Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

2000 προβολές !!!!!!


Ευχαριστούμε τους επισκέπτες που μας επισκέπτονται καθημερινά!
 Φτάσαμε τις 2000 προβολές !!!

Μπλέκουν Σάχα στα στημένα


Σύμφωνα με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι ο Σεμπάστιαν Σάχα.. έπρεπε να έχει μειωμένη απόδοση σε αγώνες της ΑΕΚ.
Ο Θωμαΐδης δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» της Θεσσαλονίκης ότι ο Κωνσταντινίδης στην κατάθεση του στον αντιεισαγγελέα Χαράλαμπο Μαστραντωνάκη υποστήριξε ότι ο μάνατζερ του Αργεντίνου τερματοφύλακα είχε επικοινωνία με έναν εκ των προφυλακισθέντων για τα στημένα, πριν τον αγώνα της Ένωσης με τον Ολυμπιακό Βόλου και του ζητήθηκε να έχει μειωμένη απόδοση ο γκολκίπερ.
Πέραν αυτού, τόνισε ότι ακόμη δύο παίκτες της ΑΕΚ φέρονται να είναι μπλεγμένοι στις 39.000 συνομιλίες για τα στημένα.

Link:http://www.serressport.gr/index.php?mod=showarticles&id=922&article=saha

Το απίστευτο ρεκόρ του Williams!


Η σπουδαία εμφάνιση των Timberwolves στο Los Angeles συνδυάστηκε με ένα εκπληκτικό ρεκόρ του Derrick Williams. Διαβάστε τι πέτυχε ο rookie forward για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ!

Η δεύτερη φετινή νίκη στο Los Angeles ήταν ίσως η καλύτερη φετινή εμφάνιση των Timberwolves, που είχαν κερδίσει τους Clippers και στις 20 του περασμένου Ιανουαρίου. Το σκηνικό αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό, με τους Michael Beasley - Derrick Williams να σκοράρουν μαζί 54 πόντους (!) ερχόμενοι από τον πάγκο και να διαλύουν κάθε αμυντικό πλάνο του Vinny Del Negro που δεν ήξερε πως να τους σταματήσει.

Κι αν οι 27 πόντοι που πέτυχαν έκαστος οι δυο forward δεν σας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση, διαβάστε τι πέτυχε ο Williams και θα καταλάβετε πόσο σπουδαία ήταν η εμφάνισή του. Ο παίκτης που επέλεξαν οι Λύκοι στο νούμερο δυο του draft τον περασμένο Ιούνιο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κατάφερε να τελειώσει έναν αγώνα με 90% στα σουτ (μίνιμουμ 10 προσπάθειες), συνδυάζοντας αυτό το ποσοστό με το απόλυτο (100%) στα τρίποντα (μίνιμουμ 4 προσπάθειες) και τις βολές (μίνιμουμ 5 προσπάθειες)!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, κανείς παίκτης δεν είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος σύμφωνα με την εταιρεία που ασχολείται με την στατιστική του ΝΒΑ. Ο Williams απέφυγε να μιλήσει για το κατόρθωμά του, όμως είναι σίγουρο ότι αισθάνεται περήφανος. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους των Timberwolves που σιγά-σιγά δικαιώνονται για την επιλογή τους να τον "τσιμπήσουν" στο draft του 2011.

Link:http://master.ylmz.com/article/1671884/to-apisteuto-rekor-tou-williams

NBA Αποτελέσματα

  • Οι Sixers κέρδισαν τους Pistons για τρίτη συνεχόμενη φορά με περισσότερους από 20 πόντους διαφορά χωρίς να ξεπεράσουν τους 100 στην επίθεση κάτι που μόνο οι Lakers του George Mikan είχαν κάνει μέχρι σήμερα.

  • Η Philadelphia επιβλήθηκε του Detroit με 97-68, ενώ στις 6 Ιανουαρίου το είχε κερδίσει 96-73 και στις 28 του ίδιου μήνα είχε επικρατήσει πάλι 95-74. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί εδώ και 59 χρόνια, αφού η μοναδική ομάδα που το είχε πετύχει έως τώρα ήταν οι Minneapolis Lakers τη σεζόν 1952/53.

  • Με ηγέτη τον George Mikan η ομάδα του John Kudla τότε είχε πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες επί των Baltimore Bullets με περισσότερους από 20 πόντους διαφορά χωρίς η ίδια να ξεπεράσει τους 100. Η πρώτη ήρθε στις 5 Νοεμβρίου του 1952 με σκορ 97-75 χάρη στους 21 πόντους του Slater Martin και οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο μήνα.

  • Την 1η Δεκεμβρίου οι Lakers κέρδισαν 89-67 με τον Mikan να έχει 17 πόντους και τον Vern Mikkelsen να προσθέτει άλλους τόσους, ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς έφτασαν στο 3/3.  Οι 19 πόντοι του George Mikan και οι 15 του Jim Pollard βοήθησαν τους να επιβληθούν με 82-56.

  • Αφού έκαναν την αρχή σε πρώτη φάση οι Sixers σίγουρα θα ήθελαν να έχουν παρόμοιο ρεκόρ με τους Lakers εκείνης της εποχής που είχαν πετύχει 48 νίκες σε 70 αγώνες στην κανονική περίοδο και στη συνέχεια είχαν κατακτήσει το πρώτο από τα τρία σερί πρωταθλήματα τους. Οσο για αυτό η ομάδα του Doug Collins μπορεί να μην είναι φαβορί φέτος, αλλά με μια καλή ανταλλαγή μέχρι τις 15 Μαρτίου μπορεί οι ισορροπίες να αλλάξουν. Αλλωστε στα playoffs πάντα καραδοκεί μια έκπληξη. 
Link: http://nba.sport24.gr/article/1671389/kan-to-opws-o-mikan

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

High-Low

Χάρης Σταύρου


Σε ρυθμούς All Star Game κινείται η ανασκόπηση της εβδομάδας που μας πέρασε. Γιατί ο Derrick Rose ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της και τι έκαναν ο Dwyane Wade με τον David Stern για να μπει αρνητικό πρόσημο μπροστά από το όνομά τους; Διαβάστε τις λεπτομέρειες στη στήλη High-Low του NBA Greece.

Το All Star Game κυριάρχησε την εβδομάδα που μας πέρασε και η στήλη High-Low δεν θα μπορούσε παρά να κινηθεί στους ρυθμούς του. Οι πρωταγωνιστές της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής γεμίζουν τις επιλογές μας, με τους Rose, Durant, Bryant, αλλά και τους Love, Jeremy Evans να έχουν την τιμητική τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Dwyane Wade-David Stern που έκαναν από ένα φάουλ ο καθένας, με αποτέλεσμα να φιλοξενούνται στις Low επιλογές μας. Διαβάστε αναλυτικά και επιλέξτε τις παραπομπές για να βρεθείτε στο... original κείμενο κάθε επιλογής.


HIGH

1) Derrick Rose

Είναι high γιατί: Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γι' αυτόν ονειρική. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 14 ετών με την Adidas που θα του αποφέρει από 180 μέχρι 260 εκατομμύρια δολάρια (!), άκουσε στη συνέχεια τον LeBron James να δηλώνει ότι "αυτός έχει αλλάξει την έννοια του όρου play maker" και κέρδισε ακόμα περισσότερους πόντους στην εκτίμησή μας αποφεύγοντας να χορέψει πλάι στους τέσσερις συμπαίκτες του στη βασική πεντάδα της Team East κατά την παρουσίασή τους πριν το ματς της Κυριακής.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας από τους διασημότερους αστέρες του ΝΒΑ, ο Rose παραμένει ταπεινός. Δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά του, προτιμά να μιλάει με τις πράξεις του στο παρκέ και γι' αυτό το λόγο θα κάνει σπουδαία καριέρα. Είναι ήδη ο Βασιλιάς του Chicago, το πρόσωπο της Adidas και το παράδειγμα επαγγελματία για κάθε αθλητή που σέβεται τον εαυτό του.

2) Kobe Bryant

Είναι high γιατί: Έχει φάει τα All Star Game με το κουτάλι, έχει κερδίσει τέσσερις φορές το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και στο Orlando έκανε αυτό που όλοι περίμεναν. Ξεπέρασε τον Michael Jordan σε σύνολο πόντων, έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΝΒΑ και συνεχίζει... Μνεία πρέπει να γίνει φυσικά και στον LeBron James, που με τα έξι εύστοχα τρίποντα που πέτυχε ισοφάρισε την επίδοση του Mark Price. Ακόμα κι εδώ πάντως, ο Kobe επικράτησε στη μονομαχία του με τον σταρ των Heat, αφού στην κρίσιμη φάση τον προκάλεσε να σουτάρει "την αναθεματισμένη μπάλα". Τι έκανε ο James; Πάσαρε λάθος και έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα της Ανατολής.

3) Kevin Durant

Είναι high γιατί: Όπως και ο Rose, επιλέγει να χτίζει τον προφίλ του με πράξεις στο παρκέ. Ο σταρ των Thunder απόλαυσε το All Star Weekend, μπήκε από το παράθυρο στον διαγωνισμό τριπόντων για να καλύψει τη θέση του τραυματία Joe Johnson και διεκδίκησε τον τίτλο του κορυφαίου μπόμπερ χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Kevin Love. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στον αγώνα της Κυριακής, τον οποίο αντιμετώπισε με σοβαρότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο, απείλησε το απόλυτο ρεκόρ των 42 πόντων του Wilt Chamberlain που κρατάει από το 1962 και απέδειξε ακόμα και σε αυτό το παιχνίδι ότι σκοπεύει να κυριαρχήσει για πολλά χρόνια. Η ατάκα "τέτοια All Star Game θέλει να βλέπει ο κόσμος" είναι ενδεικτική του ανταγωνιστικού πνεύματος που τον διακρίνει.

4) Jeremy Evans

Είναι high γιατί: Ελάχιστοι τον γνώριζαν, όλοι όμως έμαθαν ότι πρόκειται για έναν από τους πιο αλτικούς παίκτες στον κόσμο. Όπως και ο Durant, έτσι και ο Evans μπήκε από το παράθυρο στον διαγωνισμό καρφωμάτων, αντικαθιστώντας τον τραυματία Iman Shumpert. Στην πρώτη του προσπάθεια αποδοκιμάστηκε, όμως η δεύτερη και η τρίτη ήταν εξαιρετικές. Πρώτα πέρασε πάνω από τον Gordon Hayward καρφώνοντας ταυτόχρονα δυο μπάλες και στη συνέχεια πήδηξε πάνω από έναν ταχυδρόμο μιμούμενος τον θρυλικό Karl Malone. Ο forward των Jazz παίζει ελάχιστα στο πρωτάθλημα, αλλά ο κόσμος που έκρινε για πρώτη φορά την έκβαση του διαγωνισμού, μάλλον τον λάτρεψε.

5) Kevin Love

Είναι high γιατί: Είναι ίσως ο πιο πλήρης power forward αυτή τη στιγμή σε όλο το ΝΒΑ. Εντάξει, δεν μάθαμε στο Orlando ότι μπορεί να σουτάρει, όμως πόσοι περίμεναν ότι ο παίκτης των Timberwolves θα κερδίσει τον διαγωνισμό τριπόντων; Ο Love βελτιώνει συνεχώς το παιχνίδι του, είναι σταρ, έχει αυτοπεποίθηση και αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, είναι σίγουρο ότι θα αφήσει εποχή. Όταν έμαθε ότι θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του κορυφαίου σουτέρ, είχε δηλώσει πως "Θα πάω για να κερδίσω, ξέρω ότι μπορώ και θα το αποδείξω και στην πράξη". Μακάρι κάθε παίκτης να είχε την αυτοπεποίθησή του.

6) Kyrie Irving

Είναι high γιατί: Στο Rookie Challenge της Παρασκευής έκανε πράγματα και θαύματα. Καλά τα καρφώματα χωρίς αντίπαλο του Blake Griffin, όμορφες οι πάσες του Ricky Rubio, όμως η ουσία είναι αυτή που μετράει, ακόμη και σε τέτοιους αγώνες. Γι' αυτό και ο play maker των Cavaliers εκτέλεσε την Team Shaq με 34 πόντους και 8/8 τρίποντα. Ο Irving είναι στα 20 του και με μόλις δυο μήνες στο ΝΒΑ ένας από τους καλύτερους play maker του πρωταθλήματος και σε 2-3 χρόνια θα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους. Το ζητούμενο, βέβαια, είναι να ξεφύγει η ομάδα του Cleveland από τη μετριότητα, ώστε να μην εξελιχθεί ο νεαρός σκόρερ στον νέο John Wall που φέτος επηρεάζεται από τη συνολικά κακή εικόνα των Wizards.

7) Tony Parker

Είναι high γιατί: Όλα του πηγαίνουν δεξιά, ακόμη κι όταν μιλάμε για τον διαγωνισμό επιδεξιοτήτων που κατέκτησε φέτος ο Γάλλος σταρ των San Antonio Spurs. Εχει το πόδι κολλημένο στο γκάζι από την πρώτη μέρα της φετινής περιόδου, απολαμβάνει στα 30 του την 11η σεζόν στο ΝΒΑ και έχει αφήσει στο παρελθόν τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούσαν. Το γεγονός ότι το έπαθλο του Skills Challenge ήταν μια υποτροφία 25 χιλιάδων δολαρίων του έδωσε κίνητρο και η νίκη του επί των Deron Williams, Rajon Rondo, Russell Westbrook, Kyrie Irving, John Wall είναι άλλο ένα ξεχωριστό παράσημο στο πλούσιο βιογραφικό του.

8) Russell Westbrook

Είναι high γιατί: Αν κάποιος ξεχώρισε μετά τους Durant, James, Bryant στο παιχνίδι της Κυριακής, αυτός ήταν ο σταρ των Thunder. Σκόραρε 17 από τους 21 πόντους του στη δεύτερη περίοδο, επιτέθηκε στο αντίπαλο καλάθι με απίστευτη μανία, κυριάρχησε στα στιγμιότυπα και σε ένα ματς που μεταδόθηκε σε κάθε γωνιά του πλανήτη, απέδειξε ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν άλλο αστέρα του πρωταθλήματος, τον Derrick Rose. Ο Westbrook είναι εκπληκτικός αθλητής και αν καταφέρει να περιορίσει τα λάθη, τότε θα κάνει σπουδαία καριέρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή αποτελεί εφιάλτη για κάθε αντίπαλο play maker.

9) Jeremy Lin

Είναι high γιατί: Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την γιορτή και κατάφερε με την ευστροφία του να δώσει όμορφο χρώμα σε μια προσωπική συνέντευξη τύπου που θα μπορούσε να εξελιχθεί γι' αυτόν σε αγγαρεία. Ο νεαρός guard των Knicks βρέθηκε ενώπιον των εκπροσώπων του τύπου και απάντησε με υπομονή σε κάθε σοβαρή, αστεία, γελοία, αλλόκοτη, προβοκατόρικο ερώτηση που του απευθύνθηκε. Αφού εξήγησε ότι "Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον Shaquille O' Neal γιατί απουσίασε αδικαιολόγητα από την πρωινή προπόνηση" ο Lin παραδέχθηκε πως "Ο Carmelo Anthony είναι αντίθετα με αυτό που όλοι πιστεύουν ο παίκτης που με προσέχει περισσότερο".
Υπερασπίστηκε τον παίκτη που όλοι πυροβολούν για τη μέτρια φετινή πορεία της ομάδας της Νέας Υόρκης και είχε να πει έναν καλό λόγο για όλους. Θα πει κανείς πως αυτή είναι λογική αντίδραση για έναν νεαρό παίκτη που πετάχτηκε από το πουθενά, όμως ο Lin δείχνει προσγειωμένος και όταν τον ρωτούν αν έχει αγοράσει κάτι με τα πολλά χρήματα που έβγαλε μέσα σε μερικές εβδομάδες, συνεχίζει να απαντάει πως παραμένει ολιγαρκής.

10) Kevin Johnson

Είναι high γιατί: Όλοι περίμεναν πως δεν θα καταφέρει να κρατήσει τους Kings στη φυσική τους έδρα, όμως ο δήμαρχος του Sacramento και παλιά δόξα των Phoenix Suns πέτυχε το ακατόρθωτο. Συγκέντρωσε χορηγίες για την ανέγερση ενός νέου γηπέδου, έπεισε τους αδελφούς Maloof ότι το μέλλον των Βασιλιάδων είναι συνυφασμένο με την πόλη που τους αγκαλιάζει εδώ και χρόνια και διατήρησε το Sacramento στον χάρτη του ΝΒΑ. Η μετακόμισή τους είτε στο Anaheim, είτε στο Seattle έμοιαζε στο ξεκίνημα της σεζόν κάτι περισσότερο από πιθανή, όμως ο Kevin Johnson δεν συμβιβάστηκε, πάλεψε σκληρά και τώρα μπορεί να αισθάνεται περήφανος για τη μεγαλύτερη νίκη της πολιτικής του καριέρας.


LOW

1) Dwyane Wade

Είναι low γιατί: Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, έχασε την αυτοκυριαρχία του και με ένα αντιαθλητικό φάουλ έσπασε τη μύτη του Kobe Bryant. Οι δυο παίκτες είχαν πάντα σκληρές μονομαχίες, όμως η κίνηση του Wade σχολιάστηκε αρνητικά γιατί ήρθε σε μια στιγμή που δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος. Δήλωσε ότι δεν έχει διάθεση να απολογηθεί, ούτε στον κόσμο, ούτε στον Bryant και το κυριακάτικο ντέρμπι στο Staples Center απέκτησε ξαφνικά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να δούμε πως θα αντιδράσουν οι δυο παίκτες σε ένα ματς που αυτή τη φορά θα έχει επίσημο χαρακτήρα και άρωμα play off.

2) David Stern

Είναι low γιατί: Ενώ συνολικα στο All Star Weekend έκανε εξαιρετικές προσπάθειες σε πολλά μέτωπα (Hornets, Kings κτλ.), χάλασε την εικόνα του όταν στριμώχτηκε για να απαντήσει σχετικά με την ανταλλαγή του Chris Paul στους Lakers. "Δεν έθεσα κανένα βέτο, η Νέα Ορλεάνη αρνήθηκε την πρόταση που κατατέθηκε" δήλωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ και συνέχισε: "Ναι, εγώ διοικώ τους Hornets, αλλά ας μην σπαταλούμε το χρόνο του κόσμου".

Ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον Stern να απαντήσει στο ερώτημα πως κρίνει τη συγκεκριμένη απόφαση δυο μήνες μετά και στην ουσία μίλησε εξ' ονόματος των οπαδών των Hornets και των Lakers. Οχι μόνο δεν πήρε ξεκάθαρη απάντηση, αλλά είδε και τον κομισάριο να τον ειρωνεύεται φέρνοντας στο προσκήνιο μια προσωπική τους κόντρα σχετικά με το αν ο Marc Gasol είχε τα φόντα να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην καριέρα του σε All Star Game. Άτυχη στιγμή για τον κ. Stern.

3) Οι θεατές του All Star Weekend

Είναι low γιατί: Αποδοκίμασαν έντονα τον Jeremy Evans στον διαγωνισμό καρφωμάτων, επειδή απέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια και δεν τον χειροκρότησαν όταν ανακοινώθηκε ότι κέρδισε! Μια μέρα μετά, γέμισαν ξανά το Amway Center για το ματς ανάμεσα στη Δύση και την Ανατολή, όμως μέχρι το τέταρτο δωδεκάλεπτο το γήπεδο έμοιαζε άδειο! Ο κόσμος της πόλης δεν αγκάλιασε όπως θα περίμενε κανείς το All Star Game, έστω κι αν το Orlando σε συνεργασία με τους παράγοντες της λίγκας διοργάνωσαν ένα εξαιρετικό τριήμερο από το οποίο έλειψαν τα απρόοπτα.

4) Rasheed Wallace

Είναι low γιατί: Ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έχει γίνει... μαϊντανός. Κάνει προσευχές για ένα τελευταίο συμβόλαιο, μιλάει με τους Lakers για να παίξει στο Los Angeles μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι άλλος ένας από τους παλαίμαχους που προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι έχουν ακόμη καύσιμα στο ρεζερβουάρ. Κι όλα αυτά την ώρα που ο Allen Iverson βλέπει ομάδα ποδοσφαίρου σάλας να προσπαθεί να τον πείσει να αγωνιστεί με τη φανέλα της, δίνοντάς του κίνητρο το ελεύθερο να απέχει από τις προπονήσεις. "We talk about practice;" φέρεται να είπε ο Answer, όμως η φήμη δεν ήταν δυνατό να διασταυρωθεί...

5) Deron Williams

Είναι low γιατί: Παρά το γεγονός ότι παίζει εξαιρετικό μπάσκετ τον τελευταίο μήνα, έκανε ένα "αντιαθλητικό φάουλ" που μπορεί να τον στιγματίσει. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν στη διάρκεια του All Star Game, ο σταρ των Nets εκμυστηρεύτηκε σε παίκτες των Mavericks (προφανώς στον Dirk Nowitzki) ότι σκοπεύει να μετακομίσει το καλοκαίρι στο Dallas. Η πληροφορία έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε μερικές ώρες και στο New Jersey νιώθουν πλέον άβολα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Nets θα μεταφερθούν την επόμενη σεζόν στο νεόδμητο Barclays Center του Brooklyn και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συνδυαστεί η μετακίνησή τους με την απώλεια του κορυφαίου τους παίκτη.

6) Dwight Howard

Είναι low γιατί: Μπορεί να έχει κάθε δικαίωμα να ζητάει ανταλλαγή, όμως κάνει κακό τόσο στην ομάδα του, όσο και στην πόλη που τον έχει αγκαλιάσει όσο κανέναν. Την Κυριακή και ενώ όλοι ετοιμάζονταν για το κυρίως μενού του All Star Game, μια φήμη που κυκλοφόρησε λίγο έλειψε να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Σύμφωνα με αυτή, οι Lakers, οι Magic και οι Raptors είχαν συμφωνήσει σε ένα mega trade που θα έστελνε τον Howard στο Los Angeles, μαζί με τον Turkoglu και τον Nelson. Οι παράγοντες της ομάδας του Orlando την διέψευσαν, όμως η ουσία είναι ότι για άλλη μια φορά βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Όσο πάντως θα πλησιάζουμε στο deadline της 15ης Μαρτίου, τόσο θα πληθαίνουν και οι φήμες.

7) Danny Ainge

Είναι low γιατί: Δεν έβαλε μυαλό μετά από όσα έγιναν εξαιτίας της φήμης που ήθελε τον Paul Pierce να βρίσκεται στους υπό παραχώρηση παίκτες. Ένα μήνα μετά, ο general manager των Celtics αφήνει να εννοηθεί ότι σε αυτή τη μοίρα βρίσκεται ο Ray Allen, ο οποίος όντως αποτελεί ένα πολύ καλό αντάλλαγμα για ομάδες που χρειάζονται έναν παίκτη να τις ανεβάσει επίπεδο. Παρόλα αυτά, οι κινήσεις του Ainge δεν είναι ακριβώς αυτές που θα περίμενε ο κόσμος της Βοστώνης, που βλέπει την ομάδα να έχει χάσει τη χημεία και την αγωνιστική της ταυτότητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις φταίει (σχεδόν) πάντα ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα και ο Ainge δείχνει να περνάει άσχημο φεγγάρι.

8) Los Angeles Lakers

Είναι low γιατί: Χρειάζονται παίκτες για να γεμίσουν τον πάγκο τους, έχουν θυγατρική ομάδα στην D-League, αλλά είδαν τον καλύτερο παίκτη της να μετακομίζει στους Nets! O λόγος για τον Gerald Green που επιστρέφει στο ΝΒΑ μετά από τρία χρόνια για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους. Δεν είναι κακός παίκτης, μπορούσε να δώσει λύσεις στη θέση που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Shannon Brown για τους Suns και βρισκόταν εκτός πρωταθλήματος και εξαιτίας κάποιων άτυχων συγκυριών που του έκοψαν τη φόρα μετά τις δυο πρώτες καλές της επαγγελματικής του καριέρας.

9) Philadelphia Sixers

Είναι low γιατί: Το εξαιρετικό τους ξεκίνημα έχει διαδεχθεί μια φυσιολογική αγωνιστική κάμψη. Μόνο που οι πέντε σερί ήττες είναι πολλές και η δικαιολογία της απουσίας του τραυματία Spencer Hawes μάλλον λίγη για να τις δικαιολογήσει. Ο Doug Collins κάνει σπουδαία δουλειά σε μια ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά χωρίς αυτόν που θα ξεχωρίσει, όμως η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλή και χαλάει ότι με κόπο έχει χτιστεί στο πρώτο μισό της περιόδου.

10) Lamar Odom

Είναι low γιατί: Περνάει την χειρότερη σεζόν της καριέρας του, δεν δείχνει να βρίσκει αντίδοτο και εσχάτως έχει τεθεί εκτός ομάδας εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος. Ο έμπειρος forward απογοητεύτηκε από το γεγονός ότι οι Lakers τον παραχώρησαν στους Mavericks για το τίποτα και ακούγεται έντονα ότι ζητάει να αποδεσμευτεί για να κάνει πράξη αυτό που σκεφτόταν πριν την έναρξη της περιόδου: Να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Θα είναι κρίμα για έναν παίκτη που έχει πετύχει πολλά στην πορεία του στο ΝΒΑ.

Link:http://master.ylmz.com/article/1670180/high-low-meros-enato

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

League Cup: Η Λίβερπουλ νικήτρια

Τελικός Λιγκ Καπ: Κάρντιφ-Λίβερπουλ 2-3

 

 

 

Με τον ξάδελφο του Στίβεν Τζέραρντ να χάνει το τελευταίο πέναλτι για την Κάρντιφ, η Λίβερπουλ κατέκτησε το Λιγκ Καπ, επικρατώντας με 3-2 στα πέναλτι. Οι "κόκκινοι" επέστρεψαν στους τίτλους μετά από 6 χρόνια, παίρνοντας τον 1ο τίτλο στην Ευρώπη για το 2012.

 Η Λίβερπουλ πήρε τον πρώτο τίτλο στην Ευρώπη για το 2012, καθώς νίκησε με 3-2 στην διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το αγγλικό Λιγκ Καπ για 8η φορά στην ιστορία της.

Η κανονική διάρκεια του ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 1-1 και η παράταση με 2-2, με την Κάρντιφ να είναι αυτή που άνοιξε το σκορ, ενώ ισοφάρισε σε 2-2 στο 118'.


Εντυπωσιακό είναι πως ο ξάδελφος το Στίβεν Τζέραρντ, ο Άντονι, μπήκε στο ματς στο 110' για την Κάρντιφ και ήταν αυτός που αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι!
Όσον αφορά στον Στίβεν, ήταν αυτός που έχασε το πρώτο πέναλτι στην διαδικασία, με τον Χίτον για την ακρίβεια να αποκρούει εντυπωσιακά, αλλά τελικά ο αρχηγός των "κόκκινων" σήκωσε την κούπα, η οποία είναι η πρώτη μετά το 2006 (FA Cup).
Η εξέλιξη του ματς
Μόλις στο 2' η Λίβερπουλ είχε σπουδαία με τον Γκλεν Τζόνσον, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από το σουτ του διεθνή Άγγλου μπακ, ενώ εν συνεχεία αστόχησε ο Στίβεν Τζέραρντ.
Οι Ουαλοί άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Γιόσεφ Μέισον βρίσκεται μόνος μέσα στην περιοχή και να πλασάρει σωστα τον Ρέινα, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Κένι Μίλερ.
Η απάντηση από την Λιβερπουλ ήρθε στο 60', με τον Μάρτιν Σκρτελ να ισοφαρίζει σε 1-1 από κοντά, έπειτα από το δοκάρι του Λουΐς Σουάρες, μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Κάρολ.
Λίγο έλειψε η Κάρντιφ στο 88' να σκοράρει και να μην πάει ο τελικός στην παράταση, καθώς η άμυνα της Λίβερπουλ "κοιμήθηκε", ο Κένι Μίλερ βρέθηκε μόνος στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρέινα (μεγάλη ευκαιρία).
Η παράταση
Στην πρώτο ημίχρονο της παράτασης η Λίβερπουλ ήταν ανώτερη, έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά τελικά στο 3ο λεπτό του δεύτερου (108') κατάφερε να προηγηθεί με 2-1, ολοκληρώνοντας την ανατροπή με το σουτ του Ντιρκ Κάιτ από το ύψος της περιοχής.
Στα τελευταία λεπτά της παράτασης η Κάρντιφ "ξύπνησε" πίεσε δύο λεπτά πριν το τέλος, δηλαδή στο 118', κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπεν Τέρνερ να σκοράρει από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδυναμία των "κόκκινων" να απομακρύνουν.
Η διαδικασία των πέναλτι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τζέραρντ... Απόκρουση Χίτον!
ΚΑΡΝΤΙΦ: Κένι Μίλερ... Δοκάρι!
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τσάρλι Άνταμ... Ψηλά άουτ!
ΚΑΡΝΤΙΦ: Κάουι... ΓΚΟΛ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάιτ... ΓΚΟΛ
ΚΑΡΝΤΙΦ: Ζεστέντ... Δοκάρι!
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ντάουνινγκ... ΓΚΟΛ
ΚΑΡΝΤΙΦ: Γουΐτιγχαμ... ΓΚΟΛ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Γκλεν Τζόνσον... ΓΚΟΛ
ΚΑΡΝΤΙΦ: Άντονι Τζέραρντ... Άουτ!

ΚΑΡΝΤΙΦ: Χίτον, ΜακΝότον (107' Μπλέικ), Χάντσον (100' Άντονι Τζέραρντ), Μπεν Τέρνερ, Άντριου Τέιλορ, Κάουι, Γουΐτιγχαμ, Γκούναρσον, Μέισον (91' Κις), Ζεστέντ, Κένι Μίλερ.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ (87' Κάραγκερ), Χοσέ Ενρίκε, Χέντερσον (58' Μπέλαμι), Τσάρλι Άνταμ, Τζέραρντ, Ντάουνινγκ, Λουΐς Σουάρες, Κάρολ (103' Κάιτ).

ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ


Λίβερπουλ 8 (1981, 1982, 1983, 1984, 1995, 2001, 2003, 2012)
Άστον Βίλα 5 (1961, 1975, 1977, 1994, 1996)
ManUtd 4 (1992, 2006, 2009, 2010)
Τότεναμ 4 (1971, 1973, 1999, 2008)
Τσέλσι 4 (1965, 1998, 2005, 2007)
Νότιγχαμ Φόρεστ 4 (1978, 1979, 1989, 1990)
Λέστερ 3 (1964, 1997, 2000)
Άρσεναλ 2 (1987, 1993)
Νόριτς 2 (1962, 1985)
Μπέρμιγχαμ 2 (1963, 2011)
Μάντσεστερ Σίτι 2 (1970, 1976)
Γουλβς 2 (1974, 1980)
Γουέστ Μπρομ 1 (1966)
Μίντλεσμπρο 1 (2004)
ΚΠΡ 1 (1967)
Λιντς 1 (1968)
Στόουκ 1 (1972)
Λούτον 1 (1988)
Σέφιλντ Γουέντσντεϊ 1 (1991)
Σουΐντον 1 (1969)
Όξφορντ 1 (1986)
Μπλάκμπερν 1 (2002)

Link: http://www.sport24.gr/football/England/to_prwto_tropaio_h_liverpoyl.1668050.html
 

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

NBA All-Star Slam Dunk (26/2/2012)


Διαγωνισμός καρφωμάτων στο NBA (Βίντεο)


Πανσερραϊκός - Βύζας Μεγέρων 1-1 (26/2/2012)



Τι κι αν η Καθαρά Δευτέρα δεν ξημέρωσε ακόμα;Οι παίκτες του Πανσερραϊκού πέταξαν σήμερα τον ερυθρόλευκο χαρταετό τους, παραχωρόντας εντός έδρας ισοπαλία στον Βύζα Μεγάρων.Κακή και πάλι η ομάδα μας, προηγήθηκε με τον Γκούρτσα (50'), αλλά χάρισε ένα γκολ και έναν βαθμό στον Βύζα στο 84' (Φαρούκ).             

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Μιλένκοβιτς, Καρατζάς, Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κ. Τριανταφύλλου (86' Παντελιάδης), Σιάκκας, Κιάσσος (69' Τσαούσης), Τάντιτς, Βουτσιάς (46' Γκούρτσας), Στεφανίδης.
Βύζας: Κοτταράς, Φραγκής, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Τριάντος, Λίτσης (74' Παυλίδης), Πέτρου (76' Οικονομόπουλος), Μωυσίδης, Πούρνος (54' Μουστάκης), Φαρούκ, Ηλιόπουλος.
 
Link: http://panserraikos.blogspot.com/2012/02/live_26.html


Μίλαν - Γιουβέντους 1-1 (25/2/2012)


Μετά το ισόπαλο με σκορ 1-1 ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» για την 25η αγωνιστική του Καμπιονάτο, κανείς δεν μπορεί να ρισκάρει και να απαντήσει! Οι «ροσονέρι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα για περίπου 60 λεπτά, διαμαρτύρονται δίκαια για καθαρό γκολ που δεν τους μέτρησε ο βοηθός αλλά οι «μπιανκονέρι» στο τελευταίο μισάωρο έφτασαν στην ισοφάριση και πήραν τον ένα βαθμό που τους διατηρεί στο -1 από την κορυφή αλλά με ματς λιγότερο.

Το παιχνίδι πάντως τα είχε όλα… Δύο τέρματα, ένα για την Μίλαν με τον Νοτσερίνο στο 15΄και ένα για την Γιουβέντους με τον Μάτρι στο 83΄, δύναμη, ρυθμό, πάθος, απίστευτα διαιτητικά λάθη και ένταση μετά το τέλος του αγώνα. Σα να λέμε… ελληνικό ντέρμπι. Μάλιστα, ο ίδιος βοηθός στο 79΄υπέδειξε σε θέση οφσάιντ λανθασμένα τον Μάτρι που στην συνέχεια της φάσης σκόραρε.

Η Μίλαν παραμένει στην κορυφή έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από την Γιουβέντους, με ματς περισσότερο αλλά μπορεί να έχει παράπονα από την διαιτησία για την φάση του 25΄όπου ο η μπάλα στην κεφαλιά του Μουντάρι έχει περάσει καθαρά την γραμμή και το γκολ δεν μετράει και από την… τύχη καθώς σε ένα τέτοιο ματς στερήθηκε των υπηρεσιών των Μπόατενγκ, Ζέεντορφ και Ιμπραΐμοβιτς.

Το ματς:

Η επιλογή του Αντόνιο Κόντε να παρατάξει την Γιουβέντους με πέντε μέσους, δυσκόλεψε το έργο των παικτών της Μίλαν που στα πρώτα λεπτά είδαν τον αντίπαλο να μπαίνει πιεστικά. Η πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Μπουφόν έγινε στο 9ο λεπτό αλλά το γύρισμα του Νοτσερίνο απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 14ο λεπτό του αγώνα ήρθε το γκολ για την Μίλαν. Από ένα απίστευτο λάθος του Μπονούτσι που έδωσε την μπάλα στον Νοτσερίνο. Ο άσος των «ροσονέρι» έπιασε καλό μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε λίγο σε παίκτη της Γιουβέντους και κατέληξε στα δίχτυα του Μπουφόν.

Από εκείνο το σημείο και μετά η άμυνα των φιλοξενούμενων αντιμετώπιζε πρόβλημα και αυτό φαινόταν. Η Μίλαν είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα και στο 25ο λεπτό θα μπορούσε να έχει πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά ο βοηθός της το στέρησε με λάθος υπόδειξη. Ο Μουντάρι έπιασε την κοντινή κεφαλιά μπροστά από τον εξουδετερωμένο Μπουφόν, η μπάλα πέρασε ξεκάθαρα την γραμμή αλλά ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους την έβγαλε με υπερένταση και είδε τον βοηθό να λέει ότι το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί….

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν από μία αλλαγή. Ο Πάτο που δεν ήταν στα καλά του αντικαταστάθηκε από τον Ελ Σαράουι ενώ ο Κόντε έβαλε τον Πέπε στην θέση του Εστιγκαρίμπια. Ο ρυθμός εξαιρετικός και πάλι…

Η Γιουβέντους στην άμυνα για πρώτη φορά φέτος είχε σοβαρά προβλήματα και ο δραστήριος Ελ Σαράουι μαζί με τον Ρομπίνιο προσπαθούσαν να τα εκμεταλλευτούν. Ο Κόντε έριξε στο ματς και τον Βούτσινιτς αντί του Μποριέλο αλλά αυτός που έχασε την μεγάλη ευκαιρία ήταν ο Κουαλιαρέλα. Στο 68ο λεπτό βρέθηκε απέναντι στον Αμπιάτι, πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ της Μίλαν έπεσε και έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

Η Γιουβέντους έχοντας και τον Μάτρι στο παιχνίδι πλέον είχε πάρει τον έλεγχο και στο 83΄έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Ιταλού επιθετικού… Αυτό το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Link: http://www.sport-fm.gr/article/536314

Άρσεναλ - Τότεναμ 5-2 (26/2/2012)

Από εφιάλτης... 5άρα για Άρσεναλ

Η Άρσεναλ νίκησε με 5-2 την Τότεναμ, αν και έχανε με 0-2, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διατηρήθηκε στο -2 από την Σίτι νικώντας στις καθυστερήσεις την Νόριτς με γκολ του Γκιγκς.


Η Τότεναμ προηγήθηκε με 2-0 της Άρσεναλ μέσα στο "Ashburton Grove" ("Emirates"), αλλά τελικά οι "κανονιέρηδες" νίκησαν με 5-2 και απέφυγαν έτσι την 3η σερί ήττα τους, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από Μίλαν και Σάντερλαντ.
Ο Λουΐ Σαά άνοιξε το σκορ στο 4' και ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ έκανε το 0-2 στο 34' με εκτέλεση πέναλτι, αλλά η ομάδα του Βενγκέρ είχε ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο.
Στο 40' ο Μπακαρί Σανιά μείωσε και στο 43' ο Ρόμπιν φαν Πέρσι έκανε το 2-2 με το 23ο φετινό του γκολ, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Τόμας Ροζίτσκι στο 51'.
Ο Θίο Γουόλκοτ είχε πετύχει 3 μόνο γκολ φέτος την Premier League, αλλά πέτυχε δύο κόντρα στους "σπερς", σκοράροντας στο 65' και το 68', διαμορφώνοντας το τελικό 5-2.
Όσον αφορά στην κορυφή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-1 την Νόριτς στο "Κάροου Ρόουντ" χάρη σε γκολ του Ράιαν Γκιγκς στο 92' και διατηρήθηκε δύο βαθμούς πίσω από την Σίτι (900ό ματς του Ουαλού με την φανέλα της ManUtd).
Οι συνθέσεις

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Κοσιελνί, Βερμάελεν, Γκιμπς, Σονγκ, Αρτέτα, Ροζίτσκι, Μπεναγιούν, Γουόλκοτ, Φαν Πέρσι.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Κάιλ Γουόκερ, Καμπούλ, Κινγκ, Ασού-Εκοτό, Σκοτ Πάρκερ, Μόντριτς, Κράνιτσαρ (46' Φαν ντερ Φάαρτ), Μπέιλ, Αντεμπαγιόρ, Λουΐ Σαά (46' Σάντρο).

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Νότον, Γουάρντ, Γουΐτμπρεντ, Ντρούρι, Μπράντλεϊ Τζόνσον (63' Μπένετ), Ντέιβιντ Φοξ, Πίλκινγκτον (70' Γουΐλμπραχαμ), Σούρμαν, Σιμέον Τζάκσον (45' Χούλαχαν), Χολτ.
MANUTD: Ντε Χέα, Φιλ Τζόουνς, Ρίο Φέρντιναντ, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς, Νανί, Γκιγκς, Γουέλμπεκ, Χαβιέρ Ερνάντες (63' Άσλεϊ Γιανγκ).

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Άντι Γουΐλκινσον, Σόκρος, Άπσον, Μαρκ Γουΐλσον, Γουάιτχεντ, Γουΐλαν, Σότον, Έθρινγκντον, Γουόλτερς, Κράουτς.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Ρανχέλ, Άσλεϊ Γουΐλιαμς, Κόκερ, Νιλ Τέιλορ, Σίγκουρντσον, Τζο Άλεν, Μπρίτον, Νέιθαν Ντάιερ, Ντάνι Γκρέιαμ, Σκοτ Σινκλέρ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Λίβερπουλ - Έβερτον (αναβολή)
Τσέλσι - Μπόλτον 3-0 (48' Νταβίντ Λουΐζ, 61' Ντρογκμπά, 79' Λάμπαρντ)
Νιούκαστλ - Γουλβς 2-2 (6' Παπίς Σισέ, 18' Χονάς Γκουτιέρες / 50' Τζάρβις, Ντόιλ)
ΚΠΡ - Φούλαμ 0-1 (7' Πογκρεμπιάκ)
Γουέστ Μπρομ - Σάντερλαντ 4-0 (3' και 49' Οντεμβίγκι, 41' Τζέιμς Μόρισον, 90' Άντριους)
Γουΐγκαν - Άστον Βίλα 0-0
Μάντσεστερ Σίτι - Μπλάκμπερν 3-0 (30' Μπαλοτέλι, 52' Αγκουέρο, 81' Ντζέκο)

Κυριακή
Άρσεναλ - Τότεναμ 5-2 (40' Σανιά, 43' Φαν Πέρσι, 51' Ροζίτσκι, 65' Γουόλκοτ / 4' Λουΐ Σαά, 34' πέν. Αντεμπαγιόρ)
Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (84' Χολτ / 7' Σκόουλς, 92' Γκιγκς)
Στόουκ - Σουόνσι (17:00)

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 63 (+48)
2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 61 (+37)
3. Tότεναμ 53
4. Άρσεναλ 46
5. Τσέλσι 46
6. Νιούκαστλ 43
7. Λίβερπουλ 39
8. Νόριτς 35
9. Σάντερλαντ 33
10. Έβερτον 33
11. Φούλαμ 33
12. Γουέστ Μπρομ 32
13. Στόουκ 30
14. Σουόνσι 30
15. Άστον Βίλα 29
16. Γουλβς 22
17. ΚΠΡ 21
18. Μπλάκμπερν 21
19. Μπόλτον 20
20. Γουΐγκαν 20


Ο πίνακας των σκόρερς

23 γκολ
Ρόμπιν φαν Πέρσι (Άρσεναλ)

17 γκολ
Γουέιν Ρούνεϊ (ManUtd)

16 γκολ
Ντεμπά Μπα (Νιούκαστλ)
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

13 γκολ
Έντιν Ντζέκο (Μάν. Σίτι)
Γιακούμπου Αγεγκμπένι (Μπλάκμπερν)

11 γκολ
Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ (Τότεναμ)

10 γκολ
Γκραντ Χολτ (Νόριτς)
Μάριο Μπαλοτέλι (Σίτι)
Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ)
Ντάνι Γκρέιαμ (Σουόνσι)
Κλιντ Ντέμπσεϊ (Φούλαμ)
Στίβεν Φλέτσερ (Γουλβς)
Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι)

9 γκολ
Ντάνιελ Στάριντζ (Τσέλσι)
Ντάρεν Μπεντ (Άστον Βίλα)
Πίτερ Οντεμβίγκι (Γουέστ Μπρομ)

8 γκολ
Στιβ Μόρισον (Νόριτς)
Χαβιέρ Ερνάντες (ManUtd)
Χέινταρ Χέλγκουσον (ΚΠΡ)
Τζερμέιν Ντεφόου (Τότεναμ)

Βίντεο 




Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

NBA All-Star Game


  Η φετινή "παρέλαση" των ρούκι και των δευτεροετών στο All-Star Game ήταν διαφορετική από τις προηγούμενες σεζόν, όμως είχαν ένα κοινό. Το θέαμα και την πλάκα που ειδικά φέτος ήταν σίγουρο πως δεν θα έλειπε, με… "ιδιοκτήτες" των δύο μικτών ομάδων τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’ Νιλ! Οι δύο παλαίμαχοι σταρ και νυν τηλε-σχολιαστές επέλεξαν φέτος τα δύο ρόστερ και η ομάδα του πρώτου, η "Team Chuck", επικράτησε 146-133 της "Team Shaq" τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/2), με κορυφαίο παίκτη των ρούκι των Καβς και Νο1 στο περσινό ντραφτ, Κάιρι Ίρβινγκ, που πέτυχε 34π. με 8/8τριπ. και αναδείχθηκε MVP!!!




Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής έκδοσης στη Βοστόνη του δικτύου NBC, ο Ρασίντ Ουάλας είναι κοντά σε συμφωνία με τους Λέικερς! Ο παλαίμαχος φόργουορντ, που πέρυσι έλυσε το διετές συμβόλαιό του με τους Σέλτικς για να αποσυρθεί σε ηλικία 37 ετών, έχει να αγωνιστεί από τον 7ο Τελικό του 2010, ανάμεσα σε Λ.Α. και Σέλτικς, αλλά στην Καλιφόρνια πιστεύουν πως μπορεί να ενισχύσει τη ρακέτα με μερικά λεπτά από τον πάγκο. Οι Σέλτικς δεν είχαν ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν ξανά, από τον περασμένο Γενάρη, όταν έγινε γνωστό πως σκέφτεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ενώ για τους Λέικερς ξεκίνησε ήδη η φημολογία πως η πιθανή προσθήκη του θα τους δώσει την δυνατότητα να παραχωρήσουν τον Πάου Γκασόλ

Link:http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Αποτελέσματα 20ης Αγωνιστηκής Μπασκετ Α2 (25/12/2012)


20η Αγωνιστική

22/02/2012    Απόλλων Πατρών    Δόξα Λευκάδας 77 - 66
25/02/2012    Παγκράτι ΟΦΗ 83 - 87
25/02/2012    Νέα Κηφισιά Ερμής Λαγκαδά 72 - 61
25/02/2012    Αρκαδικός Αμύντας 85 - 83
25/02/2012    Πανελευσινιακός ΓΣ Λαυρίου 81 - 73
25/02/2012    Ικαροι Σερρών ΑΕΚ Αργους 20 - 0
25/02/2012    Ερμής Περάματος ΑΕΚ 84 - 93
25/02/2012    Πανερυθραϊκός Πιερικός Αρχέλαος   74 - 68




Link: http://sports.in.gr/basketball/a2andrwn/results/

Μίλαν - Γιουβέντους


Πάμε και στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Η φορμαρισμένη Μίλαν προσπέρασε την Γιουβέντους στην βαθμολογία, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο. Σε περίπτωση, ωστόσο, νίκης των “ροσονέρι” σήμερα θα είναι και τυπικά στην κορυφή του Καμπιονάτο και αν λάβουμε υπόψη μας τα τελευταία δείγματα μπορούν να τα καταφέρουν. Οι απουσίες των γηπεδούχων έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και έχουν την κατάλληλη ευκαιρία να “φορτσάρουν” ακόμη περισσότερο και να πάρουν το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Η Γιουβέντους διατηρεί ακόμη το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις, όμως η εικόνα της στα τελευταία ματς μου επιτρέπει να την κοντράρω. Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, όμως το ένστικτο με οδηγεί στον άσο.

Link: http://www.soccerplus.gr/arthro-stoixima/pontarei-sto-italiko-ntermpi-mad-money

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (17-23/2/2012)


Απίστευτα Βίντεο

 

Το απίστευτο καλάθη του Δημήτρη Διαμαντίδι απέναντι στην Καβάλα (17/2/2012)


Ο Σουάρεζ αρνείτε να ανταλλάξει χειραψεία με τον Ευρά (11/2/2012)

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Πολύτιμος με ρεκόρ καριέρας

Η νίκη της Αρμάνι επί του Παναθηναϊκού δεν ήταν αρκετή για την ιταλική ομάδα, καθώς πλέον δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση. Ωστόσο, ο Ομάρ Κουκ θα θυμάται για καιρό αυτό το παιχνίδι, αλλά και την 5η αγωνιστική, καθώς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης αυτής της εβδομάδας. Ο γκαρντ των Μιλανέζων σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τις 12 ασίστ που μοίρασε, ενώ οι οχτώ πόντοι, τα δύο ριμπάουντ, αλλά και τα δύο κλεψίματα που πρόσθεσε, βοήθησαν την ομάδα του να πάρει μία νίκη γοήτρου.

Μπορεί ο Κουκ να συγκέντρωσε 22 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ωστόσο άλλος ήταν αυτός που "έσπασε" το κοντέρ. Ο Λιν Γκριρ της Ούνιξ, είχε 33 πόντους, έξι ριμπάουντ και έξι ασίστ, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση της φετινής σεζόν με 43 βαθμούς, αριθμός που είναι από τους καλύτερους σε φάση των 16.

Η ήττα των Ρώσων όμως στην παράταση από τη Φενέρμπαχτσε του στέρησε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής...

Link:http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&c=150&m=1&w=0&t=1&i=98071

Ματαίωση του αγώνα με την ΑΕΚ Άργους




Ο αγώνας του Σαββάτου με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ Άργους ματαιώνεται και ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της ομάδας μας με 20-0
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσποδίας
Μετά τη δήλωση του σωματείου ΑΕΚ Άργους ότι αδυνατεί να μεταβεί στις Σέρρες, ο αγώνας ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών – ΑΕΚ Άργους της 25/02/2012 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών με σκορ 20-0....

Europa League

Γύρος των 32


14/02/2012 ΜΠΡΑΓΚΑ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 0-2
14/02/2012 ΡΟΥΜΠΙΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1
16/02/2012 ΣΤΕΑΟΥΑ - ΤΒΕΝΤΕ 0-1
16/02/2012 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΧΑΡΚΙΦ 0-4
16/02/2012 ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1-1
16/02/2012 ΛΑΤΣΙΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-3
16/02/2012 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ 1-2
16/02/2012 ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣΣΑΒ. 2-2
16/02/2012 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΟΚ 0-0
16/02/2012 ΣΤΟΟΥΚ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-1
16/02/2012 ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1-0
16/02/2012 ΠΛΖΕΝ - ΣΑΛΚΕ 1-1
16/02/2012 ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2-1
16/02/2012 ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2-1
16/02/2012 ΑΓΙΑΞ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 0-2
16/02/2012 ΠΟΡΤΟ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-2
22/02/2012 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΠΟΡΤΟ 4-0
23/02/2012 ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ 0-1
23/02/2012 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 0-0
23/02/2012 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ 1-0
23/02/2012 ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΠΡΑΓΚΑ 0-1
23/02/2012 ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣΣΑΒ. - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 1-0
23/02/2012 ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΧΑΡΚΙΦ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-1
23/02/2012 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΤΟΟΥΚ 1-0
23/02/2012 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΥΜΠΙΝ 1-0
23/02/2012 ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΛΚΜΑΑΡ 0-1
23/02/2012 ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 4-1
23/02/2012 ΠΑΟΚ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-3
23/02/2012 ΤΒΕΝΤΕ - ΣΤΕΑΟΥΑ 1-0
23/02/2012 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΑΤΣΙΟ 1-0
23/02/2012 ΣΑΛΚΕ - ΠΛΖΕΝ 1-1 (3-1 aet)
23/02/2012 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΑΓΙΑΞ 1-2

Link: http://insports.gr/index.php?s=1&c=57&p=988&cat=77

Champions League

Ο γύρος των 16 (14-22/2/2012)

 



14/02/2012 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-3
14/02/2012 ΛΥΩΝ - ΑΠΟΕΛ 1-0
15/02/2012 ΜΙΛΑΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ 4-0
15/02/2012 ΖΕΝΙΤ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 3-2
21/02/2012 ΝΑΠΟΛΙ - ΤΣΕΛΣΙ 3-1
21/02/2012 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1
22/02/2012 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-0
22/02/2012 ΜΑΡΣΕΙΓ - ΙΝΤΕΡ 1-0








Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

NBA NEWS: Thunder - Celtics 119-104 (22/2/2012)


Η Oklahoma έβαλε 72 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 27 πόντους διαφορά και επικράτησε των Celtics με 119-104, παρ’ ότι είδε τη διαφορά να μειώνεται ακόμα και στους 6 πόντους λίγο πριν από το τέλος.


Το έχει κάνει συνήθεια η Thunder να διαλύει τους αντιπάλους της επί τρία δωδεκάλεπτα και στο τέλος να χάνει διαφορές 20+ πόντων. Οσο νικάει, βέβαια, όλα είναι καλά για την παρέα του Durant και του Westbrook, η οποία «πέρασε» το πρώτο από τα δύο διαδοχικά… μαθήματα Ιστορίας που έχει να δώσει λίγο πριν από το All Star Game, επικρατώντας των Celtics (119-104). Σειρά αύριο παίρνουν οι Lakers.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς (το προηγούμενο ήταν με τη Νέα Ορλεάνη), η Thunder «έχτισε» νωρίς νωρίς διαφορά 27 πόντων, χαλάρωσε, την είδε να πέφτει στους 6 και στο τέλος έκανε ένα ξέσπασμα και έφτασε άνετα στη νίκη, την 11η συνεχόμενη στο γήπεδό της. Και αυτή τη φορά ο Russell Westbrook (31 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και ο Kevin Durant (28 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα) δεν χρειάστηκε να βάλουν μαζί 91 πόντους, αφού η Thunder είχε πολλά «όπλα» στη φαρέτρα της, όπως ο Deaquan Cook (έβαλε 13 από τους 17 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο) και ο James Harden (επέστρεψε έπειτα από απουσία ενός αγώνα με 17 πόντους, 7 ασίστ).

Η Βοστώνη, από την άλλη, είδε τον Kevin Garnett (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ) να επιστρέφει αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Rajon Rondo δεν κατάφερε να αποφύγει την 5 σερί ήττα, κι ας αιφνιδίασε τους πάντες στο ξεκίνημα. Οι Celtics έκαναν επί 7 λεπτά το «τέλειο» παιχνίδι, προηγήθηκαν 15-5 στο 5’ και 22-12 στο 7’, έχοντας μέχρι εκείνο το σημείο 8/10 σουτ! Αυτό που επακολούθησε βέβαια στα επόμενα 9 λεπτά, ο Rivers και οι παίκτες του είναι σίγουρο ότι δεν θα θέλουν να το θυμούνται…

Η Oklahoma έχασε τα 8 από τα πρώτα 9 σουτ που επιχείρησε αλλά από το 8’ έως το 16’ έκανε ένα εντυπωσιακό επιμέρους 39-8 και από το μείον 10 (12-22) βρέθηκε… εν ριπή οφθαλμού στο +21 (51-30)! Το διάστημα, δε, που η ομάδα του Scott Brooks παρέσυρε στο πέρασμά της τη Βοστώνη ήταν στο φινάλε του πρώτου και στο ξεκίνημα του δεύτερου δωδεκαλέπτου, όταν έβαλε 21 αναπάντητους πόντους μέσα σε 5,5 λεπτά.

Το χειρότερο για τη Βοστώνη ήταν ότι δεν σταμάτησε εκεί. Η Oklahoma ανέβασε τη διαφορά μέχρι τους 27 πόντους (76-49) και την κράτησε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου (90-64). Κάπου εκεί μπήκε στη μέση το φιλότιμο των «κελτών», οι οποίοι ροκάνισαν τη διαφορά, την έριξαν μέχρι τους 6 πόντους (108-102) με 3’31’’ να απομένουν, αλλά ο Durant δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν το comeback.



Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας