμανοί από την άλλη έμειναν στους 6 τελικούς (1972, 1976, 1980, 1992, 1996 και 2008) και στα 3 τρόπαια (1972, 1980 και 1996), ενώ δεν έχουν νικήσει ποτέ τους Ιταλούς σε 8 πλέον ματς σε μεγάλες διοργανώσεις (5 σε Μουντιάλ και 3 σε Euro).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ (71' Τόμας Μίλερ), Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Μεσούτ Εζίλ, Κρόος, Ποντόλσκι (46' Ρόις), Μάριο Γκόμεθ (46' Κλόζε).

ΙΤΑΛΙΑ
Μπουφόν, Μπαλτζαρέτι, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι, Μοντολίβο (64' Τιάγκο Μότα), Κασάνο (58' Ντιαμάντι), Μπαλοτέλι (70' Ντι Νατάλε). 

Για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Euro 2012 κάντε κλικ εδώ.



Ανεβαίνουν oι Ίκαροι, εάν εφαρμοστούν οι νόμοι.

  
Αποφασισμένοι να το... κυνηγήσουν μέχρι τέλους, το θέμα της ανόδου στην Α1, είναι οι Ίκαροι Σερρών. Μπορεί φαινομενικά να υπάρχει μια στασιμότητα στα δρώμενα των "κυανοκίτρινων", όμως αυτό οφείλεται στο ότι η διοίκηση έχει στρέψει αποκλειστικά την προσοχή της στον ενδεχόμενο προβιβασμό της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Στις Σέρρες εκτιμούν ότι έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες για να ανέβουν οι Ίκαροι στην Α1, μιας και δεν είναι λίγες οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας οι οποίες έχουν αποδεδειγμένα χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και εάν εφαρμοστούν οι νόμοι και οι κανονισμοί, δύσκολα θα πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αυτό βέβαια ίσχυε και κατά την περσινή περίοδο όπου και πάλι οι 'Ίκαροι ήταν... σταντ μπάι, όμως τα γνωστά... κουκουλώματα και μπαλώματα λειτούργησαν έτσι ώστε να συνεχίσουν στην Α1 ομάδες με τεράστια χρέη προς κάθε κατεύθυνση. Η διοίκηση της ομάδας από τη πλευρά της, προσπαθεί να πιέσει τον ΕΣΑΚΕ αλλά και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, να ορίσουν ακριβείς ημερομηνίες για να εξεταστούν οι φάκελοι των ομάδων, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να γνωρίζουν εάν θα προγραμματίσουν την ομάδα για την Α1 ή την Α2.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η συμμετοχή μιας ομάδας όπως οι Ίκαροι στο πρωτάθλημα της Α2, έχει γίνει πλέον ιδιαίτερα... ζημιογόνα. Οι Σέρρες είναι από τις πιο απομακρυσμένες πόλεις του πρωταθλήματος, γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα τα έξοδα μετακίνησης. Εάν αναλογιστούμε ότι πέρσι οι άνθρωποι της ομάδας δεν πήραν ούτε ένα Ευρώ από την ΕΟΚ για τις μετακινήσεις τους και σε συνδυασμό με την πλήρη απουσία επιχορήγησης, τότε γίνεται αντιληπτό γιατί οι Ίκαροι προτιμούν να κολυμπήσουν στα... βαθιά της Α1.



Βραζιλία - Ελλάδα 78-71 (Φιλικό)

Η Ελλάδα ηττήθηκε στο τελευταίο της τεστ πριν το Προλυμπιακό τουρνουά (78-71 από τη Βραζιλία), αν και το χειρότερο είναι ότι έχασε τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.


Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Γιώργος Πρίντεζης με 15 πόντους, ενώ διψήφιο νούμερο πόντων είχαν ακόμη οι Σπανούλης και Παπανικολάου.

Από τους Βραζιλιάνους ξεχώρισε ο αειθαλής Μαρσελίνιο Μασάδο με 22 πόντους.
Μάντζαρης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης και Μπουρούσης ήταν η πρώτη πεντάδα για την ελληνική ομάδα, που προηγήθηκε γρήγορα με 12-7 χάρη σε 10 πόντους του Πρίντεζη. 

Οι οικοδεσπότες του τουρνουά αντέδρασαν και πήραν το προβάδισμα (16-18), που έφτασε μέχρι και το +6 (18-24) στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου με πρωταγωνιστή τον Παπανικολάου ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στο 37-30, προτού το πρώτο μέρος ολοκληρωθεί με 39-36. 

Η Βραζιλία ανέκτησε την πρωτοπορία (41-43) και παρά την προσωρινή αντίδραση της ελληνικής ομάδας (50-46), έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο μπροστά στο σκορ (53-56), τη στιγμή που ο Μάντζαρης αποχωρούσε με πρόβλημα στον αστράγαλο. Με πρωταγωνιστή τον Μασάδο η Βραζιλία εδραίωσε το προβάδισμά της στην τέταρτη περίοδο φτάνοντας και στο +12 (66-78), προτού πάρει τη νίκη 78-71.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 39-36, 53-56, 71-78.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζήσης 8, Μπουρούσης 8, Σπανούλης 11, Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 11, Καλάθης 5, Μπράμος 3, Μαυροειδής 2, Καϊμακόγλου 8, Σλούκας, Μάντζαρης, Φώτσης.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Μασάδο 22, Ραουλζίνιο 3, Λάρι 3, Άλεξ 3, Χουέρτας 2, Βαρεζάο 9, Γκιλέρμε 5, Νενέ 5, Μαρκίνιος 17, Σπλίτερ 9.



Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Euro 2012 -> Γερμανία - Ιταλία σήμερα στις 21:45

Σήμερα (Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012) στις 21:45 στην ΕΤ1 θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία o δεύτερος ημιτελικός του Euro 2012 ανάμεσα στην Γερμανία και την Ιταλία.

Γερμανία - Ιταλία (21:45)

Δείτε τον αγώνα live εδώ ή εδώ.
Ακούστε τον αγώνα live εδώ.
Παρακολουθήστε την εξέλιξη του σκορ εδώ.

Δείτε ζωντανά όλους τους αγώνες του Euro 2012 και όχι μόνο, στη σελίδα μας Live Αγώνες.




Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία 99-69 (Φιλικό)

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας στο δεύτερο φιλικό της στο Σάο Κάρλος με 99-69.


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό τουρνουά στο Καράκας της Βενεζουέλας επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας με 99-69.

Οι διεθνείς μας έλεγξαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τον ρυθμό και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Επόμενο φιλικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τελευταίο πριν το Προολυμπιακό τουρνουά που αρχίζει στις 2 Ιουλίου θα είναι το ματς με τη Βραζιλία τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/06 στις 3:00).

Από την ομάδα του Ηλία Ζούρου δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος είχε ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από την αναμέτρηση με τη Νιγηρία και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί.

Τα δεκάλεπτα: 33-18, 55-30, 79-45, 99-69.

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης 8, Μπουρούσης 13, Ζήσης 7, Σπανούλης 7, Καλάθης 5, Φώτσης 12, Πρίντεζης 17, Παπανικολάου 10, Μπράμος 2, Μαυροειδής 2, Σλούκας 6, Μάντζαρης 2, Καββαδάς 8.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Μπάρτλετ 11, Κένι 4, Βούκονα 15, Ουέμπστερ 18, Τρούμαν 4, Λόου 2, Χένρι 2, Πλέτζερ 13, Άλεν, Μπλόχαμ, Φρανκ.



Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2012


 
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου 2012 είναι η 21η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, που διοργανώνεται υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ομοσπονδιας. Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, της Φιλανδίας μεταξύ 27 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2012. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η πόλη θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, το 1971 και το 1994 είναι οι άλλες φορές.









  • Ο Περικλής Ιακωβάκης ήταν το μεγάλο όνομα της κούρσας της δεύτερης σειρά των ημιτελικών των 400μ μετ εμποδίων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου και δεν διέψευσε την φήμη του. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 49.83 πίσω από τον Ουκρανό Στάνισλαβ Μενλικόβ.
  • Στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου προκρίθηκε και ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο Έλληνας αθλητής συμμετείχε στο πρώτο γκρουπ των προκριματικών και με επίδοση 16.55μ κατετάγη 9ος στη γενική κατάταξη.
  • Η Σάβα Λίκα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του ακοντισμού, αφού κατέλαβε την 3η θέση στο 1ο προκριματικό γκρουπ, με βολή στα 57.60μ.
  • Διπλή ελληνική παρουσία θα έχει η χώρα στον τελικό του επί κοντώ, που θα γίνει το Σάββατο με τις Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη, οι οποίες ξεπέρασαν τα 4,40 μέτρα.
  • Ο Γερβάσιος Φιλιππίδης έριξε 72.39μ. στον προκριματικό του ακοντισμού και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
  • Ο Ανδρέας Δημητράκης αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 800μ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Ελσίνκι.
  • Η Τόνια Στεργίου πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό του ύψος, όντας η μοναδική αθλήτρια που προκρίθηκε με άλμα κάτω από 1.90.
  • Εκτός τελικού έμεινε ο Μιχάλης Σταματόγιαννης στη σφαιροβολία, αφού και οι τρεις βολές του ήταν κάτω από τα 19 μέτρα και πολύ μακριά από το όριο των 20.30μ.
  • Τρεις Ελληνίδες θα λάβουν μέρος στον τελικό του τριπλούν, αφού οι Βούλα Παπαχρήστου, Αθανασία Πέρρα και Νίκη Πανέττα πήραν το εισιτήριο από τα προκριματικά.



Πορτογαλία - Ισπανία 0-0 (2-4 πεν.) (Euro 2012)

Η Ισπανία νίκησε με 4-2 την Πορτογαλία στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 κ.δ. και παράταση) και πέρασε στον τελικό του Euro 2012, όπου περιμένει Γερμανία ή Ιταλία. Τρίτος σερί τελικός για την "Furia Roja".




Γήπεδο: "Donbass Arena", Ντόνετσκ
Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Η Ισπανία προκρίθηκε στον τελικό του Euro 2012, καθώς νίκησε με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι την Πορτογαλία, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση του ημιτελικού ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρματα.
 
Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν η "Furia Roja" θα παίξει σε 3ο σερί τελικό μεγάλης διοργάνωσης, κάτι που έχει κάνει μόνο η Γερμανία (1972, 1974, 1976).
Οι Γερμανοί μάλιστα ενδεχομένως να είναι οι αντίπαλοι των Ισπανών την Κυριακή στον τελικό του Κιέβου, καθώς αντιμετωπίζουν την Ιταλία στον δεύτερο ημιτελικό την Πέμπτη (21:45).

Αν τα "πάντσερ" τα καταφέρουν κόντρα στην "σκουάντρα ατζούρα", τότε θα έχουμε επανάληψη του τελικού του Euro 2008, ενώ η Ισπανία αν πάρει το τρόπαιο θα γίνει η πρώτη που κατακτά 3 σερί μεγάλες διοργανώσεις (η Δ.Γερμανία είχε χάσει τον τελικό Euro 1976 από την Τσεχοσλοβακία του Πανένκα).

Η διαδικασία των πέναλτι ξεκίνησε ιδανικά για τους Πορτογάλους με τον Ρουί Πατρίσιο να αποκρούει την εκτέλεση του Τσάμπι Αλόνσο, αλλά εν συνεχεία έκανε το ίδιο ο Κασίγιας στην εκτέλεση του Ζοάο Μοουτίνιο.

Μετά από 5 γκολ (το τελευταίο με τον Σέρχιο Ράμος αλά... Πανένκα), ο Μπρούνο Άλβες εκτέλεσε το 4ο πέναλτι της Πορτογαλίας και αστόχησε με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τελικά δεν εκτέλεσε πέναλτι (ήταν στο πρόγραμμα για το 5ο), καθώς ο Σεσκ Φάμπρεγκας ευστόχησε στο 5ο της Ισπανίας και της χάρισε την νίκη-πρόκριση, με την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήγει στα δίχτυα.

Αυτή είναι η 4η φορά που η Ισπανία φτάνει στα ημιτελικά του Euro και σε όλες έχει προκριθεί στον τελικό, όπου έχει πάρει το τρόπαιο το 1964 και το 2008, ενώ έχει χάσει το 1984.

Η Πορτογαλία από την άλλη έφτασε επίσης για 4η φορά στα ημιτελικά, αλλά έχει μόνο έναν τελικό, τον χαμένο του 2004 από την Ελλάδα.

Τα πέναλτι

ΙΣΠΑΝΙΑ: Τσάμπι Αλόνσο... ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΡΟΥΙ ΠΑΤΡΙΣΙΟ!!
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ζοάο Μοουτίνιο... ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΚΑΣΙΓΙΑΣ!!
ΙΣΠΑΝΙΑ: Ινιέστα... ΓΚΟΛ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πέπε... ΓΚΟΛ
ΙΣΠΑΝΙΑ: Πικέ... ΓΚΟΛ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Νανί... ΓΚΟΛ
ΙΣΠΑΝΙΑ: Σέρχιο Ράμος... ΓΚΟΛ (αλά Πανένκα)
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Μπρούνο Άλβες... ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ!!!!!
ΙΣΠΑΝΙΑ: Φάμπρεγκας... ΓΚΟΛ!!!!!!

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ:
Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο (106' Κουστόντιο), Ραούλ Μεϊρέλες (113' Σιλβέστρε Βαρέλα), Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ούγκο Αλμέιδα (81' Νέλσον Ολιβέιρα).

ΙΣΠΑΝΙΑ:
Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι (87' Πέδρο), Τσάμπι Αλόνσο, Νταβίντ Σίλβα (60' Χεσούς Νάβας), Ινιέστα, Νεγκρέδο (54' Φάμπρεγκας).

Για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Euro 2012 κάντε κλικ εδώ.




Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Euro 2012 -> Πορτογαλία - Ισπανία σήμερα στις 21:45

Σήμερα (Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012) στις 21:45 στην ΕΤ1 θα διεξαχθεί στο Ντόνετσκ o πρώτος ημιτελικός του Euro 2012 ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία.

Πορτογαλία - Ισπανία (21:45)

Δείτε τον αγώνα live εδώ ή εδώ.
Ακούστε τον αγώνα live εδώ.
Παρακολουθήστε την εξέλιξη του σκορ εδώ.

Δείτε ζωντανά όλους τους αγώνες του Euro 2012 και όχι μόνο, στη σελίδα μας Live Αγώνες.



Ελλάδα - Νιγηρία 88-76 (Φιλικό)

Πρώτο δείγμα θετικό για την εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ η οποία επικράτησε τα ξημερώματα της Νιγηρίας με 88-76.


Σε αγώνα που έγινε για το τουρνουά του Σαο Πάολο της Βραζιλίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γαλανόλευκης ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας, οι παίκτες του Ηλίου Ζούρου εμφάνισαν δύο πρόσωπα στο παρκέ.

Η ελληνική ομάδα αν και ξεκίνησε καλά, δεν είχε ρυθμό στη 2η και την 3η περίοδο, ωστόσο ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό στο τέλος και έφτασε στην επικράτηση.
Κορυφαίος ο Σπανούλης ο οποίος σημείωσε 20 πόντους με τον Πρίντεζη να τον ακολουθεί σε απόδοση με 15 πόντους στο ενεργητικό του.

Επόμενο φιλικό για την Εθνική μας ομάδα με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία, τα ξημερώματα Πέμπτης (28/06 στις 01.00).

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 42-45, 62-64, 88-76.

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης 3, Μπουρούσης 10, Ζήσης 10, Σπανούλης 20, Καλάθης 12, Φώτσης 3, Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 6, Μαυροειδής 3, Μάντζαρης 3, Σλούκας 3, Μπράμος, Καϊμακόγλου, Καββαδάς.

ΝΙΓΗΡΙΑ: Σκιν 11, Ιμπέκουε 2, Ντιόγκου 17, Αλ Φαρούκ 8, Νταγκουντούρο 9, Ογκούτσι 7, Άρτσιμπονγκ 4, Αλάντε 16, Ογιεντέζι 2, Ογκμπούζα.




Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

NBA news (26/6/2012)

 
Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου υποδέχτηκε τους Μαϊάμι Χιτ στην καθιερωμένη παρουσίαση των Πρωταθλητών στην πόλη τους. Στο γήπεδο ήταν συγκεντρωμένοι 15.000 άνθρωποι και πολλοί άλλοι αποθέωσαν τους Πρωταθλητές κατά την διάρκεια της διαδρομής τους προς το γήπεδο με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να δηλώνει:

"Είναι το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Να βρίσκομαι εδώ και να κρατάω το τρόπαιο του Πρωταθλητή, να το αγκαλιάζω και να μην θέλω να το αφήσω ποτέ". Όλοι παίκτες παρουσιάστηκαν και όταν ο Μάικ Μίλερ και ο Σέιν Μπατίερ πήραν το λόγο είπαν με ένα στόμα: "Ευχαριστώ στους Ουέιντ, ΛεΜπρόν, Μπος για αυτό το τρόπαιο"! Στη συνέχεια ο Ουέιντ φώναξε: "Είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο" και ο Μπος συμπλήρωσε: "δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ χωρίς εσάς".

Ο προπονητής της ομάδας Έρικ Σποέλστρα έβγαλε από την πλευρά του ένα παράπονο τονίζοντας: "Πολλοί μας έκαναν κριτική και μας είχαν θέσει εκτός. Ποτέ όμως δεν εκτίμησαν ότι αυτή η ομάδα ήταν και είναι σαν οικογένεια. Όλοι οι παίκτες έπρεπε κάτι να θυσιάσουν, είτε λεφτά είτε ευκαιρίες είτε χρόνο συμμετοχής για να είναι μέλη αυτού του συλλόγου. Και όλα αυτά έγιναν για μία στιγμή σαν αυτή".



Ένας απόλυτα επιτυχημένος κύκλος παρουσίας στον προεδρικό θώκο των Ιντιάνα Πέισερς είναι έτοιμος να κλείσει για τον Λάρυ Μπερντ. Ο βετεράνος παίκτης επικαλούμενος λόγους υγείας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου των "Ινδιάνων" μετά από περίπου μία δεκαετία που επισφραγίστηκε από την πλήρη ανοικοδόμηση του ρόστερ και την είσοδο στα φετινά πλέι οφ.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο πως η αποχώρησή του οφείλεται αποκλειστικά σε λόγους υγείας, ενώ θα παραμείνει ένα χρόνο μακριά από κάθε επαγγελματική ασχολία πριν αποφασίσει την επιστροφή του στον "μαγικό κόσμο".

Διάδοχος του "καλύτερου παράγοντα της χρονιάς" θα είναι ο… προκάτοχός του, Ντόνι Ουόλς, ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην προεδρία της Ιντιάνα και να συνεχίσει το απολύτως επιτυχημένο έργο του Μπερντ.




Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ 2012

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ Ανδρών


ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

26/06/2012:  Ελλάδα-Νιγηρία
27/06/2012:  Νέα Ζηλανδία-Ελλάδα
28/06/2012:  Βραζιλία-Ελλάδα 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2012 

Χώρα: ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Hμερομηνία: 2-8/7/2012
Α’ Όμιλος:  Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο - Ιορδανία
Β’ Όμιλος:  Λιθουανία – Βενεζουέλα - Νιγηρία
Γ’ Όμιλος:  Ρωσία – Άγιος Δομίνικος - Κορέα

Δ’ Όμιλος:  Σκόπια – Νέα Ζηλανδία - Αγκόλα

02/07/2012:  Ελλάδα - Ιορδανία
04/07/2012:  Ελλάδα - Π. Ρίκο




Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Euro 2012 -> Ημιτελικοί και Τελικός


Hμιτελικοί

27/6
1.Πορτογαλία - Ισπανία (Ντόνετσκ)

28/6
2.Γερμανία - Ιταλία (Βαρσοβία)


Τελικός

28/6
Νικητής 1 - Νικητής 2 (Κίεβο)

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στις 21:45
και μπορείτε να τους δείτε στη σελίδα μας Live Αγώνες.




Αγγλία - Ιταλία 0-0 (2-4 πεν.) (Euro 2012)

Έστω και στα πέναλτι η Ιταλία επικράτησε δίκαια της Αγγλίας (με 4-2), έπειτα από το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Αντίπαλος της Γερμανίας στον ημιτελικό οι Ιταλοί, μοιραίοι για τους Άγγλους στα πέναλτι οι Άσλεϊ Γιανγκ και Άσλεϊ Κόουλ, ήρωας ο Μπουφόν, μάγκας ο Πίρλο.



Γήπεδο: "Olympic Stadium", Κίεβο
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

Η Ιταλία νίκησε με 4-2 την Αγγλία στην διαδικασία των πέναλτι και έτσι θα αντιμετωπίσει την Γερμανία στον ημιτελικό του Euro 2012 την ερχόμενη Πέμπτη (Πορτογαλία - Ισπανία την Τετάρτη).

Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αλλά το ματς ήταν εξαιρετικό, με πολλές φάσεις, όμως με τους "ατζούρι" να είναι πολύ καλύτεροι.
Στην διαδικασία των πέναλτι αρχικά χάρηκαν οι Άγγλοι μετά το άστοχο πέναλτι του Μοντολίβο, αλλά αστόχησε και ο Άσλεϊ Γιανγκ (οριζόντιο δοκάρι), έτσι αποκαταστάθηκε η ισορροπία.

Πριν τον Άσλεϊ Γιανγκ είχε εκτελέσει ο Αντρέα Πίρλο και σκόραρε με φανταστική εκτέλεση αλά... Πανένκα και πραγματικά ενθουσίασε τους Ιταλούς, αλλάζοντας την ψυχολογία.

Μετά και το δοκάρι του Γιανγκ όλα ήταν διαφορετικά, ο Νοτσερίνο σκόραρε για την Ιταλία για να ακολουθήσει η εκτέλεση του Άσλεϊ Κόουλ, με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει.

Η πρόκριση ήταν στα πόδια του Αλεσάντρο Ντιαμάντι, ο άσος της Μπολόνια ευστόχησε και χάρισε την πέρα για πέρα δίκαιη πρόκριση στους "4" για την Ιταλία.
Η "σκουάντρα ατζούρα" πέρασε στα ημιτελικά για 5η φορά στην ιστορία της και θα αντιμετωπίσει την Γερμανία την Πέμπτη, ενώ θα έχει προηγηθεί την Τετάρτη ο ημιτελικός, Πορτογαλία - Ισπανία.

ΑΓΓΛΙΑ:
Χαρτ, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Λέσκοτ, Άσλεϊ Κόουλ, Σκοτ Πάρκερ (94' Χέντερσον), Τζέραρντ, Μίλνερ (61' Γουόλκοτ), Άσλεϊ Γιανγκ, Ρούνεϊ, Γουέλμπεκ (60' Κάρολ).

ΙΤΑΛΙΑ:
Μπουφόν, Αμπάτε (91' Μάτζο), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπαλτζαρέτι, Πίρλο, Μαρκίζιο, Ντε Ρόσι (80' Νοτσερίνο), Μοντολίβο, Κασάνο (78' Ντιαμάντι), Μπαλοτέλι.

Για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Euro 2012 κάντε κλικ εδώ.




Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Euro 2012 -> Αγγλία - Ιταλία σήμερα στις 21:45

Σήμερα (Κυριακή 24 Ιουνίου 2012) στις 21:45 στην ΕΤ1 θα διεξαχθεί στο Κίεβο o τέταρτος προημιτελικός του Euro 2012 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Αγγλία - Ιταλία (21:45)

Δείτε τον αγώνα live εδώ ή εδώ.
Ακούστε τον αγώνα live εδώ.
Παρακολουθήστε την εξέλιξη του σκορ εδώ.

Δείτε ζωντανά όλους τους αγώνες του Euro 2012 και όχι μόνο, στη σελίδα μας Live Αγώνες.




NBA news (24/6/2012)

Miami Heats - Oclahoma City Thunder 121-106

Πρωταθλητές οι Χιτ


Πρωταθλητές για δεύτερη φορά στην ιστορία τους στέφθηκαν οι Μαϊάμι Χιτ (η πρώτη ήταν το 2006), αφού μετά τη νίκη τους με 121-106 επί των Θάντερ τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/6) έκαναν το 4-1 στη σειρά των τελικών και πήραν το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Αυτή ήταν και μια προσωπική δικαίωση  για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος πήρε το πρώτο του δαχτυλίδι, αλλά και το βραβείο του ΜVP των τελικών. Παράλληλα αυτό το πρωτάθλημα ήταν τεράστια επιτυχία συνολικά για την Big- 3 των Χιτ (Τζέιμς, Ουέιντ, Μπος), η οποία δημιουργήθηκε για να κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα και παρά την περσινή αποτυχία και την ήττα στους τελικούς από τους Μάβερικς φέτος επέστρεψε πιο δυνατή. 

Ο ΛεΜπρόν δικαιώθηκε αφού είχε ακούσει πάρα πολλά για το γεγονός ότι δεν είχε πάρει τίτλο. Αυτός  απέδειξε ότι είναι πραγματικός ηγέτης και το τριπλ - νταμπλ που έκανε με 26 πόντους, 11ριμπάουντ και 13 ασίστ στον πέμπτο τελικό ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια σειρά από καταπληκτικές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήρωας από το πουθενά για το Μαϊάμι ήταν ο Μάικ Μίλερ, ο οποίος είχε 23 πόντους με 7/8 τρίποντα. Επιπλέον οι Χιτ ισοφάρισαν το ομαδικό ρεκόρ τριπόντων σε τελικούς με τα 14/26 που έβαλαν.



ΧΙΤ (Σποέλστρα): Τζέιμς 26 (11ριμπ., 13ασ.), Μπατίερ 11 (3/7τριπ.), Μπος 24 (7ριμπ., 1/1τριπ.), Ουέιντ 20 (8ριμπ.), Τσάλμερς 10 (7ασ., 2/4τριπ.), Μίλερ 23 (7/8τριπ.), Χάσλεμ 1, Κόουλ 3 (1), Τζ. Τζόουνς, Τζ. Χάουαρντ, Τουριάφ, Τ. Χάρις 3.

ΘΑΝΤΕΡ (Μπρουκς): Ντουράντ 32 (11ριμπ., 3/6τριπ.), Ιμπάκα 9, Πέρκινς 2, Σεφολόσα, Ουέστμρουκ 19 (4/20σουτ, 11/13βολ.), Χάρντεν 19 (3), Κόλισον 2, Φίσερ 11 (3), Κουκ 2, Άλτριχ 2, Χέιγουρντ 2, Άϊβι 6 (2).

Link: http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article



Ισπανία - Γαλλία 2-0 (Euro 2012)

Η Ισπανία νίκησε 2-0 την Γαλλία χάρη σε δύο γκολ του Τσάμπι Αλόνσο, σε έναν κακό προημιτελικό, έτσι θα είναι η αντίπαλος της Πορτογαλίας στον ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης.


Ισπανία - Γαλλία 2-0 από liendrocito


Σκόρερ: 19' και 91' πέν. Τσάμπι Αλόνσο

Γήπεδο: "Donbass Arena", Ντόνετσκ

Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)


Με δύο γκολ του Τσάμπι Αλόνσο η Ισπανία νίκησε 2-0 την Γαλλία και πέρασε στα ημιτελικά του Euro 2012, όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία την Τετάρτη (27/06).

Ο προημιτελικός ήταν απλά... κακός, ένα παιχνίδι χωρίς θέαμα, με την Γαλλία να είναι ανύπαρκτη και να πληρώνει τις κακές επιλογές του Λοράν Μπλαν.

Η Ισπανία έπαιξε ξανά χωρίς επιθετικό, χωρίς να προσφέρει θέαμα, παρά μόνο πολλές πάσες. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19' στην μοναδική της φάση στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος στις καθυστερήσεις με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η "Furia Roja" κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Euro για 4η φορά στην ιστορία της, ενώ στις 3 προηγούμενες σε όλες έχει φτάσει στον τελικό (1964, 1984 και 2008, δεν το πήρε μόνο το '84).


ΙΣΠΑΝΙΑ

Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο, Νταβίντ Σίλβα (65' Πέδρο), Ινιέστα (84' Καθόρλα), Φάμπρεγκας (67' Τόρες).

 

ΓΑΛΛΙΑ

Λορίς, Ρεβεγιέρ, Ραμί, Κοσιελνί, Κλισί, Μ'Βιλά (79' Ζιρού), Καμπάγ, Μαλουντά (65' Νασρί), Ντεμπουσί (64' Μενέζ), Ριμπερί, Μπενζεμά.


Για το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Euro 2012 κάντε κλικ εδώ.



Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Euro 2012 -> Αποτελέσματα και Πρόγραμμα



Προημιτελικοί

21/6
1.Τσεχία - Πορτογαλία 0-1

22/6
2.Γερμανία - Ελλάδα 4-2

23/6
3.Ισπανία - Γαλλία 2-0

24/6
4.Αγγλία - Ιταλία 0-0 (2-4 πεν.)

Hμιτελικοί

27/6
5.Πορτογαλία - Ισπανία 0-0 (2-4 πεν.)

28/6
6.Γερμανία - Ιταλία


Τελικός

28/6
Νικητής 5 - Νικητής 6

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στις 21:45
και μπορείτε να τους δείτε στη σελίδα μας Live Αγώνες.



Euro 2012 -> Ισπανία - Γαλλία σήμερα στις 21:45

Σήμερα (Σάββατο 23 Ιουνίου 2012) στις 21:45 στην ΕΤ1 θα διεξαχθεί στο Ντόνετσκ o τρίτος προημιτελικός του Euro 2012 ανάμεσα στην Ισπανία και την Γαλλία.

Ισπανία - Γαλλία (21:45)

Δείτε τον αγώνα live εδώ ή εδώ.
Ακούστε τον αγώνα live εδώ.
Παρακολουθήστε την εξέλιξη του σκορ εδώ.

Δείτε ζωντανά όλους τους αγώνες του Euro 2012 και όχι μόνο, στη σελίδα μας Live Αγώνες.




Η πορεία της Εθνικής Ελλάδος στο Euro 2012

Συγχαριτήρια στην εθνική Ελλάδος που μας έκανε όλους περίφανους. Απολαύστε την πορεία της στο Euro 2012 μέσα από φωτογραφίες.


Το πούλμαν της Εθνικής μας


Η υποδοχή των Πολωνών


Η προετοιμασία των διεθνών μας



Ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου (Ελλάδα-Πολωνία)


Η αποβολή του Παπασταθόπουλου (Ελλάδα-Πολωνία)


Το γκολ του Σαλπιγγίδη (Ελλάδα-Πολωνία)


Το χαμένο πέναλτι του Καραγκούνη (Ελλάδα-Πολωνία)


Η ενδεκάδα της Εθνικής (Ελλάδα-Τσεχία)


Απογοητευμένοι οι διεθνείς στο ξεκίνημα και το γρήγορο 0-2 (Ελλάδα-Τσεχία)


Προβληματισμένος ο Σάντος μετά από ένα άσχημο πρώτο μέρος (Ελλάδα-Τσεχία)


Τραυματισμός του Χαλκιά (Ελλάδα-Τσεχία)


Ο Γκέκας μείωσε αλλά η Ελλάδα δεν απέφυγε την ήττα (Ελλάδα-Τσεχία)


Σπαρτιάτες


Οι "εκλεκτοί" του Σάντος στο Ελλάδα-Ρωσία


Ο Καραγκούνης σουτάρει...


...και ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ





Οι διεθνείς μας αφιερώνουν το γκολ στον Αβραάμ Παπαδόπουλο


Τρελοί πανηγυρισμοί μετά την πρόκριση









Πιλάβιος και Μέρκελ


Απογοητευμένος ο Καραγκούνης. Δεν μπορούσε να παίξει


Η ενδεκάδα του Σάντος στο ματς με την Γερμανία


Ο Τζαβέλλας έκανε ένεση ξυλοκαΐνης και έπαιξε (Ελλάδα-Γερμανία)


Ο Λαμ έχει ανοίξει το σκορ και το πανηγυρίζει


Ο Σαμαράς ισοφαρίζει...


... και η Ελλάδα είναι μια αγκαλιά


Οι Γερμανοί παίρνουν μπρος...





... και το ταξίδι τελειώνει

 


Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας